Home Smartphones en tablets Dit is het Magic Keyboard van Apple voor de iPad Pro

Dit is het Magic Keyboard van Apple voor de iPad Pro

2471
0
DELEN
Magic Keyboard Apple

Apple kondigde tegelijk met de iPad Pro 2020 een Magic Keyboard aan. Hoewel het Magic Keyboard al langer bekend is voor iMac en MacBook gebruikers, is er sinds kort ook een Magic Keyboard voor de iPad Pro. Maar wat is het Magic Keyboard van Apple, en wat kunnen we ermee? In dit artikel gaan we hier dieper op in. 

Apple heeft al verschillende varianten uitgebracht van het Magic Keyboard, bijvoorbeeld het Magic Keyboard 1, 2, qwerty en azerty. Ook zijn er varianten beschikbaar van het Magic Keyboard met een numeriek toetsenbord. Deze werden voorheen voornamelijk gebruikt voor een iMac of Macbook. Deze varianten hebben het voordeel dat het toetsenbord ook aan een iPhone of aan Windows te koppelen is.

Wat is het Magic Keyboard voor de iPad Pro?

Het Magic Keyboard voor de iPad Pro is het eerste iPad-toetsenbord waarin een trackpad is ingebouwd. Het toetsenbord lijkt heel erg veel op die van de nieuwste MacBook Pro. Het heeft dezelfde schaarmechanisme en ook de toetsen zijn bij het Magic Keyboard voor de iPad net als bij die van de Macbook Pro voorzien van achtergrondverlichting.  

Het Magic Keyboard is daarnaast makkelijk magnetisch te koppelen aan de iPad Pro. Ook is de kijkhoek makkelijk verstelbaar, tot wel 130 graden.

Voor welke iPads is het Magic Keyboard geschikt?

Het Magic Keyboard voor de iPad Pro werkt niet alleen op het nieuwste model uit 2020, maar ook met de iPad Pro uit 2018. Deze twee iPads hebben de juiste aansluiting aan de achterkant, waardoor het nieuwe Magic Keyboard makkelijk te koppelen is. 

Wat zijn de voordelen van het Magic Keyboard voor de iPad Pro? 

Een Magic Keyboard voor de iPad Pro biedt een hoop voordelen. Het toetsenbord typt heel prettig en door de ingebouwde trackpad kun je op een simpele en snelle manier aan de slag met jouw iPad. Het Magic Keyboard voor de iPad Pro zorgt ervoor dat jij het gevoel hebt dat je op een laptop aan het werken bent. Een ander voordeel is dat het toetsenbord ook weer makkelijk los te koppelen is wanneer nodig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here