Home Smartphones en tablets Nieuwe Google Pixel Buds: dit kunnen we verwachten

Nieuwe Google Pixel Buds: dit kunnen we verwachten

1888
0
DELEN
Nieuwe Pixel Buds

Er gaan weer geruchten rond over nieuwe Pixel Buds-oordopjes van Google. Het eerste model van deze Pixel Buds-oordopjes werd eind 2019 geïntroduceerd, maar er schijnt dus een nieuw model aan te komen. Ondanks het feit dat Google er nog een beetje mysterieus over doet, is er wel al het een en ander over deze nieuwe oordopjes bekend. Wat de verwachtingen zijn van de nieuwe Pixel Buds? Wij zetten het voor je op een rij, dus lees snel verder als je hier benieuwd naar bent!

Wat zijn de Pixel Buds? 

Pixel Buds zijn oordopjes van niemand minder dan het bedrijf Google. En niet zomaar oordopjes, deze oordopjes zijn tot nu toe enorm geliefd. Google zou Google namelijk niet zijn als zij niet met een goed product op de markt komen. Het eerste model van de Google Pixel Buds werd eind 2019 geïntroduceerd. Vorig jaar kwam de Google Pixel Buds 2 op de markt. Echter wordt er nu verwacht dat er weer een nieuw model hiervan op komst is, wat dus de opvolger wordt van het tweede model. Hoewel iedereen verwachtte dat het nieuwe model de naam Pixel Buds 3 kreeg, is dat waarschijnlijk niet het geval. Google heeft namelijk per ongeluk de naam van de oordopjes bekendgemaakt op Twitter: Pixel Buds A. De tweet werd echter wel weer snel verwijderd, maar we gaan ervanuit dat je in plaats van de Google Pixel Buds 3, de oordopjes met de naam Google Pixel Buds A moet gaan kopen straks.

Wat zijn de verwachte specificaties van de nieuwe Google Pixel Buds? 

Dan ben je nu vast benieuwd naar de verwachte specificaties van deze nieuwe oordopjes. In de gelekte afbeeldingen van de nieuwste Google Buds, is te zien dat het design veel weg heeft van zijn voorgangers. Hier zal dan ook niet veel aan veranderen. Wel is de vorm van de oordopjes wat veranderd. Het heeft een moderne uitstraling met een strak ontwerp. Er wordt verwacht dat de nieuwe buds van Google in twee kleuren op de markt komen: wit en donkergroen. 

Naar verwachting is ook de aanraakbediening en toegang tot de spraak assistent nog steeds te gebruiken bij de nieuwe Google Buds. Dit was ook het geval bij het vorige model van de oordopjes. Echter wordt er nog getwijfeld over de functie met aanraakbediening. Het zou kunnen zijn dat ze deze bij deze nieuwe variant hebben weggelaten. Volgens de geruchten worden de nieuwste oordopjes van Google een goedkoper model. Daarom is er verder nog maar weinig bekend over de andere specificaties van de oordopjes. 

Wanneer is de release van de Google Pixel Buds A?

Het is een kwestie van afwachten wanneer Google de Pixel Buds A officieel presenteert. Het kan echt ieder moment zijn, zeker nadat Google onlangs per ongeluk wat bekendmaakte over deze oordopjes. Daarom wordt er gedacht dat de presentatie van deze oordopjes niet lang meer gaat duren. Of de oordopjes ook in Nederland te koop zullen zijn, is helaas nog niet bekend. We hopen natuurlijk van wel!

Wat is de prijs van de nieuwe Google Pixel Buds A?

Als je van plan bent om de nieuwe Google Pixel Buds te kopen wanneer deze op de markt zijn, wil je uiteraard wel graag weten wat deze oordopjes dan gaan kosten. De vorige Google Pixel Buds hadden een prijs van 179 dollar (zo’n 147 euro). Dit is best een hoge prijs voor oordopjes. Aangezien Google ook Pixel-telefoons heeft aangeboden die meer budgetvriendelijk zijn, wordt dit ook verwacht van de Google Pixel Buds A oordopjes. Naar verwachting zal de prijs dan ook goedkoper zijn. Hoeveel goedkoper dit is, is helaas nog niet bekend. We hopen hier snel meer over te weten.

Dat de nieuwe oordopjes van Google er gaan komen, staat bijna met zekerheid vast. Maar in hoeverre deze oordopjes lijken op zijn voorgangers en de releasedatum en prijs van deze oordopjes zijn nog best een beetje onzeker. Aangezien Google er momenteel op ieder moment iets over bekend kan maken, zullen we dit hopelijk snel te weten komen. Hoewel het nieuwe model van de Google Buds naar verwachting meer budgetvriendelijk wordt dan zijn voorgangers, verwachten we wel dat het weer een geliefd product gaat zijn. Google levert over het algemeen namelijk kwalitatief goede producten, dus we denken dat ook deze nieuwe Google Pixel Buds A oordopjes een groot succes gaan worden. 

Ben jij fan van de producten van Google en zou je overwegen om de nieuwste Google Pixel Buds A te kopen als deze op de markt zijn?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here