Home Smartphones en tablets Google Play tegoed verdienen met enquêtes

Google Play tegoed verdienen met enquêtes

4391
0
DELEN

Voor het aanschaffen van premium apps in de Google Play Store moet je betalen, maar wist je dat je ook Google Play tegoed kunt verdienen? Dat kan met enquêtes invullen! De methode is niet nieuw meer, maar goed om even aan te halen en je er op te attenderen dat het aanschaffen van apps (of in-app-aankopen) je geen geld meer hoeft te kosten!

Google Play tegoed verdienen met enquêtes

Google Play tegoed verdienen doe je binnen een mum van tijd. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een mobiele Android-telefoon en de app Google Opinion Rewards. Na het invullen van basisgegevens over jou als gebruiker, krijg je ongeveer eens per week een vragenlijst voorgeschoteld. Wanneer je de vragenlijst hebt afgerond verdien je direct je tegoed. De maximale vergoeding voor een vragenlijst is 75 cent. Andere vragenlijsten leveren minder of soms niets op. Je kunt er dan ook voor kiezen om af en toe een enquête over te slaan.

Google Play tegoed verdienen

Waarom doet Google dit?

Hartstikke leuk en aardig dat Google jou gratis tegoed schenkt. Maar waarom doen ze dat? Enerzijds biedt Google jou de mogelijkheid om Google Play tegoed te verdienen zodat zij nog meer informatie over jou als gebruiker te kunnen winnen. Door de vragenlijsten krijgt Google een nog beter beeld van jou en kan het in de toekomst informatie nog beter op jou afstemmen als persoon. Daarnaast verbeter jij zelf ook Google. Je kunt bijvoorbeeld vragen krijgen over welk logo jij mooier vindt. Google verstuurt ook vragenlijsten op basis van locaties waar je bent geweest wanneer je locatievoorzieningen aan hebt staan op je telefoon. Dit kan je ook uitschakelen in de app zelf, als je daar niet in bent geïnteresseerd.

Beste aankopen in de Google Play store

Wist je dat je niet alleen apps en in-app-aankopen kunt doen in de Play-store? Tegoed dat je hebt verdiend wordt bijgeschreven in je Google Wallet, dus het is wel belangrijk dat je je Google-account koppelt aan je Google Opinion Rewards. Dit tegoed kan je omzetten in films, muziek, boeken en kranten. Kortom: op je tablet of telefoon kan je alles volgen! In de Play Store vind je genoeg boeken onder € 5,- (dat zijn wel heel veel enquêtes) en films scoor je ook voor een klein prijsje. En wat dacht je van in-app-aankopen voor Pokémon GO of Candy Crush? Alle beetjes helpen, je geeft er alleen wat persoonlijke gegevens voor weg.

Meer lezen over fijne apps voor jouw Android-toestel? Die vind je hier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here