Home Televisie Netflix in Nederland

Netflix in Nederland

2700
0
DELEN

De online streamingsdienst Netflix is vanaf vandaag ook in Nederland beschikbaar. In onder andere Amerika en Engeland is het al lange tijd populair.

Het aanbod
Netflix biedt films en series aan. De dienst is in Nederland ook echt aangepast aan de vraag. Zo zijn er naast de internationale films en series, ook veel Nederlandse films beschikbaar. Ook cabaret behoort tot het aanbod. Bij Netflix moet je niet verwachten dat je de films uit de bioscoop direct kunt bekijken. De nieuwste films zijn zo’n twee jaar oud.

Hoe werkt het
Netflix is niet beschikbaar op een normale televisie. Wanneer je bijvoorbeeld een smart-tv, Apple TV of gameconsole hebt, kun je Netflix wel op tv bekijken. Ook op laptops, tablets en smartphones is Netflix beschikbaar.

Kosten
Bij Netflix moet je een abonnement afsluiten. Voor 8 euro in de maand kun je onbeperkt gebruik maken van Netflix met maximaal 2 apparaten tegelijk. Voor 12 euro kan dat met 4 apparaten tegelijk. Daarnaast biedt Netflix de mogelijkheid om per abonnement 5 gebruikersaccounts aan te maken, zodat iedereen een eigen gepersonaliseerd aanbod krijgt en makkelijk kan pauzeren om op een later moment weer hervatten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here