Home Business De trends voor promotieartikelen in 2020

De trends voor promotieartikelen in 2020

2187
0
DELEN
De trends voor promotieartikelen in 2020

Om je bedrijf te promoten, is het een goed idee om te investeren in een gepersonaliseerd cadeautje. Hiermee win je de goodwill van mensen, zeker als jouw promotieartikel voor de ontvanger daadwerkelijk nuttig is en plezier geeft. Maar het is 2020, dus je moet wat origineler en meer bij de tijd zijn dan het simpelweg uitdelen van bedrukte pennen of notitieblokken. Daarom delen we in dit blog de trends voor leuke bedrukte gadgets en andere promotionele musthaves!

Kleine Bluetooth speaker

Ben je bereid een wat duurder cadeautje weg te geven? Dan kun je mensen gegarandeerd blij maken met een kleine Bluetooth speaker. Met dit exemplaar kan de ontvanger muziek vanaf een device zoals smartphone versterken. Het is zo’n artikel wat iedereen wel wil hebben, maar niet altijd voor zichzelf wil kopen. Uiteraard laat je de speaker bedrukken met jouw bedrijfslogo, zodat je regelmatig in het zicht bent als er geluisterd wordt naar de hits van 2020.

VR bril

Virtual Reality brillen zijn de nieuwste technologische trend. Je geeft een hip en origineel cadeau dat helemaal niet zo duur hoeft te zijn. Inmiddels zijn er vele apps en spellen beschikbaar in Virtual Reality. Ook maken veel makelaars gebruik van een VR-rondleiding door huizen. Weinig mensen hebben een VR-bril in huis, dus je geeft iets wat echt bijzonder is. Koppel hier je eigen VR-boodschap aan en je maakt een onvergetelijke indruk!

Webcam cover

Promotieartikelen 2020

Iedereen is gesteld op zijn privacy. We zijn echter minder beschermd dan we denken gezien de hoeveelheid laptops die beschikken over eenvoudig te hacken webcams. Stel je voor: iemand die je voortdurend aankijkt. Had je maar iets om dat oog mee te bedekken. Daar kun je voor zorgen! Webcam covers bedrukt met jouw bedrijfslogo. Door het geven van dit handige cadeautje, kan niemand meer door het allesziende oog worden aangestaard. En dat allemaal dankzij jouw bedrijf.

Waterflesjes

Duurzaam en gezond is belangrijker dan ooit. Daarom is het een goed idee om jouw promotieartikelen waar mogelijk daarbij te laten aansluiten. Je kunt waterflesjes van gerecycled PET laten bedrukken met je bedrijfslogo en deze uitdelen. Zo les je de dorst van (potentiële) klanten op een gezonde manier met een duurzame verpakking. Tegelijkertijd maak je op creatieve wijze reclame voor je bedrijf.

Opvouwbare waterzak

Het nadeel van een bidon of flesje is dat deze bij hergebruik ongevuld even veel ruimte innemen als wanneer vol zijn. Daar is een oplossing voor, namelijk de opvouwbare waterzak. Deze kun je gewoon blijven bijvullen, maar wanneer hij leeg is neem hij nauwelijks plek in je tas. Ook zo’n opvouwbare waterzak kun je laten bedrukken met je bedrijfslogo. Je geeft dan iets wat mensen kunnen hergebruiken én in veel gevallen nog niet hebben, en het kan ook nog eens een gezonde levensstijl ondersteunen.

Schmink met de Nederlandse vlag

Het lijkt eeuwen geleden dat het Nederlands voetbalelftal meedeed aan een groot internationaal toernooi, want wat de Nations League nu helemaal voorstelt is immers nog steeds niet erg duidelijk. Maar in 2020 mogen we weer meedoen aan een eindtoernooi. Dat mag gevierd worden! Doe mee met het feest en geef een schmink-stick met de kleuren van de Nederlandse vlag cadeau. Uiteraard met een gepersonaliseerd logo zodat iedereen kan zien dat jij klaar bent voor de Europese Kampioenschappen.

Een set bamboerietjes

We zeiden het al, duurzaam is hot anno 2020. We streven er steeds meer naar om zo min mogelijk wegwerpplastic te verbruiken. Jij kunt hier een bijdrage aan leveren met het uitdelen van bamboerietjes. Dit is een ecologisch alternatief voor plastic rietjes, gemaakt van sterk en duurzaam materiaal. Ze kunnen gewoon in de vaatwasser en wanneer het echt tijd wordt om ze weg te gooien, zijn ze ook nog eens biologisch afbreekbaar. Laat de verpakking bedrukken met het logo van jouw bedrijf en laat zien dat jij meedenkt met MVO.

Wie wordt er niet blij van chocolade, en in het bijzonder van een reep Tony’s Chocolonely? Met het huidige bewustzijn is dit hét chocolademerk, omdat het Fairtrade is en men zich inzet voor slaafvrije arbeid. Laat een papieren wikkel van een 50 gram chocoladereep personaliseren met jouw logo of boodschap en deel een stukje geluk uit. Let wel op: de repen moeten op kamertemperatuur bewaard worden.

Theeglas

We kennen allemaal de bedrukte mokken en vinden ze zo langzamerhand een beetje afgezaagd worden. Daarnaast is het zo dat mensen steeds meer ‘gewoon’ heet water gaan drinken, omdat dit goed voor het welzijn schijnt te zijn. Dat drink je liever uit een theeglas dan uit een mok, want in feite is het theewater zonder een theezakje. Je kunt theeglazen laten bedrukken met jouw logo of boodschap. Het is zelfs mogelijk om daarbij rekening te houden met linkshandigen en rechtshandigen. Dat is nog eens een luxe!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here