Home Business De beste bluetooth barcode scanners van 2022

De beste bluetooth barcode scanners van 2022

1238
0
DELEN
De beste bluetooth barcode scanners van 2022

Een bluetooth barcode scanner kan eenvoudig de koppeling leggen met een POS systeem. Hierdoor zijn kabels overbodig geworden en kan er makkelijk verbonden worden met diverse apparaten zoals smartphone, tablet of computers. Dit maakt hybride bedrijfsprocessen nog eenvoudiger. Uit het grote aanbod barcode scanners met bluetooth verbinding hebben we hier de beste modellen van het afgelopen jaar op een rij gezet.

ProGlove als ultieme bluetooth barcode scanner

De bluetooth barcode scanner die het begrip draadloos en handzaam naar een heel nieuw level heeft getild is de ProGlove. Deze revolutionaire scanner wordt op de hand gedragen als een soort handschoen, waardoor je totale bewegingsvrijheid hebt en processen snel kunt doorlopen. Dit maakt deze scanner op bluetooth ideaal voor uiteenlopende branches zoals logistiek, automotive, retail, luchtvaart en industrie.

Zebra DS817 – de 2D scanner op bluetooth

Bij barcode scanners is er de keuze uit technieken met 1D of 2D scans. Waar een 1D scanner alleen traditionele streepjescode kan lezen kunnen 2D scans ook eenvoudig QR codes lezen. Omdat deze codes tegenwoordig niet meer weg zijn te denken is het verstandig om voor een 2D bluetooth scanner te kiezen. Diverse scanners van Zebra, waaronder de DS817, kunnen hierin voorzien.

Industriële barcode scanners

Onder de industriële barcode scanners is de zebra DS2678 is een uitstekend model dat bestand is tegen extreme werkomstandigheden. Zo kan dit model ongestoord functioneren in temperaturen van -30 tot wel +50 graden Celsius. Door de bluetoothfunctie, razend snelle scan snelheid en optical character recognition kan deze scanner eenvoudig foto’s, documenten en andere codes aflezen.

Datalogic Powerscan voor retailers

De powerscan collectie van Datalogic is met de draadloze bluetooth technologie, robuuste mechanica en betrouwbare werking op lange termijn het ideale toestel voor retailers. Deze handheld-serie kan zelfs digitale watermerken eenvoudig aflezen, waardoor het apparaat voor uiteenlopende doeleinden is in te zetten binnen de retail branche.

Honeywell bluetooth scanners

De Honeywell Voyage scanner is een bewezen stabiele factor in onder andere zorginstellingen en laboratoria. Doordat deze bluetooth scanners beschikken over een desinfecteerbare behuizing kunnen de apparaten eenvoudig gereinigd worden zonder te beschadigen. Tevens is deze behuizing bestand tot vallen van bijna 2 meter hoog.

Let hier op bij het kiezen van de beste bluetooth scanner

De beste bluetooth scanner hangt uiteraard samen met de toepassing en branche waarin je werkzaam bent. De belangrijkste vragen die je moet beantwoorden voor een goede keuze zijn:

  • Welke soort barcodes wil je scannen?
  • Met welke frequentie wil je de scanner gebruiken?
  • Wat zijn de werkomstandigheden voor gebruik?
  • Volstaat een refurbished model of alleen nieuwe apparatuur?
  • Hoe ver moet het draadloze bereik zijn?

Afhankelijk van de antwoorden op deze vragen zijn verschillende modellen de beste keuze. Bij ingewikkelde barcodes is een 2D scanner de beste optie. Onder zware werkomstandigheden is een industrieel model vereist en wanneer het draadloze bereik ver is kan WiFi beter verbinden dan bluetooth.

Optimaliseer de gebruikservaring met MDM

Om de beste apparatuur nog beter te laten presteren is een goede configuratie, actueel beheer en support bij gebreken van groot belang. Door de afhankelijkheid van deze scanners in bedrijfsprocessen staan zaken als productiviteit, uptime en security onder druk wanneer scanners niet goed beheerd worden. Hiervoor schieten specialisten uit de markt zoals Reverse IT bij, om te zorgen dat bedrijven efficiënt en effectief controle hebben over hun bluetooth barcode scanners.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here