Home Internet Handige offline apps voor onderweg

Handige offline apps voor onderweg

2866
0
DELEN
Onderweg

Waar staan de flitspalen? Of op zoek naar een parkeerplek voor je auto? Is je brandstoftank bijna leeg en zoek je snel een benzinestation? Met deze offline apps ga je goed voorbereid op weg en kunnen heel handig zijn voor onderweg. Dus ga je op vakantie? Download deze apps voordat je vertrekt en je hebt alle informatie die je nodig hebt voor onderweg bij de hand.

Flitsmeister (iOSAndroid)

Flitsmeister waarschuwt voor files en voorkomt ongelukken. Je wordt met deze app automatisch op de hoogte gesteld van flitspalen, flitscontroles, afgesloten rijbanen, ongelukken, files en wegwerkzaamheden. Hierdoor kun je geld en tijd besparen en ben je goed gewaarschuwd voor eventuele onveilige situaties.

Parkopedia Parking (iOSAndroid)

Word jij ook altijd zo gefrustreerd van het zoeken naar een parkeerplekje die je maar niet kunt vinden? Parkopedia heeft een dekking van 60 miljoen parkeerplaatsen in 75 verschillende landen. Met deze app kun je een parkeerplaats vinden aan de hand van een adres. Je krijgt een directe routebeschrijving naar de parkeerplaats en het voorziet van de nodige informatie zoals openingstijden, prijzen en betaalmethoden. Bovendien kun je een live parkeerbeschikbaarheid zien.

Yellowbrick (iOSAndroid)

Makkelijk en voordelig parkeren in Q-park-garages, op straat en op Schiphol. Met deze app start en stop je de parkeertijd en betaal je per minuut. Daardoor bespaar je gemiddeld zo’n 20% op parkeerkosten.

ANWB vakantiehulp (iOSAndroid)

Lokale noodnummers, verplichte auto-uitrusting, verkeersregels, verkeersinformatie, tol, milieuzones en nog veel meer. Kies een van de 43 landen en je hebt alle informatie die je nodig hebt bij elkaar. Zo ben je altijd op de hoogte van alle regels die je moet weten als je in een land op vakantie bent.

Iens (iOSAndroid)

De beste restaurants vind je op Iens. Zoek op het dorp of stad waar je wilt eten, kijk eens naar waar je zin in hebt; Chinees, Italiaans, Sushi, enz. Vind de beste restaurants en reserveer direct een plekje. Lees ook betrouwbare reacties die gegeven zijn door andere gebruikers van het restaurant.

Google Maps (iOSAndroid)

Met Google Maps kun je sneller je bestemming bereiken. Voer je adres in en de beste routes worden aangegeven. Kies de route zonder file of met de snelste aankomsttijd. Maar met Google Maps kun je nog veel meer. Je vindt er de best beoordeelde restaurants, winkels en bedrijven. Bekijk foto’s van bezienswaardigheden of menukaarten van restaurants. Je mist nooit meer de bus of metro met actuele reisinformatie.

DirectLease Tankservice (iOSAndroid)

Goedkoop tanken? Of zoek je een tankstation met een shop waar je een lekker vers broodje kunt kopen? Of moet er een wasstraat bij aanwezig zijn? Je vindt het in deze app. Daarbij zie je ook de actuele brandstofprijzen en de openingstijden. En met een merkenfilter kom je altijd bij het merk terecht die jij wilt.

Breakzy (Android)

Rustplaatsen zonder zitplekken, vieze toiletten en auto’s die rakelings langs je heen zoeven nadat ze hebben getankt. Zulke rustplaatsen dragen niet echt bij aan je vakantiegevoel, toch? Breakzy is gemaakt door reizigers voor reizigers. Ben je op zoek naar een plek om even te stoppen, bekijk dan in Breakzy de dichtstbijzijnde rustplek en je ziet ook meteen welk faciliteiten er aanwezig zijn. Je kunt ook filteren op de stopplaatsen met faciliteiten de jij wilt. En laat je even een review achter? Daarmee help je ook je andere reizigers weer.

VVV NL (iOSAndroid)

Blijf je lekker in Nederland en wil je tips en ideeën ontvangen voor leuke uitjes in ons eigen land? Ook hier in Nederland is er genoeg te doen en zoveel prachtige dingen te zien. De VVV app biedt je de meest actuele vrijetijdsinformatie op plaatsniveau. Of het nu gaat om bezienswaardigheden, evenementen, activiteiten, restaurants, winkelen of uitgaan, je vindt het allemaal in deze app.

Natuur Routes Natuurmonumenten (iOSAndroid)

Met meer dan 260 routes verspreid door heel Nederland is er altijd wel een route bij jou in de buurt. Fietsroutes, wandelroutes, kanoroutes, alleen of voor het hele gezin, je vindt het in deze app van Natuurmonumenten. Routes komen door schitterende natuurgebieden door heel Nederland. En routepunten worden toegelicht door boswachters die je meenemen in ‘hun’ gebied.

Welke apps gebruik jij onderweg?

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here