Home Smartphones en tablets Crypto kopen via je smartphone; hoe werkt dat?

Crypto kopen via je smartphone; hoe werkt dat?

1925
0
DELEN
Crypto kopen via je smartphone hoe werkt dat

Crypto kopen via je smartphone. Wie een aantal jaar geleden had aangegeven dat dit tot de mogelijkheden zou behoren was voor gek verklaard. Tegenwoordig zien we deze optie als de gewoonste zaak van de wereld en dat is wel zo praktisch. Het handelen in crypto kan zeer lucratief zijn mits je wel in staat bent om relatief snel op de koersontwikkelingen te reageren. Als je hiervoor beschikt over een app op je smartphone is dat wel zo praktisch.

Waarom de interesse in cryptocurrency is toegenomen

De grote aandacht voor de Bitcoin heeft een flinke boost gegeven aan de interesse in cryptocurrency. Verwonderlijk is dit zeker niet. Veel mensen zijn op zoek gegaan naar alternatieven om wat meer rendement te halen uit het spaargeld. De traditionele financiële opties schieten hierin flink tekort zeker nu er tegenwoordig sprake is van een negatieve rente op spaarrekeningen. De berichtgeving over de koersontwikkelingen van de Bitcoin heeft veel mensen geïnspireerd om zelf ook in de crypto wereld te stappen. Iedereen heeft immers wel meegekregen dat de koers van deze eerste cryptomunt enorm is gestegen. In dit kader is het wel goed om erop te wijzen dat in het enthousiasme niet voorbij mag worden gegaan aan de koersdaling die hierop volgde om de volatiliteit van de crypto markt. Het beleggen in crypto biedt geen garantie voor de toekomst.

Zo kun je cryptocurrency kopen via je smartphone

Zo kun je cryptocurrency kopen via je smartphone

Je kunt op een zeer eenvoudig crypto kopen via een app. Het zoeken naar een geschikte aanbieder die deze dienst aanbiedt, vormt hierbij het startpunt. In Nederland kun je hiervoor zelfs terecht bij een aanbieder die ingeschreven is bij de Nederlandse Bank. Je maakt hiermee een betrouwbare keuze. Na het downloaden van de hiervoor beschikbare app kan er een account worden geopend en het tegoed hierop worden opgewaardeerd. Hiervoor is niet direct een grote investering noodzakelijk. Slechts een investering van één euro is toereikend. Na het zetten van deze stappen kan er direct crypto worden aangekocht.

Welke crypto munteenheden zijn interessant om in te investeren?

Er zijn diverse crypto munteenheden interessant om in te investeren. De grootste munt is Bitcoin zoals je weet. Het investeren in deze munt is echter niet vanzelfsprekend. Er zijn immers vele andere crypto munteenheden die een overweging om in te investeren waard zijn. Denk hierbij aan bekende spelers zoals Ethereum, Litecoin of Ripple. Daarnaast zijn er ook minder bekende digitale munteenheden waar zeer toekomstgerichte projecten aan verbonden zijn. Het is dus zeker interessant om je ook hierin te verdiepen. Of een investering in dit soort cryptocurrency daadwerkelijk rendabel is, weet uiteraard niemand. Het is wel goed om te realiseren dat de Bitcoin ook ooit is begonnen als onbekend project.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here