Home Smartphones en tablets Daar is-ie dan: de iPhone SE 2020

Daar is-ie dan: de iPhone SE 2020

2510
0
DELEN
iPhone SE 2020

Apple kondigde onlangs weer een nieuwe release aan: de iPhone SE 2020. Deze iPhone is de opvolger van de iPhone SE, die in 2016 uitkwam. De nieuwe variant van de iPhone SE heeft dus even op zich laten wachten. Deze gloednieuwe iPhone is ideaal voor mensen die liever niet te veel geld betalen voor een smartphone, maar er wel eentje van goede kwaliteit willen hebben. In dit artikel vertellen we je alles over de nieuwste iPhone van Apple. 

Wat zijn de specificaties van de iPhone SE 2020?

De Apple iPhone SE 2020 is qua design hetzelfde als de iPhone 8, maar heeft daarentegen wel een snelheid van de iPhone 11 en iPhone 11 Pro. Ook gaat de batterij van de smartphone lang mee. De nieuwe iPhone SE wordt ook wel omschreven als de iPhone SE 2 2020.

De Apple iPhone SE 2020 heeft een 4,7-inch lcd-scherm. Het heeft een glazen achterkant, die ervoor zorgt dat de smartphone geschikt is voor draadloos opladen. De nieuwe iPhone heeft een snelle A13-chip, dezelfde chip die gebruikt wordt in de iPhones uit 2019. De nieuwe iPhone SE heeft daarnaast een verbeterde enkele camera. Hoewel de laatste iPhones allemaal geen thuisknop meer hebben, is dit bij deze nieuwe SE iPhone wel het geval. Deze iPhone werkt dus niet met Face ID, maar nog met Touch ID. De nieuwe smartphone van Apple is te verkrijgen in drie kleuren: zwart, wit en rood. 

Wat is de prijs van de iPhone SE 2020?

Een enorm voordeel van de iPhone SE is de prijs. Deze nieuwe iPhone SE uit 2020 is beschikbaar vanaf €489. Deze prijs hoort bij een toestel van 64GB. De nieuwe iPhone is ook verkrijgbaar in 128GB (vanaf €539) en 256 GB (vanaf €659). Aangezien de normale iPhone modellen vaak heel duur zijn, is dit toestel een goedkoop en prima werkend alternatief.

Apple zit niet stil, want de volgende releases van nieuwe iPhones staan alweer op de planning. Dit gaat namelijk om de iPhone 12 serie. Aangezien dit waarschijnlijk nog wel een tijdje duurt, is het aanschaffen van de iPhone SE 2020 zeker geen slechte optie. Goede kwaliteit voor relatief weinig geld, dat wil toch iedereen?

DELEN
Vorig artikelDit zijn de beste apps om te videobellen
Volgend artikelNintendo Switch vs Nintendo Switch Lite
Mijn naam is Tessa Kok en ik ben werkzaam als freelance tekstschrijver. Ik ben gespecialiseerd in onder andere blogs, advertorials, SEO-teksten en vacatureteksten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here