Home Smartphones en tablets Powerbanks, wat zijn het en welke keuzemogelijkheden heb je?

Powerbanks, wat zijn het en welke keuzemogelijkheden heb je?

2611
0
DELEN

Herken jij je in de situatie dat je telefoon regelmatig uitvalt als je een berichtje aan het sturen of bellen bent omdat je batterij leeg is? Dit is natuurlijk erg vervelend en juist de Powerbanks zorgen ervoor dat deze situatie zich niet meer hoeft voor te doen. Dankzij Powerbanks heb je namelijk nooit meer een lege telefoon.

Hoe laden Powerbanks zich op?
Powerbanks laden zich op via het stopcontact of door middel van zonlicht. Ze zijn erg compact en wegen vaak niet meer dan 100 gram. Daardoor kun je ze gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Handig als je bijvoorbeeld veel onderweg bent of binnenkort op vakantie gaat. Powerbanks die zich opladen via zonlicht, zijn ideaal als je in de zomer op het strand ligt of jij je ergens hoog op een berg bevindt.

Hoe werken Powerbanks?Powerbank
Je smartphone kun je eenvoudig op de Powerbanks aansluiten door middel van een oplaadkabel in de USB-aansluiting. Je toestel kan sowieso een keer per dag volledig worden opgeladen dankzij deze handige gadget. Uiteraard zijn ze verkrijgbaar in verschillende merken, kleuren en formaten. Bij kabeldirect  is er altijd wel eentje te vinden die je aanspreekt.

Het aantal mAh van de Powerbanks
De capaciteit van Powerbanks worden uitgedrukt in mAh. Daarmee wordt milliampère per uur bedoeld. Aangezien een smartphone zo’n 2.000 mAh nodig heeft, zijn Powerbanks minimaal uitgerust met 2.000 mAh. Er zijn Powerbanks die 6 keer zoveel mAh hebben. Daardoor wordt het gemakkelijk om je smartphone meerdere malen per dag volledig op te laden. Het opladen van je smartphone zal ongeveer tussen de 50 en 100 minuten duren, we zullen nog even moeten wachten tot dit in 30 seconden kan.

Kortom, het is een gadget die altijd handig van pas komt. Of je nu in het vliegtuig zit of op het strand ligt, je smartphone hoeft niet meer uit te vallen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here