Home Smartphones en tablets iTunes kaart inwisselen? Onze tips voor maart!

iTunes kaart inwisselen? Onze tips voor maart!

2516
0
DELEN

De dagen worden steeds langer en het zonnetje laat zich steeds vaker zien. Een mooi moment om de leukste, nieuwste iTunes tips met je te delen. Zo kun je die iTunes kaart van Opwaarderen.nl meteen inwisselen en lekker in het zonnetje genieten van deze super toffe apps. Of je nu een echte sportfanaat bent, of altijd op de hoogte wilt zijn van de nieuwste modetrends: er is ook deze maand meer dan genoeg leuks te ontdekken!

Runtastic Road Bike PRO (€ 4,99)

Het weer wordt steeds beter en dat maakt het natuurlijk ideaal om er heerlijk op de fiets op uit te gaan. Zowel de korte stukjes naar het station, als die heerlijke zondagmiddag door een van de vele mooie natuurgebieden die Nederland rijk is. Met de Runtastic Road Bike PRO app tover jij je iPhone in no-time om tot een super handige fietscomputer. Zo kun je na je fietstocht direct zien waar en hoe lang je hebt gefietst, en kun je tijdens de rit handige updates krijgen en diverse routes uitkiezen. Zo kun je iedere dag weer heerlijk op pad, zonder na te hoeven denken over welke kant je op moet!

8mm Vintage Camera (€ 3,49)

Nu dat we allemaal massaal naar buiten trekken, is het natuurlijk ook wel leuk om een aantal mooie video’s te kunnen schieten. Deze maand vind je de geweldige 8mm Vintage Camera app in de iTunes store; een app waar je ontzettend gave vintage video’s mee op kunt nemen. Je kunt kiezen uit tientallen toffe retro filters; en dat alles in 4K HD kwaliteit. Super handig voor die fietstocht natuurlijk, of dat festival waar je volgende maand naar toe gaat.

Clockit: The Pomodoro Timer (€ 2,29)

De Clockit: The Pomodoro Timer app is geweldig voor degenen die wat productiever met hun tijd om willen gaan. De Pomodoro techniek laat je 30 minuten hard werken om vervolgens een kleine pauze te nemen en daarna weer 30 minuten hard aan de slag te gaan. Zo hoef jij niet meer na te denken over hoe je jouw tijd indeelt, en laat je deze handige app je gewoon vertellen wat je moet doen om je dag super productief door te brengen. Ideaal om die gigantische to-do lijst eindelijk eens aan te pakken.

Pollennieuws (€ 2,29)

Deze app is een echte must-have voor degenen die gevoelig zijn voor allergieën; zeker nu het zomerse weer steeds dichterbij komt. Met de app Pollennieuws wordt je iedere dag op de hoogte gebracht van de actuele informatie over pollen. Daarnaast kun je ook nog eens een hooikoorts logboek bijhouden in deze super handige app!

Stylebook (€ 4,49)

Als laatste hebben we de leuke app Stylebook op de lijst staan. Met deze app kun je op zoek naar nieuwe kledingcombinaties, en je oude kleding ineens een nieuwe look geven. Je kunt foto’s maken van jouw kledingstukken en ze vervolgens precies zo combineren als jij wilt. Ook handig: je kunt allerlei toffe combinaties inplannen. Zo weet je iedere dag precies wat je wilt dragen en hoef je geen uren voor de kledingkast te staan twijfelen!

Mocht je nou nog geen iTunes kaart aangeschaft hebben, dan doe je dat gewoon bij Opwaarderen.nl. Heb je geen smartphone met iOS? Dan kies je gewoon voor een Google Play kaart!