Home Smartphones en tablets Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4

2531
0
DELEN

galaxy s4Een populaire smartphone

Inmiddels is het toestel al een tijdje op de markt, maar de Samsung Galaxy S4 is een enorm populaire smartphone. Het grote scherm van de smartphone is ontzettend mooi. Het is ook groter dan zijn voorganger de Samsung Galaxy S4. De smartphone is voorzien van een 5 inch beeldscherm en heeft een schermresolutie van 1.080 x 1.920 pixels. Er zijn meer dan 16 miljoen schermkleuren.

Kenmerken van de Samsung Galaxy S4

Hoewel de Samsung Galaxy S4 zeker geen kleine telefoon is, weegt hij echter maar 130 gram. Dat is zeker niet veel voor een grote telefoon. Wat de smartphone vooral bijzonder maakt is de camera. Het toestel is voorzien van een 13,0 megapixel camera. Uiteraard kunnen er niet alleen foto’s mee gemaakt worden, maar ook prachtige filmpjes. Het is de high-end smartphone voor elke tech-liefhebber! Een prima aankoop dus waar je jarenlang plezier van hebt!

Het geheugen en besturingssysteem van de smartphone

De Samsung Galaxy S4 heeft in een intern geheugen van 16 GB. Dit geheugen is uit te breiden tot 64 GB. Je kunt er dus veel foto’s en filmpjes mee opslaan. Qua applicaties kun je kiezen uit een breed assortiment. Het besturingssysteem van de Google Android is de Android 4.2 van deze smartphone. Het toestel heeft een processorsnelheid van 1,9 GHz.

Ook voor zakelijk gebruik

Ook zakelijk is het toestel prima te gebruiken. Je kunt er gemakkelijk documenten openen vanuit Word, PDF en Excel. Uiteraard zijn er talloze applicaties te downloaden, niet alleen voor de fun, maar ook om je smartphone voortdurend te verbeteren. De Samsung Galaxy S4 is absoluut een toestel dat met zijn tijd mee gaat en waar je zeker jarenlang plezier van kunt hebben!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here