Home Smartphones en tablets Samsung Galaxy S8: dit is er tot nu toe bekend

Samsung Galaxy S8: dit is er tot nu toe bekend

2931
0
DELEN
Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S8 is nog niet op de markt, maar er doen al vele geruchten de ronde, waardoor we erg nieuwsgierig worden naar dit nieuwe vlaggenschip van Samsung. Eind maart wordt de lanceerdatum bekend gemaakt. Tot die tijd moeten we het doen met wat er aan informatie naar buiten is gekomen. We hebben alles voor je verzameld en op een rijtje gezet.

Strak design

Zoals wel meer smartphones tegenwoordig, is het scherm van de nieuwe Samsung Galaxy S8 gebogen en heeft het ronde hoeken. Er zullen bijna geen randen zijn, dus de smartphone zal aan de voorkant bijna volledig scherm zijn. Er zullen twee varianten van de S8 op de markt komen: de reguliere S8 heeft een 5,8″-oledscherm, maar er komt ook een Plus-versie met een 6,2”-scherm en een dubbele camera. De smartphone zal verkrijgbaar zijn in de kleuren zilver, zwart en paars. Er is nog een opvallende keuze gemaakt wat betreft het design van de Samsung S8. Volgens de geruchten is de Home knop verplaatst van de voorkant naar de achterkant. Dit zal wel even wennen zijn, en de vraag is of het praktisch is.

Supersnelle processor

De Samsung Galaxy S8 zou wel eens de snelste smartphone ter wereld kunnen worden. De Exynos 9985-processor is een hoogstandje van technologie van Samsungs eigen makelij. Deze maakt de S8 bijna twee keer zo snel als de S7 en de i Phone 7. Naar verwachting zullen de camera’s ook van uitstekende kwaliteit zijn. De Galaxy S7 was ook voorzien van een van de beste smartphonecamera’s van 2016. De geruchten gaan dat de camera van de S8 wel eens 20 of zelfs 30 megapixels kan hebben. Wat het scherm betreft: met een resolutie van 2960 x 1440 (meer dan Quad-HD) zullen je video’s en foto’s op dit toestel haarscherp in beeld zijn.

Nieuwe manier van beveiligen

De beveiliging op smartphones wordt steeds beter en geavanceerder. Ook Samsung gebruikt hier de nieuwste technieken voor. Naast de gewone manieren om een telefoon te beveiligen, zoals bijvoorbeeld door pincode, patroon of smartlock, is er tegenwoordig biometrische beveiliging. De S8 zal voorzien zijn van een vingerafdrukscanner en tevens een irisscanner. Toch is een irisscanner niet ideaal, omdat deze techniek nog niet snel genoeg is. Daarom melden sommige bronnen dat de S8 ook voorzien zal zijn van gezichtsherkenning. Deze techniek zal je telefoon in 0,01 seconde ontgrendelen!

Solide smartphone

Uit alle bovengenoemde punten mag blijken dat de Samsung Galaxy S8 een sterk staaltje van technologie zal zijn, die zeker zijn mannetje zal staan tussen zijn concurrenten. Misschien dat niet alle uitgelekte informatie waar zal blijken te zijn, maar zoals het er nu naar uitziet zal Samsung een solide smartphone uitbrengen. De telefoon heeft een strak design en is voorzien van alle technologische snufjes die je tegenwoordig op een smartphone mag verwachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here