Home Smartphones en tablets De game-hype van dit moment: Among Us

De game-hype van dit moment: Among Us

2386
0
DELEN
Among Us

Als je houdt van het spelen van games, heb je vast al veel gehoord over de nieuwe game hype Among Us. Je ziet deze game namelijk tegenwoordig veel voorbijkomen. Voor degenen die nog geen idee hebben wat de Among Us game is, wat het spel inhoudt en hoe je het spel kunt spelen, vertellen wij je in dit artikel alles over deze game.

Wat is Among Us?

Among Us is een razend populaire game, die beschikbaar is in de Google Play Store en in de App store. Hoewel het spel nu echt ontzettend populair is, was dit niet eerder het geval. De game is namelijk niet nieuw, want deze game is afkomstig uit 2018. De afgelopen maanden is de game wereldwijd heel bekend geworden. Onder andere veel YouTubers en influencers hebben deze hype snel opgepikt, waardoor ook veel andere mensen het spel zijn gaan spelen. 

Hoe werkt de game Among Us?

We kunnen Among Us ook wel omschrijven als een simpele, maar wel beetje verslavende game. Het werkt als volgt: in Among Us speel je tegen/met andere spelers. Het is de bedoeling dat je taken uitvoert om een ruimteschip op te kunnen starten. Echter is dit nog niet zo makkelijk, want in de groep waar je het spel mee speelt, zit één ‘mol’. Deze persoon heeft de taak om ervoor te zorgen dat de opdrachten van zijn/haar medespelers niet goed kunnen worden uitgevoerd, of hij/zij kan andere medespelers vermoorden. Is er een speler in de game vermoord? Dan vindt er een stemronde plaats. Deze stemronde heeft als doel om uit te zoeken wie de ‘mol’ in het spel is. Uiteindelijk wordt er iemand weggestemd, die de meeste stemmen heeft gekregen. Hebben jullie op de goede ‘mol’ gestemd? Dan winnen jullie het spel en heeft de mol verloren. Hebben jullie niet de ‘mol’ eruit gestemd, maar een andere medespeler? Dan volgen er steeds opnieuw stemrondes, waarbij er iedere keer spelers kunnen worden geëlimineerd. Blijft de ‘mol’ over bij de laatste twee spelers? Dan wint de ‘mol’ het spel.

Hoe kun je Among Us spelen?

Er zijn talloze mogelijkheden voor jou om het spel Among Us te kunnen spelen. Zo is deze game te downloaden op iOS en Android, waardoor je op veel apparaten kunt spelen. Denk bijvoorbeeld aan het spelen van Among Us op je PC, computer, iPhone, Mac of MacBook. De download is binnen no time gelukt, en je kunt vrijwel direct beginnen met het spel. Er zijn ook mogelijkheden om de game Among Us online te spelen, bijvoorbeeld via Steam. 

Heb jij Among Us al gedownload?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here