Home Smartphones en tablets Personaliseer uw smartphone

Personaliseer uw smartphone

2686
0
DELEN

De smartphones zijn een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven geworden en we vinden het maar al te heerlijk om de smartphones zoveel mogelijk te personaliseren. Waarom zouden we dan niet de buitenkant personaliseren? Met een laser graveermachine kunt u heel eenvoudig, snel en nauwkeurig smartphones, maar ook andere elektronische apparaten, zoals laptops en tablets, personaliseren.

lasermarkeren-macbook

Esthetiek

Er zijn verschillende manieren om uw elektronische apparatuur te stylen en dus ‘orgineler’ te maken. U kunt leuke telefoonhoesjes creëren door bijvoorbeeld een leuke foto of zelfgekozen afbeelding. Ook kunt u er een tekst of logo op zetten. De mogelijkheden van een laser machine zijn eindeloos. Voor de waaghalzen: u kunt ook gewoon de achterkant van uw telefoon voorzien van een foto, logo of tekst.

lasergraveren-iphone

Functionaliteit

Het personaliseren van uw elektronische apparatuur dient niet alleen een esthetisch doel. Wist u bijvoorbeeld dat uw telefoons en tablets met behulp van een laser machine kunt voorzien van uw naam of een unieke code? Een goede preventie tegen diefstal.

lasergraveren-houten-telefoonhoesje

Welke materialen kan ik bewerken?

De behuizing van consumentenelektronica wordt vaak gemaakt van geanodiseerd aluminium of gecoat kunststof. Covers van mobiele telefoons worden onder andere gemaakt van hout, leer of textiel. Afhankelijk van het materiaal kunnen ze worden gemarkeerd met een CO₂- of fiberlaser. Tijdens het lasergraveren wordt een variabele hoeveelheid van de toplaag verwijderd, afhankelijk van het laservermogen dat wordt gebruikt, waarbij verschillende contrasten mogelijk zijn. De laser graveermachine kan veel verschillende materialen bewerken, bijvoorbeeld hout, glas, acrylaat, textiel, kunststof, folie, karton, papier of metaal. Waardoor u uw creativiteit de vrije loop kan laten gaan.

Waarom zou ik een lasermachine moeten aanschaffen?

Elektronische apparaten en in het bijzonder smartphones en tablets worden veel ver- en gekocht, maar ook worden de smartphones en tablets met enige regelmaat vervangen. Dat betekent dus dat er veel winst te behalen valt. Door uw bedrijf met een extra dienst uit te breiden of uw bestaande dienst te optimaliseren trekt u een nieuwe doelgroep aan. De lasermachine bewerkt materialen op een contactloze manier en genereert een permanente gravure. Als gevolg hiervan wordt er waarde toegevoegd aan massaproducten en zijn de resultaten uniek.

Welke lasergraveermachine?

Trotec-lasergraveermachines

Welke van alle beschikbare lasers heb ik nodig voor het personaliseren van elektronische apparaten? De snelste laser graveermachines in de markt zijn de Speedy laser machines van Trotec Laser. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen: met een CO2 laserbron, een fiber laserbron of met beide laserbronnen in één systeem: flexx technologie™

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here