Home Huishoudelijk Educatieve programma’s voor thuis en/of school | Ambrasoft

Educatieve programma’s voor thuis en/of school | Ambrasoft

3257
0
DELEN
Ambrasoft

Is het voor je zoon of dochter nodig om eens extra te oefenen met rekenen of spelling. Heeft je kind meer uitdaging nodig of vindt jouw zoon of dochter het gewoon leuk om thuis met hetzelfde programma te werken als op school? Er zijn diverse oefenprogramma’s op de markt die op veel scholen worden gebruikt, maar waar je ook een thuislicentie of -abonnement voor kunt afsluiten. Eerder plaatsten we al een artikel over het oefenprogramma Squla, die op veel scholen wordt gebruikt, maar waar ook heel veel kinderen thuis mee aan de slag gaan. In dit artikel vertellen we je meer over het oefenprogramma Ambrasoft.

Ambrasoft

Ambrasoft is onderdeel van Noordhoff Uitgevers en dat zegt al genoeg. Al meer dan 180 jaar is Noordhoff Uitgevers toonaangevend in het onderwijs. Het is niet voor niks dat heel veel scholen met Ambrasoft werken.

Ambrasoft heeft een oefenpakket voor rekenen en een oefenpakket voor taal. Ook is het mogelijk om één pakket aan te schaffen met rekenen en taal. Kinderen kunnen met Ambrasoft spelenderwijs oefenen met de lesstof van school. Op een leuke, uitdagende en speelse manier werken ze aan een stevige basis wat betreft tafels, rekenen, lezen, spelling en werkwoorden. Hun vriendjes Tom en Tamira, de mascottes van Ambrasoft, staan de kinderen met raad en daad bij.

Ambrasoft is methode onafhankelijk, maar sluit wel aan op alle reken- en taal methodes die op school gebruikt worden. Ambrasoft kan daarom op elke basisschool worden gebruikt en ook thuis. Omdat kwaliteit voorop staat worden de producten ontwikkeld in samenwerking met leerkrachten.

Meer dan 4.000 scholen en 1 miljoen kinderen per jaar gebruiken Ambrasoft. Ambrasoft is geschikt voor elk kind, er wordt in eigen tempo en op eigen niveau geoefend. Het bevat oefenstof voor de groepen 1 t/m 8.

Typen met Julian Ras

Voor kinderen van 9 tot 14 jaar is er ook een pakket Typen met Julian Ras. In 20 weken leren kinderen snel en nauwkeurig typen en zijn ze voorbereid op de middelbare school. Julian Ras geeft in grappige vlogs een kijkje in zijn bijzondere leven als jonge acteur en middelbare scholier. Zo blijft uw kind gemotiveerd de typecursus af te ronden en het typediploma te behalen.

Via een ouderportaal kun je de voortgang van je zoon of dochter blijven volgen. De typecursus kost € 99,00 en een familiepakket kost € 149,00. Het familiepakket geeft een licentie voor 3 kinderen en is een jaar geldig na activatiedatum.

Productinformatie

Voor thuis zijn er drie verschillende pakketten verkrijgbaar. Voor het pakket rekenen thuis en taal thuis betaal je € 24,95 en daarmee heb je een jaar toegang voor maximaal 5 kinderen.
Maar je hebt ook een pakket rekenen & taal thuis. Daarvoor betaal je € 39,95 en heb je een jaar toegang voor maximaal 5 kinderen.

In het volgende artikel vertellen we je meer over de programma’s van Oefenweb; Taalzee, Rekentuin en Words&Birds.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here