Home Smartphones en tablets iPad Pro 2021: alles wat je wilt weten

iPad Pro 2021: alles wat je wilt weten

1990
0
DELEN
iPad Pro 2021

Onlangs kondigde Apple de allernieuwste iPad Pro 2021 aan. En deze komt er sneller aan dan je denkt! Maar wat kunnen we nou allemaal verwachten van deze nieuwe iPad Pro van Apple? Inmiddels zijn de specificaties van deze nieuwe iPad Pro bekend. Ben je hier benieuwd naar? Wij vertellen je er alles over in dit artikel!

Wat is de iPad Pro 2021?

De iPad Pro 2021 is alweer de vijfde generatie van de iPad Pro. Het is de opvolger van de iPad Pro 2020. De iPad Pro’s staan bekend om de high-end modellen met geavanceerde functies. Ook de iPad Pro 2021 belooft daarmee weer veel goeds.

Wat zijn de specificaties van de iPad Pro 2021?

Je bent vast het meest benieuwd naar de specificaties van deze nieuwste iPad Pro van Apple. En we kunnen je alvast vertellen dat deze specificaties indrukwekkend zijn. De iPad Pro is namelijk flink vernieuwd in vergelijking met voorgaande jaren. De iPad Pro 2021 is een tablet die geschikt is voor veeleisende gebruikers en professionals. Ten eerste is de hardware van deze nieuwste iPad Pro 2021 een stuk verbeterd. De hardware hiervan is dankzij de M1-chip namelijk net zo krachtig als die van de beste Macs van Apple. Doordat de iPad Pro nu ook over deze M1-chip beschikt, is het in staat om fantastische prestaties te leveren. Zo is de snelheid verbluffend en gaan alledaagse taken op deze tablet gemakkelijker dan ooit. 

De iPad Pro 2021 is verkrijgbaar in twee verschillende maten: 11-inch en 12,9-inch. Beide formaten hebben een resolutie van 264 pixels per inch. Iets dat nieuw is aan de iPad Pro 2021, is dat het achtergrondverlichting met mini-led bevat. Het scherm van de nieuwste iPad Pro wordt ook wel het XDR Display genoemd en is in staat om voor indrukwekkende contrasten te zorgen. Dit is een nieuwe specificatie en er wordt verwacht dat dit heel geliefd gaat worden.

De nieuwste iPad Pro van Apple is ook de eerste iPad Pro die 5G zal ondersteunen. Internetten kan op deze manier iets sneller gaan. Echter zal dit ook geen heel groot verschil zijn. Wel is het zo dat door deze ondersteuning met 5G het bereik groter en stabieler is. 

De selfiecamera van de nieuwe iPad Pro 2021 is vernieuwd. Deze heeft nu namelijk een ultragroothoeklens. Bij de vorige generatie iPad Pro was dit niet het geval. Hier zat namelijk een 7-megapixelcamera met groothoeklens. Aan de achterkant van de iPad Pro is niets veranderd in vergelijking met de vorige generatie. Op de achterkant van de iPad Pro 2021 zit een dubbele camera: 12 MP groothoek en 10 MP ultragroothoek. Dankzij de krachtige M1-chip zijn er met deze camera’s echter wel extra mogelijkheden voor foto’s schieten bijgekomen. 

De iPad Pro 2021 krijgt steeds meer weg van een echte laptop. Niet alleen de krachtige prestaties die geleverd kunnen worden komen nu meer overeen, ook is het zo dat de nieuwe iPad Pro een Thunderbolt-aansluiting heeft. Dit is ook het geval bij de nieuwste Macs, waardoor dit ook weer overeen komt. Een Thunderbolt-aansluiting heeft veel voordelen. Hiermee zijn namelijk meer mogelijkheden voor aansluiting en ook heeft het een snellere data-overdracht.

In plaats van 8GB, is het met de nieuwe iPad Pro 2021 mogelijk om voor een variant met 16 GB RAM te kiezen. Dit is een nieuwe specificatie. Een 16GB RAM is fijn voor mensen die heel veel werkgeheugen nodig hebben. 

Kortom, de iPad Pro 2021 heeft veel nieuwe specificaties, waardoor het weer veel verbeterd is ten opzichte van de eerste generaties. 

Wat is de prijs van de iPad Pro 2021?

Ook niet geheel onbelangrijk: de prijs van de iPad Pro 2021. Deze prijs kan verschillen per variant. Wil je graag een 11-inch iPad Pro 2021? Dan kun je rekening houden met een prijs van 899 euro. Het grotere formaat, de 12,9-inch iPad Pro heeft mede dankzij de mini-led specificatie een vanafprijs van 1219 euro. Deze prijzen zijn echter onder voorbehoud, want het is afhankelijk van de hoeveelheid opslag die je kiest. Ook heeft de prijs te maken met het feit of je voor een model met of zonder mobiele data kiest. Dit gaat dus om 4G of 5G. Als jij dus graag een iPad Pro 2021 wilt kopen, is het goed om de prijs te bekijken van de specifieke variant die jij graag zou willen hebben. Dan weet je namelijk precies de prijs die je hiervoor dient te betalen. 

Wanneer komt de nieuwe iPad Pro 2021?

Sneller dan je denkt! De nieuwste iPad Pro van Apple is op 30 april te pre-orderen. Als je ervoor kiest om te pre-orderen, kun je verwachten dat je het in de tweede helft van de maand mei ontvangt. Als je dus graag deze iPad Pro 2021 wilt hebben, kun je deze over een paar dagen pre-orderen. 

De nieuwste tablet van Apple belooft in ieder geval veel goeds. De specificaties zijn indrukwekkend, dus er wordt verwacht dat deze iPad Pro 2021 heel erg geliefd gaat worden. Zou jij de iPad Pro 2021 graag tot je beschikking willen hebben?

DELEN
Vorig artikelNarrowcasting nader uitgelegd
Volgend artikelWelke soorten UTP-kabels zijn er
Mijn naam is Tessa Kok en ik ben werkzaam als freelance tekstschrijver. Ik ben gespecialiseerd in onder andere blogs, advertorials, SEO-teksten en vacatureteksten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here