Home Smartphones en tablets Daar is-ie dan: de Huawei Mate 40 Pro

Daar is-ie dan: de Huawei Mate 40 Pro

1956
0
DELEN
Huawei Mate 40 Pro

Huawei liefhebbers kunnen opgelucht ademhalen, want de Huawei Mate serie van dit jaar is sinds kort te koop! En dat betekent ook de Huawei Mate 40 Pro, de opvolger van de Huawei Mate 30 Pro en Huawei Mate 20 Pro. Dit toestel is in vergelijking met zijn voorgangers weer flink verbeterd. Maar welke specificaties heeft dit toestel, en wat is de prijs hiervan? In dit artikel kun je alle informatie lezen over dit nieuwe toestel van Huawei.

Specificaties Huawei Mate 40 Pro

De Huawei Mate 40 Pro is een nieuw model uit de Mate serie van dit jaar. Huawei heeft namelijk ook de Huawei Mate 40 en Huawei Mate 40 Pro Plus aangekondigd. De Huawei Mate Pro 40 heeft drie camera’s op de achterkant en een 3D sensor aan de voorkant van het toestel. Het scherm van dit toestel is gebogen, en groter ten opzichte van zijn voorganger. Het scherm is 6,76 inch groot. Ook is het toestel een stuk krachtiger dan zijn voorgangers. Dit kunnen we afleiden aan de overige specificaties die het toestel heeft. Denk hierbij aan een super goede resolutie van het scherm, een gigantisch snelle processor, en een accu die snel oplaadt (ook draadloos) en lang mee gaat. 

De Mate 40 Pro is een toestel dat draait op Android, maar heeft daarentegen geen ondersteuning voor Google-diensten en apps. Dit komt omdat Huawei geen zaken meer mag doen met Amerikaanse bedrijven, en daar valt Google natuurlijk ook onder. Huawei levert daarom een goed eigen alternatief, genaamd HMS (Huawei Mobile Services). Waar je normaal gesproken een app bijvoorbeeld kon downloaden in de Google store, kun je dat met dit toestel dus doen via het HMS-systeem. In vergelijking met andere ‘appstores’ is dit nog niet zo heel ver ontwikkeld, al worden er wel steeds meer apps toegevoegd aan dit alternatief van Huawei. 

Hoe duur is de Huawei Mate 40 Pro?

Het nieuwe toestel van Huawei is iets duurder als zijn voorganger. Als je dit nieuwe toestel wilt aanschaffen, kun je rekening houden met een adviesprijs van 1199 euro. Zeker niet goedkoop dus, maar je krijgt er wel een zeer mooi toestel voor terug. Je hoeft dan ook niet te wachten op de release van deze telefoon, want je kunt de Huawei Mate 40 Pro nu al overal kopen. 

Ben jij een echte fan de toestellen van Huawei? En ga je overwegen om deze nieuwste Huawei Mate 40 Pro met het nieuwe Huawei Mobile Service systeem te kopen? Dat kun je hieronder doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here