Upgrade je woning met deze 3 luxe gadgets

0
Upgrade-je-woning-met-deze-3-luxe-gadgets

Een fijn en gezellig huis is belangrijker dan ooit. Door de coronapandemie brengen we tenslotte veel meer tijd door binnenshuis, omdat er simpelweg niet veel te doen is buiten de deur. Gelukkig kun je je veel van de activiteiten die je normaliter buitenshuis doet, ook binnen doen. Daar heb je echter vaak wel de juiste spullen voor nodig – we hebben het hier immers niet over een potje Rummikub… Het is dus tijd om jouw huis te upgraden met een aantal luxe gadgets; zo hoef jij niet meer de deur uit om groot plezier te beleven. 

Beamer en projectiescherm

Kun je niet naar de bioscoop omdat deze gesloten is? Waarom haal je de bioscoop dan niet naar jouw eigen woon- of slaapkamer? Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden om je eigen thuisbioscoop te bouwen. Zo bieden veel (web)winkels speciale beamers, projectieschermen en luidsprekers – zoals passieve speakers of actieve speakers die je direct op je beamer kunt aansluiten –  waarmee je eenvoudig je eigen thuisbioscoop kunt bouwen, uiteraard mét bioscoopkwaliteit. Zelfs voor de kleinere woon- en slaapkamers zijn er speciale beamers, zodat je toch op zeer kleine afstand grote projecties kunt realiseren. En zeg nu eerlijk: languit op de bank een film kijken is toch veel comfortabeler dan in die harde bioscoopstoelen? 

Jacuzzi 

Jacuzzi

Jacuzzi’s en hottubs zijn letterlijk en figuurlijk hot! Door de coronapandemie kunnen veel mensen niet op vakantie. Met het geld dat ze hierdoor besparen, kopen veel mensen een jacuzzi om zo de vakantie vibes naar hun eigen achtertuin te halen. Als jij normaal gesproken regelmatig naar een kuuroord gaat om te bubbelen, en wat centjes over hebt, is het kopen van een spa een echte upgrade voor jouw huis. Je hoeft de deur niet meer uit voor ontspanning en innerlijke rust, maar je kunt gewoon je terrasdeuren openen en in je eigen bubbelbad springen. Ideaal!

Wijnklimaatkast

Als je graag uit eten gaat of de deur uit voor een drankje, dan is het moeilijk om te bevatten dat alle cafés, bars en restaurants gesloten zijn. En als ze dan wel open zijn, voelt het voor sommige mensen nog steeds niet prettig omdat horecagelegenheden erg klein en/of druk kunnen zijn. Gelukkig kun je je eigen keuken laten aanvoelen als een bar of restaurant met een eigen ingebouwde wijnklimaatkast. Zeker als je van goede wijnen en bieren houdt, is de aanschaf van een ingebouwde wijnklimaatkast een must. Met een wijnklimaatkast serveer en drink je de wijnen van jouw voorkeur immer op de juiste temperatuur, net zoals in een chique restaurant. En dan smaakt de wijn toch écht lekkerder! Omdat de meeste kasten verschillende zones hebben met verschillende temperaturen, kun je meerdere soorten wijnen op de ideale temperatuur bewaren en serveren. Zo kun je onder meer witte én rode wijnen in één kast bewaren, handig! Ook handig: je kunt een wijnklimaatkast ook prima voor jouw biertjes gebruiken! Zo heb je altijd een (ijs)koud biertje binnen handbereik. Lekker!

Welk(e) luxe gadget(s) zie jij wel zitten? 

Online boekhouden: dit zijn de voordelen

0
Online boekhouden

Online je boekhouden doen, het wordt steeds populairder. Dat is dan ook niet gek, want het is een makkelijke manier om jouw boekhouding te regelen. Wil je meer weten over online boekhouden en de voordelen hiervan? Dan ben je hier helemaal op de juiste plaats, want wij sommen de voordelen van online boekhouden voor je op!

Kost minder tijd

Online boekhouden kost veel minder tijd. Zo kun je in veel gevallen gewoon gemakkelijk je bonnetjes inscannen en je gegevens makkelijk invullen. Bovendien heeft online boekhouden voor zzp als voordeel dat je nooit problemen hebt met facturen of bonnetjes die je kwijt bent. 

Inzichtelijk

Boekhouden online is ontzettend inzichtelijk. Zo hoef je niet alles op te tellen, want dat doet het online boekhoudprogramma voor je. Zo kun je precies zien hoeveel er in een maand binnenkomt, hoeveel je uitgeeft en hoe hoog je omzet, winst en verlies is. Dit is fijn, want zo houd je een goed overzicht van jouw administratie.

Goedkoper

Online boekhouden is snel en efficiënt. Door te werken met een online boekhoudsoftware ben je dus uiteindelijk ook goedkoper uit, want je bent er minder uren mee bezig. Dit is een ontzettend groot voordeel van het kiezen voor een online boekhoudpakket. Bovendien is het ook niet altijd zo dat een boekhoudprogramma online altijd geld kost, er zijn ook enkele gratis online boekhouden tools. Echter zijn de betaalde versies wel vaak uitgebreider, deze hebben meer makkelijke functies die jou zo door de administratie heen slepen. 

Kan overal

Online boekhouding kan overal. Je kunt een online boekhoudprogramma met internet vaak gemakkelijk openen, waardoor je overal je online boekhouding kunt doen. Bedenk je jezelf net dat er nog wat bonnetjes ingevoerd moeten worden? Pak je telefoon erbij en voilà: dat is geregeld!

Handige functies

De handige functies die de programma’s te bieden hebben, maakt het voor jou ontzettend makkelijk om even je boekhouden te doen. Denk bijvoorbeeld maar aan het feit dat je met een online boekhoudprogramma gemakkelijk jouw bankrekening kan koppelen. Zo kun je gemakkelijk bankafschriften zien. Dit zorgt er niet alleen voor dat het je tijd bespaart, maar ook dat er minder fouten kunnen orden gemaakt. Met online boekhouden kun je bovendien ook koppelingen maken met bijvoorbeeld klanten, leveranciers of de KvK. 

Factureren is gemakkelijk

De lange tijd die je bezig bent met het maken van een factuur is met online boekhouden verleden tijd. Je kunt met een online boekhoudprogramma binnen no time een factuur opstellen. Dan kun je het direct daarna digitaal naar jouw klant versturen. Waar je hier eerst misschien een lange tijd mee bezig was, kun je dit tegenwoordig dus ontzettend snel doen. 

Het is veilig

Waarom je ook kunt kiezen voor online boekhouden? Omdat het een enorm veilige manier van boekhouden is. Dit heeft te maken met het feit dat alle data in een boekhoudprogramma wordt versleuteld en op meerdere servers wordt opgeslagen. Aanbieders van boekhoudprogramma’s zorgen er altijd voor dat er automatische back-ups worden gemaakt en dat de beveiliging goed geregeld is. Online boekhouden is hierdoor vele malen veiliger dan boekhouden dat je op je eigen computer doet.

Je kunt makkelijk hulp krijgen

Veel online boekhoudprogramma’s hebben een eigen duidelijke handleiding. Zij doen er alles aan om jouw boekhouding zo makkelijk en inzichtelijk mogelijk te maken. Je kunt dan ook vaak gemakkelijk om hulp vragen als je er even niet uitkomt. Dit is een groot voordeel, want dit bespaart je veel tijd en moeite. Ook is dit een groot voordeel ten opzichte van het boekhouden op je computer. Als je dan namelijk een probleem hebt, is het lastig om even snel hulp te krijgen. 

Doe jij nog steeds zelf je boekhouden op je eigen computer? Dit is uiteraard altijd een optie, het is net wat je zelf fijn vindt. Toch kan het geen kwaad om eens te kijken naar online boekhoudprogramma’s. Tegenwoordig maken heel veel ondernemers hier gebruik van en dat is natuurlijk niet zomaar. Je loopt zeker met de tijd mee als je kiest voor boekhouden online. Online boekhouden heeft bovendien veel voordelen opzichte van boekhouden via je computer. 

Om het beste online boekhoudprogramma te vinden, is het een goed idee om even op het internet te surfen. Hier staat veel informatie over de verschillende soorten boekhoudprogramma’s. Mocht je dus toch willen overstappen naar online boekhouden, is het aan te raden om eerst de verschillende boekhoudprogramma’s te vergelijken. Zo kun je zelf bepalen welke software je het beste bij jezelf vindt passen. Bovendien kun je vaak kiezen voor een periode dat je het programma wilt gebruiken. Je zit er dus vaak niet zomaar jarenlang aan vast. Kijk dus goed voor hoelang je een abonnement afsluit. Mocht je het online boekhouden achteraf toch niets voor jou vinden, kun je na deze periode gewoon weer stoppen.

Dit zijn de voordelen van 2-in-1 laptops

0
2-in-1 laptop

We zien er tegenwoordig steeds meer van voorbijkomen: 2-in-1 laptops. De populariteit van deze laptops is in de afgelopen enorm gestegen. Het is dus niet gek dat veel elektronicawinkels hier veel van verkopen. Maar wat is een 2-in-1 laptop nu precies en wat zijn de voordelen hiervan? Wij zetten het op een rij voor je in dit artikel. Mocht je dus interesse hebben in een 2-in-1 laptop of hier gewoon meer over willen weten, lees dan snel verder!

Wat is een 2-in-1 laptop?

Een 2-in-1 laptop betekent een combinatie van een laptop en tablet. Tegenwoordig bestaan er al veel verschillende soorten 2-in-1 laptops. Denk bijvoorbeeld aan een scherm dat je kunt loshalen van een toetsenbord, of een laptop met een scherm dat 360 graden gedraaid kan worden. Een 2-in-1 laptop beschikt over een touchscreen. Je kunt een 2-in-1 laptop gebruiken voor verschillende doeleinden. Je kunt deze combinatie van laptop en tablet gebruiken voor werkzaamheden op bijvoorbeeld school/kantoor, maar ook om games te spelen en om een serie te kijken op Netflix is een 2-in-1 laptop geschikt. 

Welke soorten 2-in-1 laptops zijn er? 

Er zijn tegenwoordig al verschillende 2-in-1 laptops te koop. Denk bijvoorbeeld aan een 2-in-1 laptop van 13, 14 of 15 inch. Je hebt dus de mogelijkheid om tussen verschillende formaten te kiezen van deze laptop. Bovendien heb je verschillende modellen. Je hebt een model met een omklapbaar scherm en een model waarbij je het scherm kunt loskoppelen. Momenteel zien we vooral het model met omklapbaar scherm steeds populairder worden. Het effect dat je scherm kan omklappen is natuurlijk ook wel iets speciaals. Mocht je vaker je tablet even los willen gebruiken omdat je dat handig vindt, is juist het scherm dat loskoppelbaar is een aanrader.

Voordelen van een 2-in-1 laptop

Nu we je hebben verteld wat een 2-in-1 laptop is en welke soorten er hiervan zijn, is het tijd om te kijken naar de voordelen van een 2-in-1 laptop. Dit is tenslotte wat je graag zou willen weten als je eraan zit te denken om zo’n device aan te schaffen. Want biedt zo’n laptop nou ook voordelen ten opzichte van een normale laptop en/of tablet? Om jou een beter beeld te geven van de voordelen van deze 2-in-1 laptop, sommen wij deze hieronder voor je op. 

  • Veel gebruiksgemak. Een 2-in-1 laptop biedt veel gebruiksgemak. Het heeft namelijk veel verschillende functionaliteiten, allemaal om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Bovendien kun je met één handeling overschakelen naar een tablet. Dit is een ideale optie omdat je dit voor veel verschillende gelegenheden kunt gebruiken. Het is namelijk niet altijd handig om een complete laptop te hebben, bijvoorbeeld als je ergens even weinig ruimte hebt. Doordat je snel kunt schakelen naar tablet is dit een perfecte oplossing.
  • Minder apparaten nodig. Doordat je met een 2-in-1 laptop de mogelijkheid hebt om je scherm los te koppelen, kun je het ook als tablet gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je minder apparaten nodig hebt. Je hoeft namelijk in dit geval niet een losse laptop en tablet te kopen, je hebt het nu in één keer. 
  • Je hebt lagere beheerskosten. Minder apparaten leidt tot lagere beheerskosten. En dat is natuurlijk fijn, want dit bespaart je een hoop. Denk er bijvoorbeeld maar aan dat je bij een 2-in-1 laptop maar één keer hoeft te betalen voor een licentie of abonnement. Heb je een losse laptop en tablet, dan moet je dit waarschijnlijk twee keer betalen omdat je per apparaat betaald. 
  • Je beschikt over meer capaciteit. Doordat je twee apparaten in één hebt, beschik je tegelijkertijd over meer capaciteit dan dat je losse apparaten hebt. Een 2-in-1 laptop heeft vaak een zwaardere processor en accu. Bovendien is het zo dat een 2-in-1 laptop vaak beschikt over meerdere opslagmogelijkheden dan je bij een losse laptop of tablet hebt. Dit is een groot voordeel. 

Zit je eraan te denken om een 2-in-1 laptop te kopen? Dan ben je ervan verzekerd dat je genoeg keuze hebt. Er zijn veel verschillende 2-in-1 laptops te koop, van allerlei verschillende laptopmerken. Als je er zeker van wilt zijn dat je de beste 2-in-1 laptop voor jezelf kiest, is het altijd verstandig om 2-in-1 laptop reviews van anderen te lezen. Zij beschikken tenslotte over deze laptop of hebben deze getest, dus zij kunnen jou het beste vertellen over de ervaringen hiermee. Het lezen van beoordelingen over een betreffende 2-in-1 laptop kan jou erbij helpen om een goede keuze te maken. Zou jij overwegen om een 2-in-1 laptop aan te schaffen, of vindt je twee losse apparaten handiger? 

Zo maak je als bedrijf professionele video’s

0
Zo-maak-je-als-bedrijf-professionele-videos

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. En een video zegt duizend keer meer dan een stilstaand beeld. Maar waarom is video zo populair tegenwoordig? Met een bedrijfsvideo geef je (potentiele) klanten een virtuele rondleiding door je bedrijf of breng je een product of dienst tot leven. Daar hoef je trouwens echt geen duizenden euro’s voor neer te leggen. De meeste smartphones hebben bijzonder geavanceerde camera’s met optische zoom en stabilisatorfunctie waarmee je hoogstaande filmpjes maakt. Wanneer je die vervolgens samenvoegt tot een flitsende video heb je een bedrijfsvideo die je intern en extern kunt gebruiken. Bijvoorbeeld om een presentatie sjeu te geven of om te delen op social media. Er zijn handige softwareprogramma’s waarmee je simpel en snel een strakke video-edit in elkaar zet. Kijk hier maar eens. We geven je een paar handige tips waarmee ook jij een video maakt die je bedrijf representatief presenteert. Succes!

Kort en krachtig

Net als met alle communicatie is het de kunst om je boodschap kort en krachtig te houden. Mensen hebben haast, zeker in het bedrijfsleven. Ook als is de boodschap nog zo interessant, een video van 11 minuten zal veel minder vaak bekeken worden dan een van 54 seconden. Maar hoe krijg je dan die o zo belangrijke boodschap die jij te vertellen hebt in een video van nog geen minuut? Door te focussen! Probeer een centrale boodschap in je video te stoppen en geen vijf. Als iemand vijf tennisballen naar je gooit vang je er één, maximaal twee. Zo is het met videoboodschappen ook. 

Wat is het doel?

Naast het bepalen van de boodschap is het belangrijk om je te bedenken wat je met de video wilt bereiken. Is het belangrijk dat mensen een goed gevoel bij je bedrijf krijgen? Is het de bedoeling dat ze geïnteresseerd raken in een product of dienst? Of wil je ze naar een website lokken? Ook hier is focus geboden!

Start spectaculair

Een video op social media krijgt van bezoekers gemiddeld drie seconden om indruk te maken. Vergeet niet, het is geen speelfilm van anderhalf uur waarin je langzaam de spanning op kunt bouwen. Je moet direct knallen om de aandacht vast te houden. Dus kijk wat je meest spectaculaire beeld is dat je hebt geschoten en begin daarmee. Bouw daar dan de rest van het verhaal omheen. 

Simpel en sturend

Simpel en sturend

Ga niet de Spielberg uithangen, maar benader de video als een presentatie met een duidelijk begin, midden en einde. Knip de boodschap in heldere stukjes op en leidt zo de kijker door de video. Maak gebruik van teksten in beeld als dat nodig is om iets te verduidelijken of te accentueren en laat iemand met een heldere en prettige stem de voice over inspreken. Oh, en vergeet aan het einde van de video niet aan de kijker te vragen om actie te ondernemen. Ga naar de website, neem contact met ons op voor meer informatie, like ons…

4 redenen waarom het belangrijk is om een goede LMS te hebben

0
4 redenen waarom het belangrijk is om een goede LMS te hebben

Als bedrijfseigenaar of teammanager zoekt men niet naar een systeem om te managen, maar naar een systeem om de medewerker en het kennis resultaat, die deze medewerker aan het bedrijf levert, te kunnen monitoren.

Als bedrijfseigenaar of teammanager wil je in één oogopslag de voortgang in de kennisontwikkeling van je medewerkers kunnen zien. Daarom moet een kennisinformatiesysteem gebruiksvriendelijk zijn en ook het up-to-date houden van de benodigde informatie moet voor de organisatie niet al te veel tijd kosten.

Gebruiksvriendelijke bibliotheek

Belangrijk is dat er in een organisatie een gebruiksvriendelijk Learning Management System (LMS) wordt gebruikt. Een systeem dat gevuld is met opleidingen en trainingen. LMS is als het ware een bibliotheek voor het management om als opleiding intermediair te gebruiken voor de medewerkers. Het voordeel van dit managementsysteem is dan ook dat er een inkoopvoordeel voor de onderneming te behalen is.

Formele en informele leren in een organisatie

Doordat het online leren steeds populairder wordt, is ook de behoefte om de gevolgde opleidingen beter te beheren groter geworden. Daarbij is ook de behoefte ontstaan om naast het “formele leren” ook het informele leren beter inzichtelijker te maken. Onder het informele leren wordt ook het delen van kennis door het samenwerken verstaan.

Leer- en werkprestaties van medewerkers

Leer- en werkprestaties van medewerkers

Het is belangrijk dat leidinggevenden, het management en de bedrijfseigenaren inzicht hebben in de competenties van de individuele medewerker. Daarmee en door het inzichtelijk maken van de leerprestaties en werkprestaties kan de verwarring en onduidelijkheid, over de gewenste en noodzakelijke ontwikkeling van medewerkers in de organisatie, worden beperkt en weggenomen.

De werkorganisatie staat bij gebruik van een managementsysteem centraal

Door gebruiken van LMS kan er flexibel in worden gespeeld op de behoefte van het management en de bedrijfseigenaar om de onderneming te laten groeien. Een managementsysteem kan ondersteuning verlenen aan de organisatie om het leren en de organisatieontwikkeling in de organisatie centraal te stellen. Daarbij geeft het managementsysteem ook de gewenste informatie en duidelijkheid aan de bedrijfseigenaar, de leidinggevenden en de medewerkers.

Leermanagement in de Cloud

Het managementsysteem gebruik is gericht op ondersteuning van de organisatie op de gewenste onderwijskundige inzet en facilitering van de leeractiviteiten binnen de organisatie. Hierbij kan gedacht worden aan (individuele) opleidingen en te volgen trainingen.

Het leermanagement systeem is ook beschikbaar in de Cloud en faciliteert de organisatie in kennisontwikkeling en de (interne) opleidingsbehoefte en de monitoring van de opleidingsresultaten en kennisontwikkeling. Daarnaast voor het beheren van de opleidingsbudgetten en het vastleggen van de opleidingsplannen.

Belangrijkste verschillen tussen digitale tv en analoge tv

0
Belangrijkste verschillen tussen digitale tv en analoge tv

Ben je aan het balen als je een keer niet thuis bent om je favoriete programma te bekijken? Of ren jij naar de tv om niet te laat te zijn voor het nieuws? Deze herkenbare momenten met analoge televisies zijn verleden tijd. Het analoge televisie systeem is al ongeveer 50 jaar oud en er zijn hier geen ontwikkelingen meer mogelijk. Tv-kijken is inmiddels veranderd naar digitale tv en biedt door het slimmer ingerichte systeem meer mogelijkheden. Wat precies die verschillen zijn? Dat leggen we hieronder uit. 

Verbeterde beeldkwaliteit

Je ontkomt er bijna niet aan, overal zie je terugkomen dat beeld bestaat uit HD-kwaliteit. Dit komt omdat sinds de komst van digitale tv er een groot verschil is gekomen in de kwaliteit die je op het scherm terug ziet, zoals fellere en meer levendige kleuren en scherpere beelden. Inmiddels is er keus uit HD Ready, Full HD en Ultra HD. Digitale televisie werkt op ieder toestel, ook al is het verouderd. Het beeld is dan misschien niet zo optimaal als op een moderne televisie, maar de beeldkwaliteit is zeker een stuk beter dan met het analoge ontvangst.

Extra zender mogelijkheden

Bij een analoge tv waren er niet veel programma mogelijkheden om te kijken op tv. Welke zender jij kunt ontvangen, verschilt ook per gemeente. Op een digitale televisie zijn er veel meer zenders beschikbaar, plus allerlei extra’s: zoals een elektronische tv-gids, uitzending gemist en een flink aantal digitale radiozenders.

verschillen tussen digitale tv en analoge tv

TV en films opnemen

Via een mediabox met een ingebouwde harde schijf kun je programma’s opnemen. Deze harde schijf krijg je bij je die je bij een abonnement die je van een aanbieder huurt. Je kunt tijdens de opname van zender veranderen en gelijktijdig je favoriete programma kijken. Mocht de harde schijf vol raken, dan moet je helaas de oude opnames weer verwijderen. Gelukkig bestaan er nog apps zoals Netflix, om genoeg films op je smart tv te kunnen bekijken. 

Nadeel van overstappen naar digitaal 

Er zijn niet veel nadelen aan de overstap naar digitaal. Als we er een moeten noemen dan is het dat je analoge opname apparatuur (zoals dvd-recorders) niet meer makkelijk kunt gebruiken. Heb je een moderne televisie met een ingebouwde digitale tuner? Dan kan er nog wel een analoog signaal uitgestuurd worden dat een dvd-recorder kan opnemen. Dit is wel heel ingewikkeld. Het is beter om gebruik te maken van alle andere voordelen die de overstap naar digitaal erg makkelijk maken.  

Mobiele telefoon met of zonder abonnement: waar moet je voor gaan?

0
Mobiel abonnement

Vind jij het lastig om een keuze te maken over jouw telefoonabonnement? Dat is helemaal te begrijpen. Je kunt namelijk kiezen voor een telefoon met of zonder abonnement. In dit geval bespreken wij de opties abonnement met telefoon en een sim only abonnement. Beide mogelijkheden hebben veel voordelen. Om jou erbij te helpen om een keuze te kunnen maken, zetten wij in dit artikel de voordelen van beide opties op een rij. Zo kun jij uiteindelijk bepalen welk telefoonabonnement het meest geschikt is voor jou en je smartphone gebruik.

Voordelen van een abonnement met mobiele telefoon 

Laten we beginnen met de voordelen van een abonnement met mobiele telefoon. Als je kiest voor zo’n abonnement, betaal je voor de smartphone zelf en je gekozen bundel aan belminuten/sms en internetgebruik. Een voordeel aan het hebben van een abonnement met telefoon is dus dat je iedere maand een bepaald bedrag hiervoor betaald. Je hoeft dus niet van tevoren in één keer een grote uitgave te doen om een smartphone aan te schaffen, dit zit in jouw abonnement verwerkt. Mocht je jouw bedrag in de maand voor je telefoonabonnement toch wat lager willen hebben, dan heb je vaak de keuze om in de eerste instantie een bedrag aan te betalen van je telefoon. Je kunt dan de rest van dit geld in combinatie met je abonnement te doen. Wanneer je hiervoor kiest wordt jouw telefoonabonnement lager, omdat je al voor een deel je telefoon van tevoren hebt betaald. Nog een voordeel van een abonnement met telefoon is dat je altijd uit een van de nieuwste modellen kunt kiezen. Dit is fijn, want zo heb je altijd het nieuwste van het nieuwste. Een ander bijkomend voordeel als je kiest voor een abonnement met telefoon is dat je vaak een contract hebt voor één of twee jaar.  Hierna mag je weer een nieuw toestel kiezen als je jouw abonnement weer verlengd. Na één of twee jaar kun jij dus alweer in het bezit zijn van een gloednieuwe telefoon. 

Voordelen van een abonnement zonder telefoon

Als je kiest voor een abonnement zonder telefoon, kun je kiezen voor een sim only abonnement. Bij een sim only abonnement betaal je voor een abonnement, maar moet je de telefoon nog los kopen. Hierbij is het abonnement dus vaak vrij goedkoop, omdat je hierbij niet betaald voor de telefoon. Een groot voordeel van een abonnement zonder smartphone is dus dat je lage abonnementskosten hebt, want je betaald alleen voor je bundel. Nog een voordeel aan een sim only abonnement is dat je zelf je toestel kunt kiezen. Je hoeft hiervoor echt niet direct de duurste telefoon te kiezen, je hebt keuze uit bijna alle telefoons. Je kunt dus ook een goedkope smartphone bij een sim only abonnement kiezen. Wellicht vind je dat jouw telefoon helemaal niet aan vervanging toe is. Goed nieuws, want ook hierbij kan je gemakkelijk een sim only abonnement afsluiten. 

Een groot voordeel aan een sim only abonnement is dat het enorm flexibel is. Dit houdt in dat je dit abonnement gemakkelijk weer kunt wijzigen indien je dit wilt. Misschien zat je wel helemaal mis bij het aantal MB’s per maand of heb je echt niet zo veel belminuten nodig als dat er nu in je abonnement zit. In dit geval kun je het heel simpel weer wijzigen naar jouw wensen. Dit is een groot voordeel ten opzichte van een telefoon met abonnement. Niet alleen je internet of belminuten kun je gemakkelijk wijzigen bij een sim only abonnement, het is ook mogelijk om maandelijks op te zeggen. Mocht je niet tevreden zijn met je bepaalde bundel, dan is dit heel handig. Bovendien is dit ook een groot voordeel ten opzichte van een telefoonabonnement met toestel, waar je vaak aan een contract gebonden zit voor minimaal één of twee jaar. 

Kortom, voor beide mogelijkheden is iets te zeggen. Voor zowel een telefoon met abonnement als voor een telefoon zijn er veel voordelen. Denk in ieder geval goed na over het kiezen van een mobiel abonnement of sim only abonnement Er zijn namelijk talloze telefoon abonnementen en sim only abonnementen te vinden. Als je abonnement misschien al afloopt en je twijfelt of je toe bent aan een nieuwe telefoon, is het dus goed om beide opties te overwegen. Kijk welke mogelijkheid je het beste bij jezelf en het gebruik van je smartphone vindt passen om tot de beste keuze te komen!

Nieuwe generatie grasmaaiers

0
Nieuwe generatie grasmaaiers

Tot de nieuwste generaties grasmaaiers behoren de robotmaaier en accu grasmaaier. Beide energiezuinig, milieuvriendelijk en stiller dan een benzinemaaier! Ook al bestaan ze al een tijdje, de eerste modellen waren niet je-van-het. Robotmaaiers deden het niet goed, kwamen keer op keer vast te zitten in struiken, vijvers of zand en moestten regelmatig nagekeken worden. Het probleem bij de eerste accu grasmaaiers was de korte maaitijd. Bij een grasveld van middelmatige grootte moest vaak de accu al vervangen worden. Gelukkig zijn de nieuwere modellen sterk verbeterd!

Robotmaaier

Wie geen zin heeft om zelf het gras te maaien, kiest tegenwoordig vaak voor een robotmaaier. Met een robotmaaier heb je gegarandeerd een prachtige grasmat en de techniek erachter is de laatste jaren flink vooruit gegaan. Het gebeurd zelde nog dat een robotmaaier vast komt te zitten in het zand, of een stukje gaat zwemmen in de vijver. Als dat tegenwoordig gebeurd is het vaak een fout van de eigenaar. Deze heeft het maaigebied dan niet helemaal goed uitgezet. Een robotmaaier maait bijzonder stil en volledig automatisch. Bovendien produceert een robotmaaier geen afval. Voordat je een robotmaaier koopt is het verstandig om uit te zoeken welk type het beste past bij jou en je gazon. Ten eerste is het oppervlak van je gazon erg belangrijk. Sommige modellen kunnen een groter oppervlak maaien dan andere voordat ze opgeladen moeten worden. Er zijn modellen die wel 3000 m² kunnen maaien! Ten tweede kun je kiezen uit robotmaaiers die steile hellingen op kunnen maaien als je tuin een wat complexere vorm heeft. Er zijn ook slimme robotmaaiers. Deze kun kun je met je telefoon bedienen of houden bijvoorbeeld bij hoe snel het gras op jouw gazon groeit. Daar past de slimme robotmaaier dan zelf een maaiplan op aan. Super handig! Robotmaaiers zijn er dus in verschillende soorten en maten en er zit er altijd wel eentje bij die precies bij jou past. Hoe meer functies hoe duurder het prijskaartje.

Robotmaaier beste

Accu grasmaaier

Accu grasmaaiers zijn de nieuwste verbetering van de elektrische grasmaaier. Super, omdat je niet meer beperkt bent door je elektrische kabel, die of vaak net iets te kort was, of regelmatig onder het mes kwam. De accu grasmaaiers leveren dezelfde kracht als een elektrische grasmaaier, maar dan zonder de verlengkabel. Het enige nadeel is dat je beperkt bent door de accuduur. Gelukkig voor ons is er aan dat nadeel de laatste jaren hard gewerkt. Hierdoor zijn accu’s de laatste jaren flink doorontwikkeld. Het geschikte model vinden voor jouw gazon kan wel eens lastig zijn. Er zijn namelijk veel modellen om uit te kiezen. Om de juiste keuze te maken is, net als bij de robotmaaier, gazonoppervlak een belangrijke factor. Heb je een groot gazon, dan is het fijn om een accumaaier te kiezen met een brede maaibreedte en een grote opvangbak. Hierdoor is de klus sneller geklaard. Er zijn accumaaiers die geschikt zijn voor een gazon tot 500 m². Natuurlijk kan je ook grotere oppervlakten maaien, echter moet de accu dan tussendoor vervangen of opgeladen worden. De capaciteit van de accu is bij elke accumaaier anders. Het is dus belangrijk om ook goed naar de capaciteit van de accu te kijken. Niet alle accu’s kunnen dus een oppervlak van 500m² in een keer maaien.

Kies je voor een een accumaaier is het aan te raden om over meer dan één accu te beschikken. Hierdoor hoef je jouw maai klus tussentijds niet te onderbreken om de accu op te laden. Er zijn accu’s met een batterij indicator, waardoor je niet verrast wordt door een lege accu. Kies je liever voor het gemak van een robotmaaier dan is het aan te raden om er een te kiezen die iets meer capaciteit aankan dan je werkelijke gazonoppervlak. Zo kan ook deze zelfstandige tuinman zijn klus klaren!

Dit zijn de beste games voor de PS5

0
PS5 games

Ben jij de gelukkige die een PS5 hebt weten te bemachtigen? Dan heb je veel mazzel, want het is een flinke opgave om aan deze populaire spelcomputer te komen. Mocht je al in het bezit zijn van een PS5 of dolgraag een PS5 willen hebben, wil je ook vast weten welke spellen je moet gaan aanschaffen. Daarvoor ben je hier op de juiste plaats, want wij zetten de beste games voor de PS5 van dit moment op een rij!

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales 

Wij vinden Marvel’s Spider-Man: Miles Morales een van de beste games voor de PlayStation 5. De eerste Spider-Man game was al ontzettend populair, maar deze nieuwe variant voor de PS5 verslaat alles. Miles Morales heeft nieuwe krachten, waardoor het spel een groot actie spektakel wordt. De visuals van deze game zijn verbluffend, waardoor het spel nog toffer is om te spelen. Mocht je een fan zijn van actiegames, dan is deze nieuwe game zeker aan te raden.

Call of Duty: Black Ops Cold War

Call of Duty, al jarenlang een enorm populaire game. Ook de Call of Duty voor de PS5: Black Ops Cold War is een game die zeker de moeite waard is om aan te schaffen, zeker als jij een echte fan bent van de eerdere edities van deze game. De PS5 versie maakt gebruik van DualSense, waardoor het spel nog intenser wordt. Ook de visuals van de game zijn weer verbluffend.

Demon’s Souls

Een van de nieuwste populaire games voor de PS5 is Demon’s Souls. Deze game staat bekend om het spectaculaire beeld, waardoor het mooi is om te zien. Deze nieuwe versie Demon’s Souls is een remake van de PlayStation-klassieker: Demon’s Souls ™. Ben je een fanatieke gamer? Dan is het zeker de moeite waard om deze game te kopen. Het stelt jouw doorzettingsvermogen op de proef en de game zal het jou extra lastig maken om jou als winnaar uit de bus te laten komen.

Astro’s Playroom

Een van de nieuwe games voor de PS5 is Astro’s Playroom. Deze game is volgens ons zeker een van de beste games voor de PlayStation 5. Dit heeft de game te danken aan de scherpe 4K-beelden, 3D audio en het gebruik van DualSense. In deze game reis je met Astro door verschillende werelden heen, die bestaan uit meerdere levels. Door de DualSense kom je terecht in een surrealistische maar magische ervaring. Goed nieuws, want je hoeft deze game niet te kopen. Deze game staat namelijk automatisch geïnstalleerd op je Playstation 5-console na aankoop. 

Assassin’s Creed Valhalla

Een van de populairste PS5 spellen van dit moment is Assassin’s Creed Valhalla. Deze game neemt je mee naar het tijdperk van de Vikingen. Het spel bestaat uit bendes die elk hun eigen territorium willen verdedigen. Het is dan ook jouw taak om zo goed mogelijk jouw eigen territorium te verdedigen en gevechten aan te gaan met de tegenstanders. Mocht je van actie houden, is deze game zeker aan te raden om te spelen op je PS5. 

Dirt 5

Een van de nieuwe populaire spellen voor de PS5 is Dirt 5. Dit race spel is uniek en zeker de moeite waard om eens te proberen. Bij dit spel heb je de mogelijkheid om op meer dan 70 unieke routes te racen. Bovendien brengt het spel fantastische auto’s en banen, waardoor de keuze groot is. Ook werkt het spel met DualSense, dat het spel nog intenser maakt. Als je een echte liefhebber bent van race games, is Dirt 5 een hele goede keuze. 

Sackboy: A Big Adventure

Een hele populaire platformgame van dit moment is Sackboy: A Big Adventure. In dit spel begeleid je de sackboy door verschillende thema’s. Onderweg kom je natuurlijk gevaar tegen die je moet zien te ontwijken. De visuals van het spel hebben een beetje iets weg van een tekenfilm. In ieder geval staat deze game garant voor veel plezier. De game is leuk om te spelen voor zowel jong als oud. Het is bovendien ook echt geschikt als een familie game.

Bovenstaande games voor de PlayStation 5 zijn momenteel enorm populair. Hoewel er al best een aantal games zijn uitgebracht voor deze console, verwachten wij dat er nog veel meer games voor deze PlayStation worden uitgebracht. Dit heeft mede te maken met het feit dat de PlayStation 5 momenteel echt enorm geliefd is bij veel mensen. Mocht je nog op zoek zijn naar wat toffe games voor deze console, dan raden wij bovenstaande games zeker aan. Echter is deze keuze natuurlijk persoonlijk, het is net waar jouw interesses liggen.

De 5 technologieën die 2021 vorm gaan geven

0
De 5 technologieën die 2021 vorm gaan geven

Het nieuwe jaar ligt weer boordevol nieuwe kansen, ook in de technologische sector. Hier zien we de laatste jaren al enorm veel veelbelovende ontwikkelingen die in de komende jaren alleen maar verder zullen gaan. Toch zijn er naar verwachting een aantal mooie ontwikkelingen die er dit jaar aan zitten te komen. Daar gaan we in dit artikel wat dieper op in!

Robotica en drones

Allereerst beginnen we met de nieuwe invloeden die robotica en drones in ons leven hebben. Er zijn al verschillende grote partijen als Amazon bezig met het bezorgen van pakketten door middel van drones. Hoewel deze nu nog moeten voldoen aan richtlijnen als het aankomt op gewicht, afmetingen en afstand tot de bestellende klant, lijkt dit in de toekomst veel minder het geval te zijn. Hierdoor kunnen klanten nóg sneller over pakketten beschikken en wordt de invloed van de mens in het bezorgproces nog verder teruggebracht.

Daarbij speelt ook de zelfrijdende auto een grote rol. Tegenwoordig is het al mogelijk om alleen nog maar te assisteren bij het autorijden. Toch ligt het in de lijn der verwachting dat we binnenkort compleet andere dingen kunnen gaan doen terwijl we van A naar B komen.

Verregaande maatregelen in Cyber Security

Natuurlijk zorgen deze verbeteringen ook voor nieuwe gevaren in de sector. Mede door de vele thuiswerkers wereldwijd heeft het aantal criminele activiteiten op het web een vlucht genomen. Het is dan ook enorm belangrijk om jezelf goed te beschermen. Voor 2021 wordt er dan ook verwacht dat er nóg meer aandacht besteedt gaat worden aan VPN-verbindingen, encryptie en Cyber Security.

Als je een VPN gratis proberen wilt, dan hebben we goed nieuws voor je. Een aantal grote aanbieders hebben namelijk verschillende gratis proefversies beschikbaar die je kunt gebruiken om met het concept te spelen én zodat je kunt kijken wat ze voor jou of je organisatie kunnen betekenen.

5G

4G lijkt nog maar een aantal jaren geleden, maar nu lijkt toch echt 5G er alweer aan te komen. Deze technologie gaat de snelheid op het netwerk nog verder verhogen. In samenwerking met verbeterde connectiviteit, krijgt ook IoT een heel nieuw aanzicht. Door middel van verschillende algoritmen kan bijvoorbeeld de schade op een truck bekeken worden, zonder dat hier een menselijk oog aan te pas hoeft te komen. In de computer kan dan direct een afspraak bij de garage gepland worden.

Virtual Reality

Virtual Reality

Daarbij komt ook nog eens de inzet van Virtual Reality. Waar het tegenwoordig een hot topic is bij gamers, gaat het ook voor industrieën een steeds belangrijkere rol spelen. Er zijn verschillende productiebedrijven die momenteel experimenteren met hulp of afstand. Een monteur gebruikt een Virtual Reality bril om de locatie te kunnen bekijken. Op basis daarvan kan de monteur instructies geven aan het personeel ter plaatse hoe de reparatie het beste aangepakt kan worden.

Hiermee worden niet alleen veel kosten bespaard, maar het scheelt ook nog eens veel CO2-uitstoot. De inzet van deze methode wordt dan ook door veel bedrijven aangegrepen om de gevolgen voor het milieu sterk te beperken.

Werken op afstand

Nu de pandemie nog steeds in volle gang is, worden er veel nieuwe technologische ontwikkelingen verwacht dit het thuiswerken gaan verbeteren. Naast dat het daarbij gaat om fysieke producten, zoals ergonomische bureaustoelen, kamertafels die kunnen worden omgetoverd tot een bureau en het gebruik van steeds meer mobiele devices, zijn er ook virtuele verbeteringen. Wat denken we bijvoorbeeld van Smart Glasses, waarmee je virtueel toch met je collega’s in een ruimte kunt staan? Dit moet het face-to-face contact een geheel nieuwe dimensie geven.

Zoals er te lezen valt lijkt ook 2021 weer bomvol te staan met nieuwe technologische ontwikkelingen die we in de gaten moeten houden. Hoewel we de gevaren ervan niet moeten onderschatten, gaat het ook zeker verbeteringen in de kwaliteit van leven met zich meebrengen. Kortom, spannende tijden in het vooruitzicht!

Scherpe deals!