Home Computers Hoe lang kan je werken met een laptop?

Hoe lang kan je werken met een laptop?

1963
0
DELEN
Hoe lang kan je werken met een laptop?

Tegenwoordig maken we veel gebruik van een laptop. Dit kan voor je studie of voor werk zijn. Dat betekent dat je erg veel uur per dag doorbrengt achter je laptop scherm. Dit kost niet alleen jou inspanning, maar ook je laptop. Een laprop is een dure investring en daarom wil je er ook lang mee kunnen werken. Wil jij weten hoe lang je met een laptop kunt werken? In dit artikel vertellen wij hoe lang een laptop mee gaat en wat je met je oude laptop kunt doen. 

Levensduur van een laptop

De levensduur van een laptop verschilt per merk, model en gebruik. Als je veel gebruik maakt van je laptop, dan gaat je accu sneller achteruit. Wanneer je ook wel eens gebruik maakt van je tablet om op te werken, dan zal je laptop langer mee gaan. Gemiddeld gaat je laptop ongeveer drie jaar mee als je er intensief gebruik van maakt. Je zult het misschien wel herkennen? Je laptop wordt trager, je laptop zal minder goed presteren en je batterij gaat er flink op achteruit. Mocht je gebruik maken van een iMac of macbook, dan kun je ongeveer 7 jaar jaar zonder problemen gebruik maken van jouw computer. Binnen deze tijd kun je het besturingssysteem van je Apple computer blijven updaten. 

Levensduur van een laptop

Wat kun je met je oude laptop doen? 

Heb je een nieuwe laptop voor je werknemers gekocht, maar weet je niet wat je met de oude laptops kunt doen? Dan heb je de mogelijk om de oude laptops gratis te laten ophalen en ze de laptops te laten recyclen. Een laptop recyclen is beter voor het milieu. De onderdelen die nog bruikbaar zijn kunnen opnieuw gebruikt worden. Heb je nog gevoelige bedrijfsinformatie op je laptops staan? Dan kun je de data het beste vooraf van de laptops verwijderen. Mocht je de data niet verwijderd hebben, dan wordt er zorgvuldig omgegaan met deze data. Er wordt voor gezorgd dat bedrijfsgevoelige informatie verwijderd wordt voordat de laptops gerecycled worden. 

Kortom, tegenwoordig maken we dus veel gebruik van laptops. Doordat we er veelvuldig gebruik van maken, gaan laptops er sneller op achteruit. Je zult snel merken dat je laptop trager wordt, minder goed presteert en dat de batterij van je laptop achteruit gaat. De meeste laptops gaan ongeveer 3 jaar mee, maar mocht je een Apple computer hebben, dan kan het tot 7 jaar meegaan. Je kunt je oude  bedrijfslaptops gratis laten recyclen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here