Home Smartphones en tablets Onbeperkt bellen tot je last van je kaken krijgt

Onbeperkt bellen tot je last van je kaken krijgt

1936
0
DELEN
Onbeperkt bellen tot je last van je kaken krijgt

Hoewel we natuurlijk steeds meer appen is het soms ook fijn om iemands stem te horen. Dat geeft je relatie toch een persoonlijk tintje en je moeder verwacht sowieso dat je haar belt en niet appt. Als je veel belt is het slim om een abonnement met onbeperkt bellen te nemen. Je kunt dan je belminuten nooit overschrijden en net zolang kletsen als je zin hebt. Met onbeperkt bellen betaal je een vast bedrag per maand aan abonnementskosten en weet je zeker dat er nooit onverwacht extra belkosten bijkomen. Natuurlijk is het heel goed mogelijk om onbeperkt bellen te combineren met andere bundels zoals sms’en en mobiel internet. Wanneer je telefoon het nog prima doet of als je liever een telefoon zelf koopt is een sim only abonnement met onbeperkt bellen iets voor jou. Het grote voordeel is dat je niet voor een paar jaar vastzit aan een bepaalde provider of dat de afbetaling van je nieuwe telefoon niet verwerkt zit in je maandelijkse kosten. Want je weet het, ‘gratis’ telefoon bij een abonnement bestaat niet. In deze blog vertellen we de mogelijkheden met onbeperkt bellen zijn en waar je op moet letten als je een abonnement afsluit.

Onbeperkt bellen en internet

We raden je aan om een abonnement met onbeperkt bellen en onbeperkt internet te kiezen. Want zeg eens eerlijk, jij wil toch gewoon heel veel online kunnen als je op dat moment even niemand belt? Met onbeperkt internet kun je echt uren achter elkaar downloaden, uploaden, streamen en posten. Lekker in een weekend de seizoenen een, twee en drie in een ruk uitkijken en na elke aflevering je beste vrienden bellen om de verhaallijn nog een dunnetjes door te nemen? Met onbeperkt bellen en internet kan het allemaal zonder dat je extra kosten maakt.

Onbeperkt bellen en internet

Alleen onbeperkt bellen en sms’en

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar er zijn mensen die niet met hun mobiele telefoon internetten. In dat geval kun je volstaan met een abonnement onbeperkt bellen en sms’en. Sowieso ideaal als jij je kinderen een mobieltje wil geven voor noodgevallen, maar wil voorkomen dat ze zonder toezicht online gaan. Niet verder vertellen, als je toch internet nodig hebt kan dat als je inlogt op een wifipunt. 

Onbeperkt bellen in het buitenland

Wanneer je een abonnement hebt met onbeperkt bellen geldt dit ook in Europa. Heel fijn als je op vakantie bent of door een stad struint en af en toe naar Nederland wilt bellen om te vertellen hoe fantastisch het daar is. Nee hoor, we zijn helemaal niet jaloers. Let op: buiten Europa is je onbeperkt bellen bundel niet geldig! Zorg dat je een aparte (tijdelijke) bundel afsluit voordat je afreist anders kunnen de kosten torenhoog oplopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here