Home Televisie De Xbox series X en S komen eraan

De Xbox series X en S komen eraan

2294
0
DELEN
Xbox series X en Xbox series S

Goed nieuws voor de Xbox fans onder ons, want na maandenlange speculaties is eindelijk bekend geworden dat de Xbox series X en S op 10 november gaan verschijnen. Maar wat kunnen we verwachten van deze twee spelcomputers en wat zijn de verschillen? En hoe duur gaan deze nieuwe Xbox series kosten? Je leest het allemaal in dit artikel. 

Xbox series X specs

Van de Xbox series X mogen we een hoop verwachten, want het heeft zeer goede specs. De spelcomputer wordt omschreven als de snelste en krachtigste console ooit. De Xbox series X werkt op een system-on-a-chip (SOC), die volledig is ontwikkeld voor een hoge snelheid en goede prestaties. Bovendien biedt de Xbox series X verbluffende game-ervaringen door de verbazingwekkende graphics. De X ondersteunt 4K resolutie, dat er samen met de bizar goede grafische rekenkracht van de console voor zorgt dat de games er fantastisch uit zullen zien. De series X garandeert daarnaast kortere laadtijden en heeft 1TB aan opslagruimte.

Xbox series S specs

De Xbox series S is de opvolger van de Xbox One. Naar verwachting worden er echter een hoop verbeteringen doorgevoerd bij de nieuwe Xbox ten opzichte van zijn voorganger. Laadtijden zijn bij de serie S korter dan ooit, het heeft een speciale SSD, haalt een revolutie van 1440p en het beeld wordt realistischer door ray tracing technologie. Wat je misschien niet verwacht, is dat de Xbox series S niet meer beschikt over een schijflade. Het is dus geheel digitaal. Spellen kunnen worden gedownload en op de spelcomputer worden geïnstalleerd. Heel simpel en een leuke nieuwe twist aan deze serie S dus. De opslagruimte van deze console is 512 gigabyte. 

Wat zijn de grootste verschillen tussen de Xbox series X en Xbox series S?

De grootste verschillen tussen deze twee nieuwe Xbox series van Microsoft zitten voornamelijk in de resolutie, opslagruimte en de grafische rekenkracht. Deze onderdelen zijn bij de series X beter als bij de series S. Toch is ook de Xbox series S een mooie nieuw ontwikkelde console met prachtige functies.

Wat zijn de prijzen van de Xbox series X en series S?

Nu is de grote vraag natuurlijk wat de prijzen zijn van deze twee nieuwe consoles. De Xbox series X heeft een prijs van 499 euro en de Xbox series S een prijs van 299 euro. De Xbox series X en de Xbox series S release staat gepland op 10 november 2020. Een pre order is al mogelijk, maar deze zijn echter bij veel winkels zelfs al uitverkocht. 

Ga jij overwegen om een Xbox series X of series S te kopen? 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here