Home Computers Lenovo B50-70

Lenovo B50-70

2747
0
DELEN
Op zoek naar een betaalbare budget laptop die je zowel zakelijk als privé kunt gebruiken? De Lenovo B50-70 is een betaalbare laptop van 15,5 inch. De laptop is dun en licht en daarmee ideaal voor onderweg. Tevens zijn er een HD-scherm en dvd-station aanwezig. Optioneel bij deze laptop is de vingerafdruk beveiliging. Handig als je veelal werkt met geheime documenten.

Perfecte beeldkwaliteit
Dankzij het 15,6 inch breedbeeldscherm geniet je van een perfecte beeldkwaliteit. Een schitterende beeldweergave is dus altijd gegarandeerd. Het is zelfs mogelijk je laptop op de televisie aan te sluiten. De HD-beelden zijn daarmee nog groter als op de laptop.

Supersnelle verbinding en veel opslagruimte
Dankzij de 802.11 b/g/n wifi-connectiviteit heb je overal razendsnel toegang tot het internet. Bovendien heb je met 1 TD voldoende opslaggeheugen voor bijvoorbeeld documenten, video’s, muziek en afbeeldingen. Indrukwekkend aan deze laptop is ook het surroundgeluid. Ideaal als je wilt ontspannen door het luisteren naar mooie muziek of het bekijken van een intense film.

Een relatief korte batterijduur
De batterijduur van de laptop bedraagt ongeveer 5,5 uur. Dit is niet heel lang en kan voor jou daarom nadelig zijn. Mocht je een stopcontact in de buurt hebben, dan is er natuurlijk niet zoveel aan de hand.

Een betaalbare laptop voor het MKB en voor privégebruik
Wil je tegen een scherpe prijs een budget laptop in huis halen? Dan kun je met de Lenovo B50-70 uitstekend uit de voeten. De prijs van de laptop ligt tussen de 300 en 400 euro. Een uitstekende prijs voor jou als startend ondernemer. Natuurlijk kun je ook voor privégebruik veel plezier beleven aan je aankoop. Een aanrader dus.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here