Home Smartphones en tablets iPhone 7 vs iPhone SE 2020, zó veel ga je erop vooruit

iPhone 7 vs iPhone SE 2020, zó veel ga je erop vooruit

1985
0
DELEN
iPhone 7 vs iPhone SE 2020, zó veel ga je erop vooruit

De iPhone 7 is alweer een tijdje onder ons. Het toestel uit 2016 is nog altijd populair, want de iPhone 7 is compact, nog steeds snel en natuurlijk lekker voordelig, zéker als je voor de refurbished-variant van Forza Refurbished kiest. In 2020 werd een soortgelijke iPhone uitgebracht: de iPhone SE 2020. Hoewel beide toestellen aan de buitenkant veel gelijkenissen vertonen, zijn er toch behoorlijk wat verschillen te bespeuren. Welke dat zijn, lees je hier.

Glazen achterkant

De refurbished iPhone SE heeft een glazen achterkant. Mooi én functioneel, want het ondersteunt draadloos opladen. De iPhone 7 moet het met een aluminium achterkant doen die niet geschikt is voor draadloos opladen. Wél kun je de iPhone 7 refurbished bij www.forza-refurbished.nl in zes vrolijke kleuren kopen, terwijl de iPhone SE 2020 maar in drie kleuren beschikbaar is.

Lange accuduur

De batterij van de iPhone SE 2020 is oersterk. Je zou er zelfs 13 uur lang onafgebroken mee naar video’s kunnen kijken, zonder tussentijds opladen. En als de batterij leeg is, laad je hem draadloos of via de snellader (18W) op. De iPhone 7 kun je alleen standaard laden (5W) en ook houdt de batterij het zo’n 1,5 uur minder lang vol. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van hoe jij je iPhone gebruikt.

Beste single-camera

Beste single-camera

Beide iPhones hebben een enkele camera aan de achterkant, maar de iPhone SE 2020 heeft de beste single-camera die op een iPhone te vinden is. Ondanks maar één lens kun je tóch portretfoto’s maken en ziet elke foto en video er een stuk mooier uit. Ook heb je meer functies tot je beschikking, zoals QuickTake. Hiermee switch je razendsnel van de foto- naar de videomodus. Al met al een uitgebreider en eigentijdser camerasysteem dus. Dit heeft het toestel grotendeels te danken aan de spectaculaire camerasoftware, die door een krachtige processor wordt aangestuurd.

Even krachtig als de iPhone 11 Pro

De kleine iPhone SE 2020 heeft dezelfde A13 Bionic-chip als de iPhone 11 Pro. Dit toestel is dus met recht een kleine krachtpatser te noemen. Nu is de A10 Fusion-chip van de iPhone 7 anno 2021 zeker niet traag, maar op de iPhone SE 2020 speel je games nog sneller en ervaar je augmented reality nóg soepeler. Ook gaat, dankzij die goede processor, de batterij langer mee en maak je mooier beeldmateriaal met de camera’s.

Overeenkomsten

De grootste verschillen zijn te vinden op het gebied van de batterij en het opladen ervan, de camera en snelheid. Voor de rest is de iPhone SE 2020 nét zo ‘oud en vertrouwd’ als de iPhone 7. Beide toestellen zijn lekker compact, hebben een 4,7-inch LCD-scherm en beschikken over een thuisknop met Touch ID-ontgrendelfunctie. Ook is de kleine prijs een belangrijke overeenkomst, zéker als je kiest voor refurbished.

Waarom refurbished?

Refurbished van Forza Refurbished is technisch even goed als nieuw. Elke iPhone wordt geopend, op 50 technische punten gecontroleerd, waar nodig gerepareerd en professioneel gereinigd. Onder een kwaliteitskeurmerk worden de toestellen met 2 jaar garantie en gratis oplader voor een scherpe prijs verkocht. Je bent dus voor een lage prijs verzekerd van een hoge kwaliteit met meer garantie dan bij Apple. Elke iPhone kun je in verschillende uiterlijke condities kopen. Bij licht- of zichtbaar gebruikt wordt je toestel zelfs gratis van een screenprotector en beschermhoes voorzien, zodat je iPhone meteen goed beschermd is en eruit ziet als nieuw. Met refurbished is onnodig te veel betalen dus niet meer van toepassing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here