Home Smartphones en tablets Een aantal geruchten over de iPhone 14 op een rij

Een aantal geruchten over de iPhone 14 op een rij

1984
0
DELEN
iPhone 14

De iPhone 13 reeks is nog maar een paar maanden oud, maar inmiddels gaan er alweer talloze geruchten rond over de nieuwe iPhone 14. Ben jij een echte iPhone liefhebber en ben je benieuwd naar wat er tot nu toe bekend is over deze nieuwste Apple telefoon? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij zetten hieronder een aantal geruchten voor je op een rij, dus lees snel verder als je hier benieuwd naar bent!

Geen notch meer

Een van de geruchten die rondgaat over de iPhone 14, is dat er in dit toestel geen notch meer aanwezig zal zijn. De notch van een iPhone is de inkeping aan de bovenkant van het scherm. Van de iPhone 14 Pro en iPhone Pro 14 Max wordt verwacht dat ze zijn voorzien van een soort pilvormig gat. Dit gat is dan bedoeld voor de selfiecamera. 

Vernieuwd design

Wat we volgens geruchten ook mogen verwachten van de iPhone 14, is een nieuw design. Hoewel het veel weg heeft van het design van de iPhone 13, zullen er wel een paar dingetjes anders zijn. Naast het feit dat het scherm slechts een gaatje heeft voor de camera, wordt er ook verwacht dat het ontwerp gaat lijken op de iPhone 4. Dit betekent dat men verwacht dat de iPhone 14 van 2022 glazen platen heeft die uitsteken ten opzichte van de metalen rand. De behuizing lijkt van het materiaal titanium te worden, een hard een sterk materiaal. Dit zorgt ervoor dat het de telefoon goed kan beschermen. De behuizing van de iPhone 14 Pro gaat naar verwachting iets dikker worden dan bij de eerdere series.

Geen iPhone 14 mini

Wat ook opvalt aan de geruchten over de iPhone 14, is dat er geen iPhone 14 mini wordt verwacht. Dit was bij de eerdere iPhone series wel het geval, dus dit is opmerkelijk. Je hebt in dit geval dus niet meer de mogelijkheid om voor een kleiner model dan het instapmodel te kiezen. 

Touch ID

Waar Face ID in de laatste iPhone reeksen steeds de norm was, wordt dit naar verwachting iets anders in 2022. Mogelijk is het namelijk zo dat de iPhone 14 reeks naast Face ID ook gebruik kan worden gemaakt van Touch ID. Als dit het geval is, kan het ook zo zijn dat deze functie alleen beschikbaar is bij bijvoorbeeld het Pro-model.

Veel megapixels

Naar verwachting krijgt de iPhone 14 reeks verbazingwekkende cameraspecificaties. Waar Apple al een hele tijd gebruik maakt van 12 megapixels lezen, kan hier nu wel eens verandering in komen. Het gerucht gaat dat de groothoekcamera van de iPhone namelijk een totaal nieuwe sensor krijgt. Deze sensor krijgt naar verwachting een resolutie van 48 megapixels, waar dit eerst dus 12 megapixels was. Dit is een groot verschil en hierdoor kun je de meest prachtige foto’s maken.

Wat is de prijs van de toestellen in de iPhone 14 reeks? 

Ook niet geheel onbelangrijk om te weten is natuurlijk wat de verwachte prijs gaat worden van de toestellen uit de iPhone 14 reeks. Laten we beginnen met de iPhone 14 zelf. De iPhone 14 prijs krijgt naar verwachting een prijs van tussen de 809 en 859 euro. Voor de iPhone 14 Max geldt een verwachte prijs van tussen de 909 euro en 959 euro. De iPhone 14 Pro krijgt volgens geruchten een prijs van 1159 euro en de iPhone 14 Pro Max prijs ligt volgens bronnen rond de 1259 euro. Er wort verwacht dat de prijzen van de iPhone 14 reeks een beetje gelijk blijft met de prijzen van de iPhone 13 reeks. Het is echter ook goed mogelijk dat deze iets gaan stijgen ten opzichte van de eerdere reeks. 

Wanneer kunnen we de iPhone 14 reeks verwachten?

Het duurt nog wel even voordat we over de iPhone 14 toestellen kunnen beschikken. Apple staat namelijk bekend om het feit dat het merk de toestellen in het najaar presenteert. Bij de iPhone 14 zal dit niet anders zijn, dus deze wordt ook in het najaar van 2022 pas verwacht. Meestal gebeurt dit in de tweede of derde week van september. De release van de iPhone 14 reeks laat dus nog even op zich wachten.

De nieuwste iPhone 14 en de andere modellen uit deze reeks voor 2022 beloven in ieder geval weer veel goeds, als we de geruchten mogen geloven. Uiteraard blijven het geruchten en zullen we het nog niet zeker weten totdat Apple het zelf bekendmaakt. Voor de echte Apple fans is het dus nog even afwachten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here