Home Smartphones en tablets Prepaid telefoneren? Dat doe je met Lycamobile!

Prepaid telefoneren? Dat doe je met Lycamobile!

1149
0
DELEN
Prepaid telefoneren? Dat doe je met Lycamobile!

Het lijkt wellicht iets van vroegere tijden: beltegoed kopen! Maar, aan prepaid telefoneren zitten nog steeds ontzettend veel voordelen. En dat is precies waar Lycamobile op inspringt. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

1. Wat is prepaid ook alweer?

Een prepaid simkaart is een klein (sim)kaartje die je kunt gebruiken in een mobiele telefoon of tablet. Hiermee krijg je toegang tot het netwerk van een provider en kun je bellen en gebeld worden, sms’en en vaak ook internetten. Zonder een simkaart kun je met een mobiele telefoon eigenlijk vrijwel niets.

Het woord prepaid duidt op ‘van tevoren betaald’. Je moet dus vooraf betalen om te kunnen bellen, sms’en of internetten met je prepaid simkaart. Hiervoor koop je (bel)tegoed, dat je via een opwaardeercode op de prepaid (sim)kaart kunt zetten.

2. Wat zijn de voordelen van prepaid?

Eén van de voornaamste voordelen van prepaid telefoneren is dat je geen (of tenminste minder) financiële risico’s loopt. Je kunt immers telefoneren zolang er beltegoed op je simkaart staat. Als je alles verbruikt hebt, kun je niet meer bellen, sms’en of internetten en zul je opnieuw moeten opwaarderen. Zo voorkom je onvoorziene, hoge telefoonrekeningen en onverwachte kosten. En zit je niet vast aan een langslepend mobiel abonnement.

Bovendien is bellen van- en naar het buitenland relatief voordelig, in vergelijking tot bellen van- en naar het buitenland met een mobiel abonnement.

3. Wat heeft Lycamobile te bieden?

Wat heeft Lycamobile te bieden

Lycamobile is aanbieder van diverse (bel)tegoedbundels. Veelal is prepaid telefoneren duurder dan telefoneren met een mobiel abonnement. Lycamobile heeft echter scherpe prijzen en goede deals, waardoor je meer dan waar krijgt voor je geld.

Bundels die je kunt kopen zijn belbundels, databundels, binnenlandbundels en buitenlandbundels. Met deze bundels koop je sms- en beltegoed of internetdata. Met de buitenlandbundel (‘International bundel’) kun je voordelig onbeperkt naar het buitenland bellen en sms’en, met de binnenlandbundel (‘Holland bundel’) kun je binnen ons eigen land onbeperkt bellen en sms’en.

Waar je bij de belbundel of databundel apart sms- en beltegoed of internetdata koopt, is dit bij de binnenland- en buitenlandbundels gecombineerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here