Home Smartphones en tablets Dit moet je weten over de nieuwste iPhone

Dit moet je weten over de nieuwste iPhone

3129
0
DELEN
Nieuwste iphone

Ja ja, het is eindelijk zo ver: de nieuwste reeks iPhones is geïntroduceerd! Net als ieder jaar krijgt ook 2019 weer een reeks eigen, gloednieuwe, verbeterde iPhones in de winkels. Maar wat is er nu zo speciaal aan de nieuwste iPhone, voor welke prijs mag je deze aanschaffen en waar moet je nog meer op letten?

De kosten van de nieuwste iPhone

Laten we bij de meest gevraagde vraag beginnen: wat kost die nieuwe iPhone nu eigenlijk? De opvolger van de iPhone XR is de iPhone 11; verkrijgbaar in de ‘normale’ variant, maar ook wederom in de Pro en Max varianten. De reguliere verkoop van de iPhone 11 start op 20 september. Je kunt de nieuwste iPhone in de vorm van een abonnement verkrijgen, maar je kunt deze ook los kopen. De prijs van het toestel is (maarliefst) 809 euro! Koop je jouw toestel los, zorg dan voor wat extra zekerheden. Zorg voor een goede beschermhoes en sluit een goede telefoonverzekering af om je investering te waarborgen.

Het scherm en de resolutie

Ook dit jaar gebruikte Apple wederom het bekende Liquid Retina-scherm, met een resolutie van 1792 x 828 pixels en een pixeldichtheid van 326 pixels per inch. De iPhone 11 komt met een 6,1-inch LCD-scherm en dit scherm behoudt de True Tone en Haptic Touch van de vorige modellen.

De camera

iPhone de nieuwste

De iPhone 11 komt dit jaar met een dubbele camera: de allereerste keer dat Apple twee camera’s op een 6,1-inch toestel plaatst. Dit zorgt er natuurlijk voor dat er meer effecten en mogelijkheden zijn; zoals bijvoorbeeld een wide-angle lens en de mogelijkheid tot optische zoom. De portret functie geeft je nu dankzij die tweede lens ook de mogelijkheid om foto’s van dieren te maken, en de Night Mode zorgt voor mooiere foto’s in het donker!

Verbeteringen van de iPhone 11

Natuurlijk heeft Apple ook dit jaar weer verbeteringen doorgevoerd. Zo is de Face ID verbeterd en wordt je Face ID ook herkent wanneer je toestel plat op tafel legt. Daarnaast kun je de iPhone 11 langer onder water houden dan zijn voorgangers, is hij nog verder geoptimaliseerd voor online gaming en is ook dit toestel weer in zes verschillende kleuren beschikbaar. Zo kun je jouw iPhone 11 in het zwart, wit, geel, rood, groen of zelfs lavendel aanschaffen! Het toestel komt natuurlijk ook met de nieuwste iOS 13 met allerlei interessante nieuwe functies.

Accessoires voor de iPhone 11

De iPhone 11 komt wederom in een aluminium behuizing met een glazen achterkant voor draadloos opladen. Helaas kun je geen AirPods of Apple Watch opladen via de achterkant van de iPhone 11.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here