Home Computers De leukste sport games om met je vrienden te spelen

De leukste sport games om met je vrienden te spelen

2996
0
DELEN
Gamen met vrienden

De meeste mensen kunnen erg fanatiek zijn als het op hun favoriete sport aankomt. Toch heb je zelf natuurlijk weinig controle over de acties van je favoriete club als je thuis achter de bank zit. Sportgames hebben hier echter verandering in gebracht. Natuurlijk, je favoriete club wint het kampioenschap misschien niet echt, maar het voelt bijna hetzelfde als jij net van je beste vriend hebt gewonnen. Het spelen van sportgames gaat er bijna net zo fanatiek aan toe als het sporten zelf. Ben jij benieuwd naar welke sport games jij het beste met je vrienden kunt spelen? Hieronder lees je meer over de populairste sportspellen van 2019.

Voetbalspellen

Voetbal is een van de meest populaire sporten die we kennen. Het zal dan ook niemand iets verbazen dat de populairste spellen van 2019 gerelateerd zijn aan deze sport. Je hebt de keuze uit Pro Evolution Soccer (PES) 2019 en FIFA 19. Welk van deze voetbalspellen voor jou het meest interessant is, ligt vooral aan je eigen mening. Aanhangers van beide spellen willen nog wel eens discussiëren over welke game nou echt het beste is. Het blijft echter een feit dat beide games een behoorlijke aanhang hebben. Deze games zijn fantastisch om te spelen als je een avond met je vrienden bent en het spelen ervan kan er behoorlijk fanatiek aan toe gaan.

Een leuk weetje: PES heeft de licentie van de voetbalclub Juventus gekregen. Hierdoor heet deze club bij FIFA 2020 nu niet Juventus, maar Piemonte Calcio.

Sportspelletjes met vrienden

Andere sporten

Ben je toch geen liefhebber van voetbal games, of probeer je graag eens iets anders? Ook dan is er nog meer dan voldoende keuze. Denk bijvoorbeeld maar aan spellen zoals NBA 2K19, een basketball game die al nét zo competitief is als FIFA en PES. Ben je een rugby liefhebber? Dan is Madden NFL 19 weer de beste keuze. Interesse in een baseball game? Dan is MLB 18 The Show het spel waar jij naar op zoek bent.

Naast deze ‘onschuldige’ sportspellen zijn er ook nog spellen zoals (kick)boksen en worstelen. Deze spellen zijn heerlijk om even wat stoom af te blazen. Het meest recente vechtsport spel is UFC 3. Het meest recente worstelspel is WWE 2K19. Let op, beiden spellen zijn wel voor de leeftijdscategorie 16 jaar en ouder.

Alle genoemde spellen beschikken over interessante online mogelijkheden, hierdoor kun jij altijd met of tegen je vrienden spelen.

Lees ook: 8 leuke dobbelspellen om te spelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here