Home Smartphones en tablets Iphone kapot? Laat hem maken!

Iphone kapot? Laat hem maken!

2921
0
DELEN
iphone kapot

Jouw iPhone is belangrijk voor je, je wilt hem geen dag missen. Toch kan jouw iPhone plotseling kapot gaan.  Een iPhone reparatie is in veel gevallen heel goed mogelijk en niet duur. GSMdokter.nl zet de 10 meest voorkomende reparaties voor je op een rij.

Top 10 iPhone-reparaties

  1. Doordat je je iPhone laat vallen, kan het glas breken. Soms blijft de telefoon het verder wel doen, maar het kan ook zijn dat het touchscreen beschadigd is geraakt. Reparatie is dan nodig. Dit is goed te doen en kost rond de € 100,-.
  2. Door een val kan ook de achterkant beschadigd raken. Het plaatsen van een nieuwe back cover kost rond de € 100,-.
  3. Wanneer de homeknop kapot is, moet je hem heel hard indrukken of werkt hij helemaal niet meer. Dit beperkt de werking van je telefoon enorm. Reparatie van de homeknop kost rond de € 40,-.
  4. De oplaadconnector is kapot. De connector (Dock) is de plug waar je de oplaadkabel op aansluit. Wanneer deze kapot is, laadt de iPhone niet meer op. Reparatie is relatief eenvoudig en kost rond de € 60,-.
  5. Wanneer de ear speaker kapot of beschadigd is, hoor je je gesprekspartner slecht of zelfs helemaal niet meer. Het probleem kan veroorzaakt worden door een val van je telefoon. Reparatie is goed mogelijk en kost rond de € 60,-.
  6. De volumeknop is defect. De volumeknop gebruik je om het geluid harder of zachter te zetten en om het inkomende volume van een gesprek te regelen. Vaak is de flexikabel kapot. Reparatie kost rond de € 60,-.
  7. Een accu van een iPhone gaat gemiddeld twee tot drie jaar mee en gaat langzaam achteruit. Het opladen gaat steeds moeizamer en moet steeds vaker gebeuren. Het plaatsen van een nieuwe accu kost rond de € 60,-.
  8. Het kan zijn dat de aan- en uitschakelaar (Power button) moeilijk werkt of zelfs helemaal niet meer reageert. Je telefoon werkt nog wel, maar resetten is niet meer mogelijk. Reparatie is eenvoudig en kost rond de € 60,-.
  9. De trilfunctie is defect. De iPhone heeft een ingebouwde trilfunctie. Handig natuurlijk in een vergadering of collegezaal, maar de trilfunctie kan beschadigd raken door vallen of stoten. Reparatie is mogelijk en kost ongeveer € 60,-.
  10. Is je telefoon in het water gevallen? Betekent dat automatisch het einde van jouw telefoon? Dat hoeft niet zo te zijn! In 25-50% van de gevallen kan de telefoon eenvoudig gerepareerd worden, door het oxidatievrij maken van de telefoon. De kosten hiervan bedragen rond de € 30,-.

We hebben de meest voorkomende reparaties voor je op een rij gezet. Het is niet nodig om een meteen een nieuwe telefoon te kopen, wanneer je iPhone kapot gaat. Het laten repareren van de iPhone is vaak goed mogelijk en betaalbaar. Er zijn veel deskundige bedrijven die dit voor je kunnen doen. Dus: iPhone kapot? Laat hem maken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here