Home Uncategorized Moeten we binnenkort betalen voor Twitter?

Moeten we binnenkort betalen voor Twitter?

2097
0
DELEN
Twitter

De kans is aanwezig dat we binnenkort niet meer gratis gebruik kunnen maken van het social media platform Twitter. En dat is niet niks, want gebruikers hebben jarenlang gratis gebruik kunnen maken van dit platform. Momenteel werkt Twitter echter achter de schermen aan het gebruik van abonnementen. Dat zou betekenen dat je in sommige gevallen moet betalen voor het gebruiken van Twitter. Maar wat gaat dit betekenen voor Twitter en de gebruikers? In dit artikel vertellen wij je hier alles over.

Wat is Twitter?

Twitter is al jarenlang een populair social media platform. Hoewel de populariteit van het platform in de afgelopen jaren wel wat is afgenomen, zijn nog veel mensen fan van het gebruik van dit platform. Je kunt op Twitter korte berichtjes plaatsen, mensen volgen, reageren op anderen en berichten van elkaar delen. Voor een bericht op Twitter wordt ook wel de term ‘tweet’ gebruikt. Dit sociale media platform is tot heden altijd gratis geweest, en er waren geen kosten aan verbonden. Tot nu, want daar schijnt binnenkort verandering in te komen. Twitter is achter de schermen bezig met het opzetten van abonnementen. Het platform wil op deze manier minder afhankelijk worden van inkomsten uit advertenties. 

Welke abonnementen gaat het platform Twitter aanbieden?

Het is nog niet exact bekend welke abonnementen Twitter aan wil gaan bieden. De abonnementen hebben wel als doel om gebruikers extra functies te geven. Hierbij kan gedacht worden aan het analyseren van tweets, of de mogelijkheid om het platform zonder advertenties te gebruiken. Om Twitter optimaal te kunnen gebruiken, zullen gebruikers van het platform dus waarschijnlijk moeten kiezen voor een abonnement. Echter is het niet zo dat het verplicht zal worden om voor een abonnement te kiezen, deze keuze is aan jezelf. Hoeveel de verschillende abonnementen gaan kosten, is nog niet duidelijk. Er wordt verwacht dat dit niet zo heel duur wordt, om het toch nog toegankelijk te houden voor de gebruikers.

Wanneer kunnen we abonnementen verwachten op Twitter? 

Fanatieke Twitteraars hoeven zich nog geen zorgen te maken, want met het opzetten van abonnementsvormen is Twitter momenteel nog druk bezig. Het proces hiervan bevindt zich nog in een vroeg stadium. Men verwacht dan ook niet dat dit in 2020 al gaat gebeuren. Op zijn vroegst zullen de abonnemenstvormen in 2021 beschikbaar zijn voor gebruikers. Je kunt voorlopig dus nog van alle functies genieten op Twitter.

Zou jij nog gebruik maken van het platform Twitter als je een abonnement zou moeten aanschaffen? 

DELEN
Vorig artikel4K- of 8K-tv: wat zijn de verschillen?
Volgend artikelKen jij deze functie van Spotify al?
Mijn naam is Tessa Kok en ik ben werkzaam als freelance tekstschrijver. Ik ben gespecialiseerd in onder andere blogs, advertorials, SEO-teksten en vacatureteksten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here