Home Computers Ervaar een héél Formule 1 weekend!

Ervaar een héél Formule 1 weekend!

1134
0
DELEN
Ervaar een héél Formule 1 weekend!

Er zijn verschillende activiteiten die je met familie, vrienden en collega’s kunt ondernemen. Echter, kiezen we in de meeste gevallen voor standaard opties, zoals bowlen, golfen, of een drankje doen. Houdt jij van snelheid? Ben je fan van Formule-1? En wil je hier helemaal ondergedompeld in worden? Dan hebben wij een aanrader voor de ultieme ervaring! Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Race square 

Houdt jij van een leuke uitdaging? En wil je graag plezier beleven? Dan is racesquare utrecht echt iets voor jou! Je kunt je familie, vrienden of collega’s uitdagen en een ervaren hoe het is om een héél Formule 1 weekend te rijden. Het is dan ook super tof dat je zelf je Formule-1 circuits kunt bepalen en de strijd voor de nummer één plek aan kunt gaan. Na de race kun je samen met naasten genieten van een lekker koud pilsje aan de bar of je kunt voor een re-match gaan. Racen bij race square is geen activiteit of een uitje, maar een ervaring als geen ander. Het moment dat je binnenloopt, ben je geen normale burger meer, maar een echte racer. Je kunt de Formule-1 wereld ‘upclose and personal’ ervaren en volledig ondergedompeld worden. Wat denk je ervan? Ga jij de strijd aan?

Een echte race experience

Een echte race experience

Wat is een race experience eigenlijk? In essentie ga je een racewedstrijd aan in een virtuele raceauto en dit doe je samen met 19 andere coureurs. Uiteraard wordt ervoor gezorgd dat jouw ervaring zo echt mogelijk aanvoelt. Om dit voor elkaar te krijgen wordt er met enkele elementen gespeeld, zoals het laten vrijkomen van rook, licht effecten en verschillende soorten bewegingen. Daarnaast wordt het geluid van een motor nagebootst en kun je het horen brullen wanneer je in versnelling gaat. Hoe werkt deze experience? Als eerst kun je een circuit kiezen. Hierbij heb je de keuze uit het soft, medium en hard programma. Dit kun je kiezen op basis van de moeilijkheidsgraad van een race. De volgende stap, is kiezen wie je wilt verslaan. Check de boordradio voordat de race van start gaat. Zijn alle spelers ready? Dan gaan de lichten aan en het rook zal zich verspreiden. Wanneer de lichten weer uit gaan, begint de race. 

Kortom, je kunt een echte experience met familie, vrienden en collega’s beleving door naar race square te gaan. Hier kun je een héél Formule-1 weekend beleven en de strijd aangaan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here