Home Smartphones en tablets Powerbank: onmisbaar accessoire voor smartphone en tablet

Powerbank: onmisbaar accessoire voor smartphone en tablet

2290
0
DELEN
powerbank

We kennen het allemaal wel. De dag is nog lang niet voorbij maar we hebben maar een beperkt batterijpercentage over op onze mobiele telefoon of onze tablet. Omdat we niet steeds in de mogelijkheid zijn om in de buurt van een stopcontact te blijven, kunnen we in zo’n geval dankbaar gebruikmaken van de technologie van de powerbank. Hiermee kunnen we onze toestellen overal opladen. Zo blijven we de rest van de tijd online dan wel bereikbaar en hoeven we onze bezigheden niet te staken. Bovendien is het jammer om op een festival aan een oplaadpunt te moeten blijven staan omdat de batterijduur van je mobiele telefoon of tablet anders niet toelaat om opnames te maken.

Welke capaciteit kies ik?

Een powerbank biedt dus uitkomst, maar welke moet je kopen? Het is eerst en vooral belangrijk na te gaan hoeveel keer je je toestellen moet kunnen opladen en of het gaat over één of meerdere op te laden toestellen. Niet alle powerbanks hebben meerdere poorten dus ingeval van meerdere op te laden toestellen moet je daar rekening mee houden. Moet je meerdere keren of meerdere toestellen kunnen opladen? Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een powerbank 10.000 mA waarmee je diverse keren je telefoon volledig zal kunnen opladen. Handig ook als je weet dat je gedurende meerdere dagen geen toegang zal hebben tot een stopcontact.
Kijk zeker ook de capaciteit na van je mobiele telefoon of tablet. Aan de hand hiervan kan je uitrekenen welke powerbank je nodig hebt om x aantal keer te kunnen opladen. Om één keer je telefoon volledig te kunnen opladen heb je een powerbank nodig met minstens dezelfde capaciteit. Weet je niet welke capaciteit je telefoon heeft, dan kan je dit gemakkelijk terugvinden in de handleiding.

Verkrijgbaar in alle formaten, kleuren en uitvoeringen

Als je rondkijkt zal je powerbanks in de meest uiteenlopende uitvoeringen vinden. Sommige klein en makkelijk mee te nemen, andere eerder zwaar en log. Uiteraard gaan ook de producenten mee met de trends. Veel mensen hebben in de loop van de tijd meerdere powerbanks gekregen, zodat ze kunnen kiezen voor een exemplaar dat je gemakkelijk meeneemt. Bij je keuze houd je dan ook rekening met het formaat. Heb je er een nodig tijdens looptochten bijvoorbeeld dan kies je beter voor een klein en licht exemplaar, gebruik je deze op een vaste plaats dan speelt het formaat minder een rol bij de uiteindelijke keuze. Kortom, voor iedereen is de perfecte powerbank te vinden.

Een powerbank kiezen, er komt meer bij kijken dan je denkt

Even vlug een powerbank kopen? Zoals je hierboven hebt kunnen lezen denk je het beste eerst even na over wat je precies nodig hebt en ga je aan de hand daarvan je bestelling doen. Heb je twijfels of is iets je niet helemaal duidelijk? Vraag dan, bijvoorbeeld online, iemand met kennis ter zake die je met alle plezier verder zal helpen om de juiste keuze te maken hierin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here