Home Computers Nieuwe lijn HP Pagewide printers zeer productief en voordelig

Nieuwe lijn HP Pagewide printers zeer productief en voordelig

2776
0
DELEN
HP pagewide printers

De tijden dat men voor een keuze stond tussen afdrukkwaliteit, snelheid en kosten bij de aanschaf van een printer zijn met de intrede van de nieuwe HP Pagewide printer echt voorbij.  De innovatieve Pagewide technologie bevat alle nieuwste snufjes die ervoor zorgen dat de inkjetprinters zeer snel printen, goedkoop en zeer kwalitatief printen en daarmee ideaal zijn voor zakelijk gebruik.

HP pagewide printers

Zakelijke inkjetprinters met hoge productiviteit

Voor zakelijk printen wordt een inkjetprinter nog vaak vermeden vanwege de vermeende lage snelheid. Daar rekenen de HP Pagewide printers mee af met een afdruksnelheid tot wel 70 pagina’s per minuut en tot 6900 pagina’s per maand voor commercieel gebruik. Daarnaast kunt u scannen, kopiëren en faxen terwijl u print en kunt u dubbelzijdig scannen in één leesslag. Dit alles maakt de HP Pagewide serie tot de snelste MFP (Multi-Function Printer) in zijn klasse.

Voor elk bedrijf een HP Pagewide oplossing.

Voor zowel kleine als grote kantoren, commercieel en industrieel printen, de HP pagewide printers bieden een oplossing voor elk doeleinde. Zo doen de HP Pagewide Business printers het meer dan voortreffelijk op kantoor, met een hoge efficientie en snelheid, en slimme oplossingen voor zakelijk gebruik.

De HP Pagewide XL-printers zijn uitermate geschikt voor commercieel drukwerk, van posters en plattegronden tot technische tekeningen. Alle Pagewide printers hebben uitgebreide beveiligingsmogelijkheden en zeer goede functies voor printerparkbeheer.

Daarnaast zijn er voor industrieel gebruik de HP Pagewide webpersen. Deze apparaten misstaan niet in printservicebureaus en verlegt grenzen bij het drukken van boeken, mailings en alles wat in grote oplage gedrukt moet worden.

Zuinig en goedkoop printen

Met de HP Pagewide printers profiteer je van tot wel 20% lagere totale gebruikskosten dan andere printers in zijn klasse. Dit is te danken aan efficiënt inktgebruik en een laag stroomverbruik in zowel stand-by als in gebruik. Het energieverbruik is lager dan andere zakelijke kleurenprinters. Ook de aantrekkelijke adviesprijzen van de printers en supplies dragen bij aan de lage gebruikskosten. En ook niet onbelangrijk zijn de lage milieulasten van de printers door het lage stroomverbruik en C02 voetafdruk door het verminderen van restafval en schadelijke materialen en goede recycling mogelijkheden.

Bent u op zoek naar en betaalbare oplossing voor zakelijk gebruik, of gewoon een uitstekende kwaliteit en productiviteit, de HP Pagewide serie zorgt ervoor dat je geen enkele concessie hoeft te doen. En met een ruime verscheidenheid aan modellen voor licht kantoorgebruik tot aan intensief industrieel gebruik, er is altijd een HP Pagewide printer die aansluit bij uw wensen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here