Home Internet De voordelen van Ziggo internet only

De voordelen van Ziggo internet only

951
0
DELEN
De voordelen van Ziggo internet only

Voorheen ontving je bij Ziggo een internetabonnement met extra’s, zoals online televisiepakketten, wat resulteerde in hogere kosten. Gelukkig is daar onlangs verandering in gekomen en biedt Ziggo nu de mogelijkheid om een Ziggo alleen internet abonnement af te sluiten. Dit is een interessante ontwikkeling, aangezien je nu alleen betaalt voor wat je nodig hebt en er geen nevenproducten meer worden bijgeleverd die de kosten van het abonnement verhogen. Ziggo heeft momenteel 4 soorten abonnementen zonder televisie beschikbaar. In dit artikel worden de voordelen van het alleen internet pakket van Ziggo opgesomd.

Stabiele  en veilige verbinding

Internet Only abonnementen bieden doorgaans een betrouwbare en snelle internetverbinding zonder extra kosten voor tv-diensten. Door het toevoegen van televisie werd het netwerk zwaarder belast, wat leidde tot frequente onderbrekingen. Met de optie om alleen internet af te nemen, kun je volstaan met een snelheid van 75 Mbit per seconde, wat al een redelijke downloadsnelheid is en geschikt kan zijn voor gebruikers die slechts af en toe internet gebruiken. Bovendien bieden Internet Only abonnementen vaak extra beveiligingsfuncties om jouw online veiligheid te waarborgen. Hoe stabieler de verbinding, hoe beter de veiligheid.

Glasvezel-kabel netwerk

Glasvezel-kabel netwerk

Glasvezel-kabel netwerken bieden vaak Internet Only abonnementen aan, wat resulteert in een snellere en betrouwbaardere internetverbinding in vergelijking met traditionele kabel- en DSL-netwerken. Glasvezel internet maakt gebruik van lichtsignalen om data te verzenden, waardoor het hoge downloadsnelheden kan leveren, variërend van 50 Mbps tot wel 2 Gbps. Het grootste voordeel van glasvezel internet is dat de snelheid niet afhankelijk is van de afstand tussen de gebruiker en de centrale, zoals het geval is bij bijvoorbeeld ADSL internet. De upload- en downloadsnelheden zijn bij glasvezel gelijkwaardig.

SmartWifi

Met de technologie genaamd SmartWifi wordt het wifi-signaal versterkt en gestabiliseerd, waardoor je in je hele huis kunt genieten van een goede dekking en behoud van snelheid. Door meerdere wifi-punten te installeren in je huis die met elkaar communiceren, wordt er een naadloos wifi-netwerk gecreëerd. Dit betekent dat je overal in huis kunt genieten van een goede en stabiele verbinding zonder dat je hoeft te schakelen tussen verschillende wifi-punten of last hebt van signaalverlies of -onderbrekingen. Veel Internet Only abonnementen bieden ook SmartWifi aan, wat met name handig kan zijn als je een groot huis hebt of als je veel apparaten gebruikt die verbonden zijn met wifi. Ziggo’s Internet Only abonnementen bieden een stabiele en veilige verbinding zonder extra kosten voor tv-diensten, de mogelijkheid van een snellere en betrouwbaardere internetverbinding via glasvezel-kabel netwerk en de SmartWifi technologie voor een naadloos wifi-netwerk met goede dekking en snelheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here