Hoe vind je de beste wasmachine en droger?

0
Hoe vind je de beste wasmachine en droger?

Jaarlijks draai je flink wat wasjes, dus een goede wasmachine en droger zijn daarbij van uiterst belang. Ben je op zoek naar de beste droger en wasmachine? Dan zijn er een aantal tips om op te letten. De beste keuzes hangen namelijk af van een aantal factoren en persoonlijke voorkeuren. Je leest hier waar je op moet letten bij het kopen van een nieuwe wasmachine en droger én hoe je de modellen vindt die het beste bij je passen.

Voorlader en bovenlader wasmachine

Bij het kiezen van een goede wasmachine is het allereerst belangrijk dat je beslist of je een bovenlader of voorlader wasmachine wilt. De voorlader is het meest gangbaar. Het is het model waar je aan de voorkant het bakje voor wasmiddel opentrekt en vult. Deze zijn niet alleen praktisch, maar ook prijstechnisch gezien het aantrekkelijkst.

Heb je weinig ruimte? Dan biedt de bovenlader uitkomst. Deze is aan de bovenkant voorzien van een klep die je kunt openen om de was in te doen. Ze zijn een stuk smaller dan de voorladers, wel zijn ze wat hoger. Ze zijn dan ook bij uitstek geschikt voor smalle ruimtes. Houd er rekening mee dat je bij dit model geen droger op de wasmachine kunt plaatsen.

Als je benieuwd bent naar de beste wasmachine, dan kun je terecht in deze koopgids. Hier worden de topmodellen van het moment uitgelicht, waaronder de beste koop en de best geteste wasmachine.

Was-droogcombinatie of losse wasmachine en droger

Je zou ook kunnen kiezen voor een was-droogcombinatie. Hier zitten zowel pluspunten als minpunten aan. Het grootste voordeel is ruimtebesparing. Je hebt immers maar één multifunctioneel apparaat nodig waarmee je alles kunt doen. Bovendien zijn deze modellen relatief gezien voordeliger dan het aanschaffen van twee losse machines.

De keerzijde is dat je niet tegelijkertijd je was kunt wassen én drogen. Ze doen er wat langer over, waardoor het zomaar 10 uur kan duren voordat je was schoon en droog is. Het droogprogramma van de was-droogcombi gebruikt wat meer energie dan een losse droger.

Verder kun je vaak wat minder was kwijt tijdens het drogen dan tijdens het wassen, waardoor je bij een grote lading de was in twee delen moet drogen of een deel op de waslijn moet hangen. Kortom, een persoonlijke keuze of de was-droogcombinatie of twee losse machines beter bij je past.

Was-droogcombinatie of losse wasmachine en droger

Algemene tips voor het kiezen van een wasmachine en droger

Voor het vinden van de beste wasmachine en/of droger zijn er een aantal algemene tips die op beide apparaten van toepassing zijn. We lichten hieronder een aantal belangrijke pijlers aan je toe.

Vulinhoud

Wasmachines en drogers met 8 tot 9 kilo vulinhoud zijn gericht op huishoudens van 3 tot 5 personen. Je hebt ook grotere en kleinere modellen (van 6 kg tot zelfs meer dan 10 kg), dus stem het vulgewicht af op je hoeveelheid was en de grootte van je huishouden.

Energieklasse

Hoe gunstiger de energieklasse, hoe beter het model is voor het milieu. Hierbij is energieklasse A het zuinigst. Zet je deze tegenover energieklasse F, dan kun je bovendien al snel honderden euro’s per jaar besparen op de energierekening. Energiezuinige wasmachines zijn relatief gezien wat prijziger, maar verdienen zichzelf op den duur meestal terug. Nog meer besparen op de energierekening? Je leest hier een aantal energiebesparende tips.

Toerental en geluidsniveau

Hoe hoger je het toerental kunt instellen, hoe droger je de was uit de machine kunt laten komen. Dat scheelt later tijdens het was drogen weer tijd, waardoor je was eerder klaar is. Tevens ontstaat er zo minder condens.

Geluidsniveau

Wellicht wil je ook letten op het geluidsniveau, zeker wanneer je machine dicht bij een ruimte staat waar je vaak verblijft. We zien een stille wasmachine en droger vaak als een model dat minder dan 71 dB geluid produceert.

Functionaliteiten

Er zijn een aantal handige functies die van pas kunnen komen voor jou als gebruiker. Hierbij kun je denken aan een beladingssensor, startuitstel, een resttijdindicator en automatisch uitschakelen. Trommelverlichting komt van pas wanneer je vaak de was doet in donkere ruimtes.

Tips voor het kiezen van je bedrijfsnaam

0
Bedrijfsnaam kiezen

Ben je van plan om een eigen onderneming te beginnen? Dan komt er een spannende, maar ook leuke periode voor je aan. Er komt namelijk flink wat bij kijken als je van plan bent om een eigen bedrijf te starten. Een van de eerste dingen waar je ook over na moet denken bij het starten van een eigen bedrijf, is het kiezen van een bedrijfsnaam. Dit is enorm belangrijk, want hiermee wil je jouw bedrijf natuurlijk op de markt gaan zetten. Maar hoe kun je nu een goede naam kiezen voor jouw bedrijf? Er zijn een aantal tips die je hierbij op weg kunnen helpen. Wij zetten een paar van deze tips voor je op een rij in dit artikel, dus lees snel verder!

Kies een bedrijfsnaam die goed blijft hangen

Een bedrijfsnaam kiezen? Probeer te kiezen voor een bedrijfsnaam die goed blijft hangen. Je wilt tenslotte dat mensen jouw bedrijfsnaam onthouden. Maar hoe kies je een bedrijfsnaam die goed blijft hangen? Het kan een goed idee zijn om voor een korte, maar krachtige bedrijfsnaam te gaan. Een korte, krachtige bedrijfsnaam zal namelijk sneller blijven hangen bij potentiele klanten dan een lange, weinigzeggende naam. Een naam die goed blijft hangen kun je ook bereiken door te kiezen voor een naam die voor je bedrijf spreekt. Bijvoorbeeld dat er gelijk in de bedrijfsnaam is af te lezen wat je met je bedrijf doet. 

Om ervoor te zorgen dat een bedrijfsnaam goed blijft hangen, is het uiteraard belangrijk dat je een enthousiaste kiest. Zorg ervoor dat het eenvoudig en enthousiast klinkt. En tenslotte: ga voor een bedrijfsnaam die tijdloos is. Je wilt tenslotte niet dat als je eindelijk een naam hebt bedacht, je deze na een tijdje alweer moet veranderen. Dat is namelijk niet bepaald bevorderlijk voor het succes en de naamsbekendheid van je bedrijf. 

Vraag naar de meningen van anderen

Heb je een aantal leuke bedrijfsnamen bedacht? Jij kunt het wel leuke namen vinden, maar wellicht vindt jouw omgeving er iets heel anders van. Het kan daarom geen kwaad om te vragen naar de meningen van anderen. Wellicht komen zij wel met zeer waardevolle feedback dat je weer aan het denken zet. Vraag hen eerlijk naar hun mening, daar heb je tenslotte het meeste aan. Op basis van jouw eigen ideeën en de meningen van anderen kun je wellicht makkelijker een goede keuze maken. Ga dus vooral met elkaar brainstormen en schrijf zoveel mogelijk feedback en namen op. Hoe meer inspiratie jullie hebben, hoe eerder je straks een toffe naam hebt voor jouw onderneming.

Houd rekening met de regels die zijn opgesteld voor het kiezen van een bedrijfsnaam

Je kunt niet zomaar elke bedrijfsnaam kiezen, er zijn een aantal regels waar je jezelf aan moet houden tijdens dit proces. Ten eerste is het goed om te weten dat bepaalde termen beschermd zijn of al in gebruik zijn. Dat betekent dus dat jij geen gebruik kunt maken van die naam. Daarnaast zal je jouw bedrijf geen verwarrende of misleidende naam mogen geven. Lees deze regels dus goed na voordat je een definitieve ondernemingsnaam gaat kiezen, want je wilt voorkomen dat je een mooie naam bedacht hebt en je deze straks niet kunt gebruiken. 

Het is belangrijk om goed te checken of jouw bedrijfsnaam nog beschikbaar is. Dit kun je doen door op Google de naam in te typen en te kijken of het al bestaat. Ook zou je bijvoorbeeld kunnen kijken of er al een website is met de naam die jij in gedachten hebt. Is dit het geval? Dan kun je ervoor kiezen om nog even verder te zoeken naar een geschikte naam. Je wilt tenslotte wel een goede, originele bedrijfsnaam hebben!

Kortom: een naam voor je bedrijf kiezen is niet zomaar wat. Hier moet je goed over nadenken, want het is waarschijnlijk iets voor de lange termijn. Of je nu een bedrijfsnaam moet kiezen voor een eenmanszaak of voor een andere ondernemingsvorm: deze tips kunnen je hierbij een eind op weg helpen. 

Doe er dus alles aan om een pakkende, leuke bedrijfsnaam te bedenken. Een bedrijfsnaam kiezen die je bij de KvK gemakkelijk kunt inschrijven. Deze bovenstaande tips kunnen je er in ieder geval bij helpen om een goede naam voor je bedrijf te verzinnen. Denk niet te makkelijk over dit proces, stop hier voldoende tijd in. Je wilt tenslotte wel 100% tevreden zijn met de naam die je uiteindelijk hebt gekozen. Dan laat jij een goede indruk achter bij je potentiële klanten. 

Welke onderdelen zijn belangrijk in een gaming pc?

0
Welke onderdelen zijn belangrijk in een gaming pc?

Het spelen van online games is in de afgelopen jaren enorm in populariteit gegroeid. Vroeger was het spelen van online spelletjes vooral een hobby van de jeugd, maar tegenwoordig is online gamen zowel populair bij de jeugd als bij volwassenen. Dat is ook niet zo vreemd, want met de grote variëteit wat betreft games en spelletjes is er voor iedereen wel wat leuks te vinden. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om de spelletjes op je laptop te installeren, maar voor de échte game-liefhebbers is het slim om een gaming pc aan te schaffen. Deze computers zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor gamers, en beschikken over alle technische snufjes die je nodig hebt. Een eigen Game PC samenstellen is een behoorlijke investering, maar wel eentje die zich vrijwel direct terugbetaalt in spelplezier. Uiteraard is het dan wel belangrijk dat je weet welke onderdelen absoluut niet mogen ontbreken in je game pc. In dit artikel lees je alles over de drie belangrijkste onderdelen voor een gamecomputer, zodat jij zonder problemen jouw ultieme game pc samen kunt stellen.

De videokaart

Videokaarten zijn zeer belangrijk in alle computers, maar nog nét een klein beetje belangrijker in game pc’s. Videokaarten verwerken namelijk alle visuele elementen die jouw computerscherm weergeeft. Dit betekent dat alle beelden die tevoorschijn komen op jouw beeldscherm, door de videokaart worden weergegeven. Een game pc samenstellen is dus onmogelijk zonder te investeren in een goede videokaart. Er zijn veel verschillende videokaarten verkrijgbaar, en wat jij nodig hebt is volledig afhankelijk van de videogames die je speelt én natuurlijk het budget. Twijfel jij voor welke videokaart je moet kiezen? Schroom dan niet om een gespecialiseerd bedrijf om hulp te vragen. Op de online website van Computer bestel vind je bijvoorbeeld meerdere videokaarten én kun je professionals om advies vragen.

Goede spelbesturing

Laten we eerlijk zijn, het spelen van spelletjes gaat niet alleen maar over het innerlijk van de computer. Ook de besturing vraagt een investering van de gamer. De meeste spelletjes maken gebruik van zowel muisbesturing als toetsenbordbesturing. Het is daarom belangrijk om aandacht te besteden aan beide soorten. Zorg er daarom voor dat het toetsenbord en de muis beschikken over alle benodigde knoppen, én het liefst ook over verlichting. Dit maakt het veel makkelijk om ‘s nachts nog even lekker door te spelen.

De processor

De processor

Ook de processor mag niet ontbreken in een gaming pc. Processors bepalen namelijk de snelheid van je computer, en dus ook de snelheid waarmee je computer online games kan uitzenden. Over het algemeen geldt de regel: hoe hoger het vermogen van een processor, hoe sneller je computer draait. Bij een pc die je alleen gebruikt voor het sturen van e-mails of het checken van social media, kun je wel wegkomen met een simpele processor, maar met een gaming pc zit dat anders. Voor het spelen van games ben je namelijk een processor nodig met veel vermogen. Dit vermogen zorgt er namelijk voor dat de computer snel veranderingen waarneemt in het spel, waardoor jij sneller kunt reageren op acties van je tegenstanders. Het is zeer begrijpelijk dat je niet precies weet welke processor je het best kunt kiezen. Gelukkig kun je voor advies terecht op professionele websites zoals Computer bestel.

Een UTP-kabel: wat is het en wat kunnen we ermee?

0
Een UTP-kabel: wat is het en wat kunnen we ermee?

UTP: je hebt er misschien wel eens over gehoord. Iedereen maakt tegenwoordig haast wel gebruik van internet. Misschien is het bij jou thuis ook wel het geval dat er diverse apparaten op het internet zijn afgesloten. Je computer, de tv of misschien wel je printer: het is allemaal mogelijk. Om deze apparaten goed te laten werken, is een goed netwerk nodig. Het is belangrijk dat dit netwerk stabiel is. En hier komt een UTP-kabel bij kijken. Maar wat is dit nu precies en wat kunnen we er eigenlijk mee? Lees snel verder, in dit artikel vertellen wij je hier meer over.

Wat is een UTP-kabel?

Voordat we meer vertellen over wat een UTP-kabel is, is het eerst handig om te weten wat UTP nu eigenlijk betekent. Deze afkorting staat voor Unshielded Twisted Pair. Dit houdt in dat het gaat om een niet-afgeschermde netwerkkabel. Een UTP-kabel ziet eruit als een netwerkkabel met daarin vier aderparen. Een UTP-kabel is de netwerkkabel die het meest voorkomt. Dat heeft alles te maken met het feit dat het relatief goedkoop is en geschikt is voor verschillende ruimtes, zoals bijvoorbeeld voor op kantoor of gewoon thuis.

Zoals we hierboven al even vermeldden, is deze netwerkkabel niet voorzien van afscherming. Dit kan ervoor zorgen dat deze kabels sneller een storing hebben, waardoor ze niet heel geschikt zijn voor bijvoorbeeld serverkasten. Hier kun je namelijk beter een afgeschermde kabel voor gebruiken. Hierbij zou je kunnen denken aan bijvoorbeeld een ftp-kabel.

Wat kan je met een UTP-kabel?

Wat kan je met een UTP-kabel

Maar waar is een UTP-kabel dan wel geschikt voor? Deze netwerkkabels worden voornamelijk gebruikt om bijvoorbeeld een verbinding te maken tussen een PC en een modem. Met behulp van deze kabel kun je dus verbinding krijgen met het internet en het netwerk. De functie van zo’n kabel is dus om signaal door te geven.

Welke soorten UTP-kabels zijn er?

Er zijn verschillende soorten netwerkkabels die je kunt gebruiken. UTP-kabels kun je dan ook indelen in verschillende categorieën. Welke kabel je nodig hebt, is vooral afhankelijk van de snelheid van een netwerkverbinding. De soorten UTP-kabels die het meest worden gebruikt, zijn de UTP cat5e kabel, cat 6kabel, cat 6a kabel en cat7 kabel. De oudste categorie is hierbij de UTP cat5e kabel. Deze kabel is prima te gebruiken voor bijvoorbeeld thuis. Als je echter veel apparaten in huis hebt en hier veel gebruik van maakt, kan het verstandiger zijn om voor een snellere netwerkkabel te gaan. In dit geval zou je dus kunnen kiezen voor bijvoorbeeld een cat 7 kabel op rol. Zulke kabels zijn in staat om een stabiel netwerk te leveren, met ontzettend hoge snelheden. Mocht je dus een fanatieke internetgebruiker zijn, dan kun je hier zeker over nadenken.

Hierboven hebben wij je wat meer verteld over de UTP-kabel. Deze kabel wordt niet voor niets nog steeds ontzettend veel gebruikt. Als jij dus graag thuis een netwerk wilt aanleggen, is het goed om hierover na te denken. Een UTP-kabel kan hierbij namelijk goed zeer goed van pas komen!

De verschillende soorten telefoonhoesjes op een rij

0
telefoonhoesje

Er zijn verschillende modellen telefoonhoesjes waar je uit kunt kiezen. Ben jij op zoek naar een nieuw telefoonhoesje voor jouw smartphone en wil je graag weten welk telefoonhoesje geschikt is voor jouw telefoon? Dan is het handig om te weten welke soorten er allemaal beschikbaar zijn. Om jou hier een beter beeld van te geven, zetten wij in dit artikel de verschillende soorten telefoonhoesjes op een rij, zodat jij wellicht makkelijker een goede keuze kunt maken!

Bookcase

Een van de populairste soorten telefoonhoesjes, is de bookcase. Zoals de naam al doet vermoeden, kun je dit hoesje gebruiken als een soort boek. Het telefoonhoesje zit namelijk om jouw telefoon heen en kun je openen als een soort boek. Maar wat zijn nou de voordelen van zo’n bookcase? Dit soort telefoonhoesje heeft meerdere voordelen. Een bookcase biedt namelijk veel bescherming, waardoor de kans op val- en stootschade een stuk kleiner is. Daarnaast heeft een bookcase vaak nog meer functies. Zo heeft dit hoesje vaka de mogelijkheid om pasjes op te bergen, wat enorm handig is. Op deze manier kun je dus gemakkelijk bijvoorbeeld je ov-kaart, pinpas of ID-kaart opbergen in jouw telefoonhoesje. Ook bieden sommige bookcases de mogelijkheid over een standaard waarmee je jouw telefoon eenvoudig rechtop kunt zetten. 

Bookcases zijn te koop in heel veel soorten. Van bookcases van echt leer of kunstleer tot bookcases van kunststof: het is allemaal te koop. En dat uiteraard in verschillende kleuren en met verschillende patronen. Hierdoor heb je een ruime keuze. Dit type telefoonhoesje staat in ieder geval bekend om de goede bescherming. Als jij dus iemand bent die nog wel eens zijn/haar telefoon laat vallen, kan dit hoesje zeker een aanrader zijn. Zo beperk je de kans op schade aan jouw smartphone.

Flipcase

Een type telefoonhoesje dat we ook veel zien, is de flipcase. Dit type hoesje heeft veel weg van de bookcase. Het enige verschil is eigenlijk dat een flipcase naar boven of naar beneden opent en dus niet helemaal als een soort boek. Net als bij een bookcase zorgt een flipcase ervoor dat jouw toestel goed beschermd wordt. Als je graag een hoesje wilt hebben die val- of stootschade voorkomt, kun je dus ook zeker nadenken over het aanschaffen van een flipcase. Een flipcase zien we net als een bookcase vaak van echt leer of kunstleer, in veel verschillende varianten. 

Backcover

Nog een telefoonhoesje waar je voor kunt kiezen, is een backcover. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een hoesje dat alleen de achterkant en zijkanten van de telefoon beschermt. Een backcover is in staat om de achterkant en de zijkanten van de telefoon dus wat te beschermen. Een groot voordeel aan dit type telefoonhoesje, is dat het makkelijk is om te gebruiken. Je hebt geen last van allerlei bedekkingen van je scherm, want het hele display is niet bedekt. Je kunt jouw scherm dus op deze manier gemakkelijk bedienen, aangezien alleen de achterkant en zijkanten bedekt zijn. Wel is het nadeel hier natuurlijk van dat het display schade op kan lopen. Het display is middels dit hoesje tenslotte niet beschermd. Mocht je telefoon vallen of je deze stoten en het raakt het display, kan het wel schade aan je telefoon geven. Kies je voor zo’n soort hoesje? Dan is het een aanrader om in ieder geval gebruik te maken van een screenprotector. Zo bescherm je jouw display nog enigszins en is de kans kleiner dat je heel veel schade hebt als er iets gebeurt.

Een bumper

Op zoek naar een telefoonhoesje? Dan zou je ook nog na kunnen denken over het kiezen van een bumper. Een bumper is een hoesje dat alleen de zijkanten van je telefoon bedekt. Vaak is dit hoesje relatief dik. Een groot nadeel van dit soort hoesje is dat de telefoon niet optimaal wordt beschermd. Als jouw telefoon valt of het op een andere manier schade oploopt, kan dit ervoor zorgen dat jouw telefoon stuk raakt. Het beschermt dan wel de zijkanten van je telefoon, maar het andere oppervlak helaas niet. Als je veel waarde hecht aan een goede bescherming, is dit niet het juiste hoesje. Wel is het een voordeel van een bumper dat het comfortabel aanvoelt en je het mooie van je telefoon kunt blijven zien, aangezien alleen de zijkanten bedekt zijn. Bumpers zijn te verkrijgen in allerlei verschillende kleuren, waardoor je veel keuze hebt.

Welk hoesje beschermt het best of welke is het meest comfortabel? Deze soorten hoesjes hebben ieder een eigen functie. Waar het ene type hoesje optimale bescherming biedt, is het andere hoesje misschien mooier omdat je een groot deel van je telefoon blijft zien. Afhankelijk van wat jij belangrijk vindt, kun je hierin een keuze maken. 

Dit zijn de beste smartphones met professionele camera’s van dit moment

0
Dit zijn de beste smartphones met professionele camera’s van dit moment

De vraag naar een smartphone met een goede camera is groot. Dat is logisch omdat we het in deze tijd fijn vinden om te communiceren met behulp van beelden. De sociale mediakanalen staan er vol mee en niet zelden wordt dit dan weer gekoppeld aan een blog, vlog of shop. Bekijk je filmpjes op YouTube of foto’s op Instagram en zien ze er professioneel uit, dan komen de volgende vragen ook steeds voorbij: Welke smartphones worden er gebruikt? Bewerken ze de foto’s?

Professioneel gebruik

Als jij het leuk vindt om te vloggen en je foto’s te delen met vrienden en familie, dan noemen we dit nog persoonlijk gebruik. Maar op het moment dat je sociale mediakanaal goed wordt bekeken en ook onbekenden aantrekt om jou te volgen, dan hebben we het over een professioneel mediakanaal. Met dit kanaal ben je dan in staat om volgers te beïnvloeden en kun je er zelfs aan verdienen als je dat zou willen.

Smartphones met een professionele camera worden ook gebruikt door bedrijven die producten of diensten graag onder de aandacht brengen. Door regelmatig afbeeldingen en filmpjes te plaatsen op o.a. sociale media proberen ze contact te krijgen en te houden met bestaande en nieuwe klanten.

Het fijne aan een smartphone met een professionele camera is dat delen zo gebeurd is. Pakken, schieten, misschien nog even bewerken en delen. Dat zijn de belangrijkste functies. Apple en Android smartphones gaan nek aan nek, maar wat zijn de smartphones met de beste camera’s? We geven een overzicht.

Top 5 smartphones met een professionele camera

Top 5 smartphones met een professionele camera

1.         De iPhone 13 Pro (en Pro Max). Het paradepaardje onder de smartphones, maar daar is de prijs dan ook naar. Apple noemt dit zelf next-level hardware met superintelligente software. Voorzien van een LiDAR-scanner, een ultragroothoek­camera en een telelenscamera. Het nieuwste model kan haarscherpe foto’s van 2 centimeter afstand maken, filmen in portretmodus (met wisselende focus op voor- of achtergrond) en nog meer.

2.         De Samsung Galaxy S21 Ultra. Deze smartphone zit boordevol met de allernieuwste techniek en ontvangt iedere maand een update. Dit model is het beste alternatief voor een iPhone. Het toestel heeft 5 camera’s met aan de voorzijde een 10MP Selfie camera en aan de achterzijde een driedubbele camera. Op het hoofdscherm vind je een 4MP camera. Voor een Android fan een uitstekende keuze.

3.         De Sony Xperia 1 III. Deze multimedia smartphone is bekroond met de titel: beste multimedia smartphone van 2021-2022 (EISA award). Het is een kostbaar toestel dat geschikt is voor intensief gebruik voor allerlei mediadoeleinden. Voorzien van een OLED-scherm, 3 geavanceerde camera’s, 4 lenzen en een 3,5 mm audio-aansluiting voor de ultieme geluidskwaliteit. De ondersteunende software van Sony is uitstekend: de zogenaamde Sony’s Alpha cameratechnologie.

4.         De OnePlus 9 Pro. Een geliefd toestel met veel gebruikersmogelijkheden in een iets groter formaat. De prijs van dit toestel is absoluut concurrerend, en dat kan de doorslag geven. Met dit toestel kun je door gebruik te maken van de mogelijkheden echt fantastische foto’s maken. Ook scoren alle camera’s over het algemeen erg goed. Daarna vind je ze terug in een slimme galerij die speciaal voor jou is georganiseerd. De batterij gaat erg lang mee, waardoor meer foto’s maken natuurlijk mogelijk is.

5.         De Oppo Find X3 Pro. Het toestel is gemaakt in een space age ontwerp en bevat 4 camera’s waaronder een microscoop camera. Dit toestel wordt geroemd om de prachtige kleurenweergave van de beelden en de uitstekende groothoekcamera. Na kritiek op het update-beleid van dit toestel heeft Oppo besloten om dit aan te passen. In plaats van twee jaar wordt dit toestel nu drie tot vier jaar voorzien van updates.

Manieren om online geld te verdienen

0
Geld verdienen online

Zou jij graag iets willen bijverdienen? Misschien ben je student of heb je momenteel nog wat tijd over naast je huidige werk. Dan zou het een goede mogelijkheid kunnen zijn om te kijken naar hoe je online geld kunt verdienen. Er zijn namelijk verschillende manieren om online geld te verdienen die je kunt gebruiken. Benieuwd welke manieren dit zijn? Wij zetten in dit artikel wat voorbeelden op een rij, die jou wellicht wat inspiratie kunnen geven!

Een blog beginnen

Misschien wel de beste manier om online geld te verdienen: starten met een blog. Heb je zin om wat bij te verdienen en kun je ook een aardig woordje schrijven? Dan zou je erover na kunnen denken om een blog te beginnen. Misschien ben je wel ergens in gespecialiseerd en zou je deze kennis graag willen delen met de buitenwereld. Dan is een blog hier de ideale oplossing voor. Je zou kunnen schrijven over van alles en nog wat. Over je specialisatie, je hobby of iets anders wat je leuk vindt: er zijn mogelijkheden genoeg. Het beginnen van een blog is echter niet zomaar even gebeurd, dit kan veel tijd en moeite kosten. Zo moet je naast het verzinnen van onderwerpen uiteraard ook een website maken en deze vullen met relevante content. Het duurt best een tijdje voordat je een heel blog hebt opgezet. 

Nu vraag je jezelf misschien wel af: maar hoe kun je hier dan geld aan verdienen? Geld verdienen met een blog kan op verschillende manieren. Je kunt hierbij denken aan het inzetten van affiliate marketing, waar we het later in dit artikel over gaan hebben. Naast affiliate marketing is het ook mogelijk om geld te verdienen met advertenties, advertorials en influencer marketing. Kijk goed wat bij jouw blog past en maak op basis daarvan keuzes van hoe je wilt dat er geld binnenkomt. Om echt geld te verdienen met je blog, is het uiteraard van belang dat je veel bezoekers krijgt. Goede, relevante content speelt hier een grote rol in. Lees jezelf in ieder geval goed in over het opzetten van een blog en wat hier allemaal bij komt kijken. Je hebt niet zomaar even een succesvol blog waar je geld mee verdient, je dient hier voldoende tijd en aandacht aan te schenken.

Affiliate marketing

De term kwam hierboven ook al even voorbij. Affiliate marketing behoort ook zeker tot de beste manieren om online geld te verdienen. Maar wat is affilaite marketing nou eigenlijk? Bij affiliate marketing kunnen adverteerders hun partners belonen voor een gegeneerde lead of verkoop. Deze beloning draait vaak om een bepaald percentage van de verkoopprijs die wordt aangeboden. Affiliate marketing kun je toepassen als je een eigen blog of website hebt. Hoe het werkt? Op jouw blog of website kun je een link plaatsen, bijvoorbeeld in een bepaald artikel. Als er een bezoeker op jouw website komt en op deze link klikt, komt de persoon in kwestie terecht bij de website van de adverteerder. Jij promoot de adverteerder tenslotte met de link die je plaatst op je site. Link je bijvoorbeeld naar een productpagina van de adverteerder en koopt de bezoeker hier wat nadat hij/zij op jouw link heeft geklikt? Dan krijg jij een commissie van de adverteerder, omdat jij degene bent die de bezoeker naar hun website heeft geleid. 

Mocht je affiliate marketing goed inzetten, dan kan het flink wat geld opleveren. Mocht je bijvoorbeeld een eigen blog hebben met veel bezoekers en in ieder artikel een affiliate link plaatsen, is de kans groot dat iemand wel eens iets koopt op de website van de adverteerder. En het fijne aan deze manier is dat jij zo nu en dan een link moet plaatsen, maar dat je er verder weinig moeite voor hoeft te doen om geld te verdienen hieraan. Ben je ervan overtuigd dat affiliate marketing iets voor jou is? Dan is het aan jou om jezelf aan te sluiten bij een affiliate netwerk. Hier zijn er al een aantal van. Een aantal bekende die je kunt onthouden zijn Awin, TradeTracker, Daisycon of LinkPlaza. Ook populaire websites als Coolblue of Bol.com hebben een eigen affiliateprogramma waar je bijvoorbeeld gebruik van kunt maken. Affiliate marketing is dus zeker een goede manier om geld te verdienen via het internet.

Enquêtes invullen

Hoe kun je nog meer online geld verdienen? Een manier waar je maar weinig moeite voor hoeft te doen, is het invullen van enquêtes. Op het internet zijn vaak genoeg enquêtes te vinden die je kunt invullen en waar je dan een vergoeding voor krijgt. Verwacht hierbij geen hele hoge bedragen. Wat je moet doen bij deze enquêtes? Alleen maar jouw mening geven. Voor bedrijven is deze mening waardevol en daarom willen zij jou bedanken in de vorm van bijvoorbeeld een vergoeding of bon. Op het internet zijn tegenwoordig verschillende platformen te vinden waar je jezelf kunt inschrijven. Je ontvangt dan zo nu en dan een enquête waar je wat geld voor kunt krijgen. Het is misschien niet iets waar je online heel veel geld mee gaat verdienen, maar toch zijn het extra bijverdiensten. En die zijn altijd fijn, nietwaar?

Thuis geld verdienen via het internet: het lijkt haast wel te mooi om waar te zijn. Toch is dit wel haalbaar en zijn er wel een aantal middelen die je hiervoor kunt inzetten. Er zijn best wat manieren om makkelijk geld te verdienen online, de manieren hierboven zijn slechts wat goede voorbeelden. Mocht jij graag wat extra willen verdienen, kan het zeker goed zijn om een of meerdere van deze manieren uit te proberen. Proberen kan tenslotte altijd! Je weet nooit wat het je allemaal kan brengen.

iPad Pro 12 hoesje maken? Zo pak je ‘t aan

0
iPad Pro 12 hoesje maken? Zo pak je ‘t aan

De technologie van tegenwoordig maakt het eenvoudig om mobiele apparatuur te gebruiken op elke gewenste plek. Dit betekent in veel gevallen dat je onderweg ook een tablet, smartwatch of laptop bij je hebt. Hoe handig deze producten ook zijn in gebruik, het uiterlijk van de apparatuur laat vaak te wensen over. Ben jij in het bezit van een iPad Pro 12? Tover deze dan om tot een unieke uitvoering door een persoonlijk hoesje voor jouw tablet samen te stellen.

Ontwerp maken

Een simpele manier om je eigen hoesje te maken, is met een ontwerptool. Met dit hulpmiddel kun jij eenvoudig jouw iPhone 12 hoesje maken. Wees creatief en zorg dat jouw hoesje zich onderscheidt van de massa. Kies je mooiste foto, logo of spreuk en je kunt direct beginnen met een iPad Pro 12 hoesje maken. Loop eenvoudig de stappen door en voor je het weet, ben je de trotse eigenaar van een op maat gemaakt iPad Pro 12 hoesje. Met een gepersonaliseerd hoesje wordt het gebruik van je iPad vast een stuk leuker. Bovendien hoef jij je geen zorgen te maken dat je per ongeluk een tablet van iemand anders mee naar huis neemt.

Ontwerp maken

IPad hoesje cadeau doen

Door de snelle en simpele manier waarop jij een iPad Pro 12 hoesje maken kunt, leent een hoesje zich ook uitstekend als presentje. Een opa en oma zullen aangenaam verrast zijn, wanneer ze een iPad hoesje krijgen dat voorzien is van de schattigste foto van hun kleinkind. Heb je een eigen bedrijf? Kom verrassend uit de hoek en ga een iPad Pro 12 hoesje maken met jouw bedrijfslogo daarop gedrukt. Voorzie deze eenvoudig van extra tekst of leuke stickers en je klanten zullen onder de indruk zijn. Je puber zal versteld staan, als er een iPad hoesje, compleet met gave opdruk, onder de kerstboom ligt. Bescherm jouw eigendom, maar boet niet in op uitstraling. Een iPad Pro 12 hoesje maken, biedt jouw tablet veiligheid en jou een prachtige aanblik.

Besparen op je energierekening: dat doe je zo

0
Energie besparen thuis

Valt jouw energierekening ieder jaar weer een stuk hoger uit dan je in eerste instantie had verwacht? Balen natuurlijk, want deze kosten kunnen best hoog zijn. Als je jouw energierekening tegen vindt vallen, is het tijd om te werken aan jouw energieverbruik. Zeker als je van jezelf weet dat jouw energieverbruik best hoog is, kan het aan te raden zijn om dit te verminderen. Er zijn verschillende manieren om te besparen op je energierekening. Benieuwd naar deze verschillende manieren? Lees dan vooral verder, want wij zetten het in dit artikel voor je op een rij. 

Energieleveranciers vergelijken

Het kan zomaar zo zijn dat je veel betaalt voor jouw huidige energiecontract. Als je hier niet vaak naar omkijkt, heb je dit misschien nauwelijks door. Toch is het handig om regelmatig energieleveranciers met elkaar te vergelijken. De kans is namelijk aanwezig dat je bij een andere leverancier goedkoper uit bent. Dit kan dan ook een flink verschil zijn in geld, dus zeker de moeite waard om zo nu en dan te gaan vergelijken. Een goedkope energieleverancier gevonden? Stap dan over na de einddatum van je huidige contract. Je betaalt dan een lager tarief en dat is uiteraard fijn. Je wilt tenslotte niet teveel betalen.

Verduurzamen

Een van de belangrijkste dingen die je kunt doen om geld te besparen op je energierekening, is om te verduurzamen. Als je namelijk duurzamer leeft, zal je meer energie besparen in huis. Waar je aan zou kunnen denken bij verduurzamen om te besparen op de energiekosten? Je zou kunnen denken aan isolatie aanbrengen in de spouwmuur of aan het dak, zonnepanelen op je dak installeren of het aardgasvrij verwarmen met een warmtepomp. Deze drie manieren kunnen ervoor zorgen dat je duurzamer leeft en dus minder energie zal verbruiken, waardoor ook jouw energierekening lager zal zijn.

Voorkom sluipverbruik

Hoe bespaar je energie? Door sluipverbruik zoveel mogelijk te voorkomen in de toekomst. Uit onderzoeken is namelijk gebleken dat een elektrisch apparaat in de standby-modus nog flink wat energie verbruikt. Zonde, als je dit apparaat niet eens gebruikt op dat moment. Sluipverbruik van apparaten voorkomen kun je doen door bijvoorbeeld de stekkers uit het stopcontact te halen of door het apparaat echt uit te zetten in plaats van op standby. Op deze manieren kun je flink wat besparen op energie en dat is uiteraard mooi meegenomen. En bovendien, het is maar een kleine moeite!

Kies voor ledverlichting

Hoe je ook energie kunt besparen? Een van de beste energie besparen tips is om te kiezen voor ledverlichting. Beschik je nog over gloeilampen of zelfs halogeenlampen? Dan is het hoog tijd voor verandering als je graag jouw energieverbruik wilt verminderen. Een ledlamp is dan wel wat duurder in de aanschaf, maar het is wel flink zuiniger ten opzichte van en gloeilamp of halogeenlamp. Bovendien gaat een ledlamp ook nog eens veel langer mee, waardoor je het niet snel hoeft te vervangen. Het is dan ook zeker de moeite waard om voor ledlampen te kiezen als je dit nog niet in huis hebt.

Verbruik minder warm water

Warm water speelt een grote rol in de energiekosten. Als je dus graag energie wilt besparen, dan is het aan te raden om te proberen om minder warm water te verbruiken. Hoe je dit kunt realiseren? Je zou bijvoorbeeld regelmatig korter of minder vaak kunnen douchen om minder warm water te verbruiken. Het is tegenwoordig ook een goede optie om te kiezen voor een energiezuinige douchekop. 

Slimme thermostaat

Besparen op je energie kun je ook doen door een slimme thermostaat te gebruiken. Waarom? Omdat je hiermee kunt programmeren wanneer de verwarming wel en niet aan staat. Op deze manier vergeet je niet om de verwarming uit te zetten, waardoor de verwarming niet zomaar meer aanstaat en dus veel energie verbruikt. Wel vergeten de verwarming uit te zetten, maar ben je niet meer thuis? Met een slimme thermostaat is het zelfs mogelijk om vanaf afstand te bedienen. Wel zo makkelijk!

Deze bovenstaande tips kunnen jou erbij helpen om wat energie te besparen in huis. Je kunt dit al vrij makkelijk realiseren, dus het is zeker de moeite waard om hiermee aan de slag te gaan. Zeker als jouw energierekening voor je gevoel flink tegenvalt elk jaar, is het tijd om je energieverbruik wat te verminderen. Met deze tips kun je hier al een heel eind mee komen. Het verbruiken van energie kost een hoop geld, dus het kan zeker geen kwaad om hier wat vaker meer bewust van te zijn! 

Tips voor het lenen van geld voor apparatuur

0
Tips voor het lenen van geld voor apparatuur

Veel hardware, of het nu gaat om computers, televisies of huishoudelijke apparatuur, is de laatste jaren flink duurder geworden. De functionaliteiten zijn steeds uitgebreider geworden, maar dat vertaalde zich ook in een hogere prijs. Zeker nu er wereldwijd een chiptekort is, zullen naar verwachting de prijzen alleen nog maar verder stijgen. Steeds meer mensen zullen niet meer voldoende spaargeld hebben voor de aanschaf van een bepaald apparaat, en aangewezen zijn op een lening. Hieronder lees je diverse tips voor het lenen van geld voor apparatuur.

Ga na hoeveel je wil en kunt lenen

Sluit je een lening af, dan zul je niet het aankoopbedrag voor een bepaald apparaat in een keer van je rekening zien verdwijnen. Omdat je meer financiële ruimte hebt, kan het aantrekkelijk zijn dan maar gelijk voor het beste en het duurste te gaan. Vraag jezelf echter echt goed af of dat wel nodig is. Soms kan kiezen voor iets dat ook gewoon voldoet aan je minimale eisen, je een hoop schelen als het aankomt op aflossing en rente.

Daarnaast is het vooraf belangrijk om na te gaan hoeveel je eigenlijk kunt lenen. Zo weet je ook in welke prijsklasse je je kunt gaan oriënteren op apparatuur. Een geldverstrekker zal een risico-inschatting willen maken, en daarom vragen naar onder andere je inkomen, gezinssituatie en woonlasten.

Vergelijk leningen goed

Vergelijk leningen goed

Omdat geldverstrekkers momenteel goedkoop aan geld kunnen komen, zijn de rentes relatief laag. Toch is het belangrijk om leningen goed te vergelijken. Zo voorkom je dat je meer rente betaalt dan nodig. Let bij het vergelijken van leningen overigens niet alleen op de rente, maar ook op de voorwaarden. Hoelang is de looptijd? En kun je boetevrij aflossen? Door goed naar het totaalplaatje te kijken kun je de lening kiezen die het beste past bij jouw situatie. Online kun je gemakkelijk en snel niet alleen aanbieders vergelijken, maar ook leningen aanvragen.

Kies een kortere looptijd dan de levensduur van het apparaat

Het gemiddelde leenbedrag is 20.000 euro, en de gemiddelde looptijd is tien jaar. Waarschijnlijk kost de apparatuur waarvoor je geld wil lenen minder. Door de lagere maandlasten kan het interessant lijken de lening over een langere periode uit te smeren. Het is echter wel raadzaam te kiezen voor een zo kort mogelijke looptijd. Allereerst omdat een kortere looptijd betekent dat je minder rente betaalt. Daarnaast moet de looptijd van de lening ook niet langer zijn dan je zelf verwacht met het apparaat te gaan doen. Het is immers vervelend om nog steeds een lening af te moeten betalen voor iets dat je al niet meer in bezit hebt.

Scherpe deals!