Home Business Precisietechnologie bij Kinkelder: lasersnijden en buislasersnijden

Precisietechnologie bij Kinkelder: lasersnijden en buislasersnijden

2644
0
DELEN

Lasersnijden is een techniek die uitermate geschikt is voor producten die om een hoge vorm- en maatnauwkeurigheid vragen. Kinkelder Metal Solutions uit Zevenaar beschikt over de nieuwste lasersnijmachines die jouw buizen, profielen, kokers en plaatwerk met hoge snelheid en zeer grote precisie snijdt. Het eindproduct heeft geen nabewerking nodig.

Innovatieve, vrije vorm lasertechnieken

Maatwerk is het specialisme van Kinkelder. Met de precisie van een Zwitsers uurwerk gebruikt Kinkelder al 25 jaar lasertechniek voor enkelstuks tot kleine series. Producten of onderdelen uit plaatmaterialen zoals staal, aluminium en RVS worden haarscherp vervaardigd met de nieuwste lasertechnologie. De lasermachines bewerken platen met een maximale afmeting van 4000×2000 mm en een snijdikte tot 25 mm.
Met het volautomatische platenmagazijn kan Kinkelder plaats bieden aan 540 pallets. Grootschalige inkoop zorgt ervoor dat Kinkelder altijd scherp ingekocht plaatwerk standaard op voorraad heeft.

De ontwerpvrijheid en flexibiliteit van lasersnijden biedt ongekende mogelijkheden. Met tekenprogramma’s zet Kinkelder jouw papieren tekeningen, 2D of 3D files om naar een maakbaar product en een werkbaar bestand.

Buislasersnijden met perfecte prijs-kwaliteitsverhouding

De Adige LT8 Fiber buislasermachine levert absolute topkwaliteit. Deze buislaser snijdt vierkante kokers tot 200×200 mm en buizen tot een diameter van 240 mm tot op de millimeter nauwkeurig. De maximale doorvoerlengte voor kokers, buizen en profielen bedraagt 6500 mm. Snijdiktes van 4mm voor koper, 6 mm voor RVS en aluminium en maar liefst 12 mm voor staal vormen geen enkel probleem.
Tijdens het snijproces worden de buizen en profielen voorzien van elk gewenst gatenpatroon. Het eindproduct heeft geen nabewerkingen als ponsen of boren meer nodig.

Het productieproces gebeurt volledig geautomatiseerd. Jouw tekeningen en 2D of 3D files worden met het tekenprogramma vertaald naar een maakbaar product. Meten, aftekenen en mallen maken behoren hiermee tot de verleden tijd.
Met 15 jaar ervaring is Kinkelder Metal Solutions pionier in de buislasertechnologie. De vakmensen zorgen ervoor dat jij de producten zonder controle eenvoudig en snel in jouw productie kunt integreren.

Hoge productiesnelheid en korte levertijden

Met de nieuwste technieken, een ruime voorraad materialen en optimaal materiaalrendement biedt Kinkelder de hoogste kwaliteit producten met een korte doorlooptijd. Daarnaast levert lasersnijden ten opzichte van de conventionele technieken een interessante besparing op in tijd én geld. Het uitgesneden product kan in combinatie met andere bewerkingen, zoals kanten breken, worden geperfectioneerd.
Kinkelder Metal Solutions maakt werk van jouw opdracht. De productspecialisten houden van uitdagingen. Naast lasersnijden en buislasersnijden kunnen zij je alles vertellen over kanten, lassen, waterstraalsnijden, machinale bewerkingen en assemblage. Zij zetten jouw wensen en eisen om in een product met de hoogste precisie en kwaliteit.
Wil je meer weten over de bewerkingen van Kinkelder Metal Solutions? Neem dan direct contact op met een van de accountmanagers. Je vindt ze op de website: www.kinkeldermetal.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here