Home Computers Deze gadgets zijn je vakantiegeld waard

Deze gadgets zijn je vakantiegeld waard

867
0
DELEN
Deze gadgets zijn je vakantiegeld waard

De maand mei is voor velen een extra feestelijke maand, niet omdat de zon zich dan iets meer (hopelijk) laat zien, maar vooral omdat veel werkgevers dan het vakantiegeld overmaken. Steeds minder mensen gebruiken dit geld daadwerkelijk voor een vakantie. Toch is het ook weer jammer dat je dit extra zakcentje gewoon bij op de ‘grote berg’ gooit en niet iets bijzonders mee doet. Want laten we eerlijk zijn; je hebt er het hele jaar hard voor gewerkt. Je vakantiegeld aan iets speciaals besteden is dan ook een heel goed idee, zo beloon je jezelf voor een jaar lang inzetten en hard werken. Als techliefhebbers is investeren in een gadget dan ook een top idee. Maar welke gadgets dit jaar jouw geld waard zijn? Lees snel verder.

Simply the best

Wanneer we objectief kijken naar alle telefoons en telefoonaanbieders van dit moment dan kunnen we niet anders dan concluderen dat Apple wel de crème de la crème is. Veel mensen denken dat de prijs die je hiervoor betaalt ook skyhigh is, maar dat valt vandaag de dag dan weer reuze mee. Zo is de iPhone 14 van BEN inclusief een goed abonnement al tegen een aantrekkelijk tarief te koop. Wat de iPhone 14 zo goed maakt? Denk aan de beste camera’s van dit moment (ja, het zijn er meerdere), het beste scherm, het snelste besturingssysteem en een zeer duurzame batterij. Want met het oog op de toenemende belangstelling voor duurzaamheid is deze iPhone ontwikkeld. Een cadeautje voor jezelf, waar je waarschijnlijk ook nog gewoon een deeltje van je vakantiegeld aan overhoudt.

Lekker sportief

Lekker sportief

Het belang van een gezonde levensstijl en bewegen is meer dan ooit een hot topic. Als techliefhebber zit je wellicht nét iets meer dan goed voor je is doordat je online werkt of veel gamet. Niks mis mee, maar wel goed om er een gezonde balans in te vinden. Ook hierbij kan technologie je helpen. Hoe? Door het aanschaffen van verslavend leuke gadgets zoals een specifiek sporthorloge of een gewone smartwatch. Op de nieuwste generatie telefoons zitten namelijk al standaard apps die jou inzicht geven in je sportprestaties. Hierdoor ben je extra gemotiveerd -letterlijk- je beste beentje voor te zetten. Wanneer je gaat voor de laatste generatie sporthorloge zul je zeer nauwkeurige data krijgen, tot je zuurstofopname aan toe. Leuk en enorm motiverend!

Goed gelezen

Wist je dat je op een e-reader niet meer alleen boeken, maar ook tijdschriften en zelfs kranten kunt lezen? Een e-reader is dan ook een perfecte besteding van je vakantiegeld het is namelijk dé gadget die je meewilt op reis. Elke ochtend in het zonnetje op een Italiaans terras met een verse cappuccino je vertrouwde krantje lezen, dat is het ultieme vakantiegevoel. Bij de nieuwste generatie e-readers heb je geen last van weerkaatsend zonlicht of andere invloeden. Het doet niet onder voor papier, maar dan swipe je in plaats van het omslaan van pagina’s.

Kortom, je vakantiegeld aan jezelf en je gadget verlanglijstje besteden is een goede keuze. Zo beloon je jezelf met een cadeau voor weer een jaar hard werken. Ook gaat het je vakantievreugde bevorderen én wellicht je gezondheid. Nog meer argumenten nodig?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here