Home Smartphones en tablets Handige kilometerregistratie apps

Handige kilometerregistratie apps

6671
0
DELEN
Kilometerregistratie

Je bent een lease rijder en je moet een sluitende kilometerregistratie bijhouden. Of je bent een ZZP-er die zijn zakelijke kilometers wilt onderscheiden van zijn privékilometers. Of je moet alle gereden kilometers voor je werkgever registreren om het te kunnen declareren. Je stapt in de auto en halverwege de rit kom je erachter dat je je begin kilometerstand niet hebt opgeschreven. Met een kilometerregistratie app wordt het allemaal een stuk eenvoudiger en het neemt je werk en tijd uit handen. In dit overzicht een aantal kilometerregistratie apps op een rijtje, die het voor jou net ietsje makkelijker maken.

RitMeter (iOSAndroid)

RitMeter kun je de eerste zes weken gratis proberen, daarna betaal je € 2,15 per maand voor RitMeter Pro. Daarnaast is er ook nog RitMeter Enterprise speciaal voor bedrijven die het delen van auto’s onder verschillende teamleden mogelijk maakt.

Met RitMeter registreer je op een eenvoudige manier je kilometers voor de belasting of declaratie. De app registreert je kilometers met behulp van GPS. Adressen, route en kilometerstanden worden voor je bijgehouden en daarmee is je administratie altijd compleet. Er wordt automatisch een reportage en back-up gemaakt die je altijd kunt inzien via je inlogpagina.

CTA Rit (Android)

Je betaalt eenmalig € 3,99 voor deze app en verder heb je geen maandelijkse kosten. Deze app neemt je veel werk uit handen. Deze kilometerregistratie app registreert je gereden kilometers met behulp van GPS. Ook kun je achteraf je rit nog toevoegen. Je kunt de gegevens daarna exporteren naar Excel en in Dropbox plaatsen. Deze app is alleen beschikbaar voor Android telefoons.

EasyRit (iOSAndroid)

Met Easyrit kun je je ritten zowel realtime (door GPS) als achteraf invoeren. Je kunt eenvoudig instellen of het een privé rit is, woon/werk of een zakelijke rit is. Op de website van EasyRit kun je je rittenadministratie beheren, wijzigen, downloaden, importeren en exporteren naar bijvoorbeeld je mailbox zodat je deze direct kunt doorsturen naar je boekhouder. EasyRit kun je 30 dagen gratis proberen en daarna kost het € 60,00 per jaar.

Track Assistent (iOSAndroid)

Met Track Assistent registreer je zowel je zakelijke- als je privé kilometers. Met deze kilometerregistratie app kun je zowel realtime (door GPS) als achteraf je kilometers invoeren.
Alle ritten worden van je smartphone naar je online administratie gesynchroniseerd, waar je veilig je administratie bewaart en te allen tijde overzichten naar Excel of PDF kunt exporteren. De app synchroniseert direct met je online account, zo loop je geen risico dat je je administratie kwijtraakt.
Een single abonnement voor leaserijders en ZZP-ers kost € 3,00 per maand, de eerste maand is gratis.

Ritbewijs (iOSAndroid)

Ritbewijs helpt bij het eenvoudig bijhouden van een sluitende rittenregistratie. Registreer je ritten gemakkelijk onderweg en houd grip op je privékilometers. Ritbewijs maakt alleen gebruik van GPS voor het bepalen van het begin- en eindpunt en niet voor het registreren van je hele rit. Op deze manier blijft je privacy gewaarborgd. Als er extra informatie nodig is bij een rit, dan krijg je automatisch een waarschuwing zodat je altijd een sluitende kilometeradministratie hebt. Je kilometerregistratie is te downloaden via de website. De kilometerregistratie app Ritbewijs kun je één maand gratis proberen en daarna kost het € 3,00 per maand.

Tip: de meeste kilometerregistratie apps kun je een ongeveer een maand gratis proberen. Maak hier gebruik van en installeer een aantal verschillende apps op je smartphone. Maak in deze maand gebruik van alle apps die jij wilt proberen en kies na die maand de kilometerregistratie app die het beste bij jou past.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here