Enkele smart home trends voor 2021: dit kunnen we verwachten

0
Smart home

Tegenwoordig hebben al steeds meer mensen slimme apparaten in huis. Hoewel veel mensen het nu al hebben, gaan we dit in de toekomst nog veel en veel meer zien. Smart home wordt namelijk steeds populairder. Met smarthome wordt een huis bedoeld dat voorzien is van allerlei slimme apparaten. Tegenwoordig wordt er door middel van domotica al veel meer gebruik gemaakt van slimme apparaten. Ieder jaar ontstaan er dan ook weer allerlei smart home producten die als doel hebben om het jou makkelijker te maken. Ben je benieuwd naar wat je in de toekomst kunt verwachten op het gebied van smart home? Lees dan snel verder, want in dit artikel bespreken wij twee smart home trends die we wellicht kunnen verwachten in 2021.

Slimme douchekop

Je ziet het misschien nog niet zo voor je, maar het zit er naar verwachting echt aan te komen: een slimme douchekop. Nu hoor ik je denken, wat houdt dat dan in? Dat zit zo: het wordt een slimme douchekop met een smart speaker. Kohler heeft al zo’n slimme douchekop geïntroduceerd tijdens een conferentie over de smart home trends van 2021. Zij hebben deze douchekop geproduceerd in samenwerking met Alexa. De bedoeling van deze slimme douchekop is om tijdens het douchen gebruik te maken van een smart speaker. Dit doe je door spraakopdrachten te geven. Zo kun je bijvoorbeeld muziek luisteren en vragen stellen: bizar toch? Aangezien de slimme douchekop nu steeds meer bekendheid krijgt, verwachten wij dat er nog veel meer bedrijven op de markt zullen komen met deze smart home trend.

Open standaard

Wat er ook aan zit te komen, is een open standaard voor smart home. Eind 2019 kondigde Apple, Google en Amazon aan dat zij aan dit project werken. Het doel van dit project is om het ontwikkelen van producten makkelijker te maken en de compatibiliteit te verbeteren voor de consumenten. Het doel is om consumenten deze smart home producten op een veiligere, makkelijkere en betrouwbare manier te laten gebruiken. Dit is natuurlijk een grote ontwikkeling, want zo wordt de drempel voor consumenten verlaagd om over te stappen naar slimme apparaten en een smart home.

Dit open standaard zal voornamelijk geschikt zijn voor bijvoorbeeld verlichting en elektriciteit, toegangsapparaten, beveiliging en veiligheid, televisies, en raambedekking. Zonder twijfel zullen hier nog enkele dingen aan worden toegevoegd. Goed nieuws, want er is onlangs bevestigd dat dit open standaard voor smart home in 2021 aangekondigd zal worden. Nog heel even afwachten dus!

Ieder jaar worden er tijdens het CES (Consumer Electronics Show) nieuwe smart home producten aangekondigd. De CES vindt plaats van 11 t/m 14 januari 2021. Hier gaan we ongetwijfeld nog veel meer nieuwe producten en ontwikkelingen horen, die wij uiteraard met jullie zullen delen.

Daar is-ie dan: de Huawei Mate 40 Pro

0
Huawei Mate 40 Pro

Huawei liefhebbers kunnen opgelucht ademhalen, want de Huawei Mate serie van dit jaar is sinds kort te koop! En dat betekent ook de Huawei Mate 40 Pro, de opvolger van de Huawei Mate 30 Pro en Huawei Mate 20 Pro. Dit toestel is in vergelijking met zijn voorgangers weer flink verbeterd. Maar welke specificaties heeft dit toestel, en wat is de prijs hiervan? In dit artikel kun je alle informatie lezen over dit nieuwe toestel van Huawei.

Specificaties Huawei Mate 40 Pro

De Huawei Mate 40 Pro is een nieuw model uit de Mate serie van dit jaar. Huawei heeft namelijk ook de Huawei Mate 40 en Huawei Mate 40 Pro Plus aangekondigd. De Huawei Mate Pro 40 heeft drie camera’s op de achterkant en een 3D sensor aan de voorkant van het toestel. Het scherm van dit toestel is gebogen, en groter ten opzichte van zijn voorganger. Het scherm is 6,76 inch groot. Ook is het toestel een stuk krachtiger dan zijn voorgangers. Dit kunnen we afleiden aan de overige specificaties die het toestel heeft. Denk hierbij aan een super goede resolutie van het scherm, een gigantisch snelle processor, en een accu die snel oplaadt (ook draadloos) en lang mee gaat. 

De Mate 40 Pro is een toestel dat draait op Android, maar heeft daarentegen geen ondersteuning voor Google-diensten en apps. Dit komt omdat Huawei geen zaken meer mag doen met Amerikaanse bedrijven, en daar valt Google natuurlijk ook onder. Huawei levert daarom een goed eigen alternatief, genaamd HMS (Huawei Mobile Services). Waar je normaal gesproken een app bijvoorbeeld kon downloaden in de Google store, kun je dat met dit toestel dus doen via het HMS-systeem. In vergelijking met andere ‘appstores’ is dit nog niet zo heel ver ontwikkeld, al worden er wel steeds meer apps toegevoegd aan dit alternatief van Huawei. 

Hoe duur is de Huawei Mate 40 Pro?

Het nieuwe toestel van Huawei is iets duurder als zijn voorganger. Als je dit nieuwe toestel wilt aanschaffen, kun je rekening houden met een adviesprijs van 1199 euro. Zeker niet goedkoop dus, maar je krijgt er wel een zeer mooi toestel voor terug. Je hoeft dan ook niet te wachten op de release van deze telefoon, want je kunt de Huawei Mate 40 Pro nu al overal kopen. 

Ben jij een echte fan de toestellen van Huawei? En ga je overwegen om deze nieuwste Huawei Mate 40 Pro met het nieuwe Huawei Mobile Service systeem te kopen? Dat kun je hieronder doen.

De belangrijkste verschillen tussen de iPhone 11 en iPhone 12

0
De belangrijkste verschillen tussen de iPhone 11 en iPhone 12

Vorige maand introduceerde Apple zijn nieuwste paradepaardjes: de iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max. Met Black Friday in het vooruitzicht, is dit voor veel mensen het ultieme moment om tijdens de Black Friday Apple aanbiedingen over te stappen op het nieuwste model. Als we de techgigant moeten geloven is dit de meest geavanceerde reeks smartphones die zijn voorlopers overclassed en de concurrentie het nakijken geeft. De vraag is alleen of dit natuurlijk terecht is. Wij namen de proef op de som en vergelijken de iPhone 11 met de iPhone 12 om de belangrijkste verschillen voor jullie op een rijtje te zetten.

iPhone 11 vs iPhone 12

iPhone 11 vs iPhone 12

Om de vergelijking zo eerlijk mogelijk te houden, zijn alleen de standaard modellen met elkaar vergeleken. De overige kleinere en luxere uitvoeringen hebben we buiten beschouwing gelaten.

Het scherm: LCD vs OLED

Net als de iPhone 11, beschikt ook de iPhone 12 over een schermgrootte van 6,1 inch. Het verschil zit hem echter in het soort beeldscherm. Daar waar de iPhone 11 is uitgerust met een  Liquid Retina LCD-display, heeft het nieuwste model een OLED Super Retina XDR-display. Het beeld van de iPhone 12 is, met twee keer zoveel pixels, dus een stuk scherper. Met een betere kleurweergave kunnen games, films en series met een nog betere kwaliteit worden afgespeeld.

De processor: A13 Bionic vs A14 Bionic

Mocht je de A13 Bionic-chip van de iPhone 11 al geweldig vinden, dan hebben we goed nieuws. Apple heeft ook op gebied van processors niet stilgezeten waardoor, de nieuwste iPhone 12 is uitgerust met de snelste chip in een smartphone ooit: de A14 Bionic-chip. Deze chip is razendsnel en is in staat om in de Neural Engine biljoenen bewerkingen uit te voeren. Daar komt bij dat het mogelijk is om op te nemen in de Dolby Vision, wat zelfs met professionele camera’s nog niet mogelijk is! Als klap op de vuurpijl is de chip van de Iphone 12 ook een stukje zuiniger, waardoor de batterij nog langer meegaat.

De camera: HDR, nachtmodus & portretmodus

Net als zijn voorganger, beschikt ook de iPhone 12 over een 12 megapixel ultragroothoek- en groothoekcamera. Het verschil zit hem dan ook in de wat kleinere updates. Naast dat de portretmodus is verbeterd, heeft de iPhone 12 ook een verbeterde nachtmodus. De nieuwe groothoekcamera is in staat om tot wel 27% meer licht op te vangen waardoor de in het donker gemaakte foto’s van nog hogere kwaliteit zijn. Tot slot heeft ook de HDR functie een update gekregen en kunnen beide modellen filmen in 4k en solomodus.

Design: Rond vs hoekig

Last but not least, het design. Wat eigenlijk vrijwel meteen opvalt, is dat het ontwerp van de iPhone 12 een stuk hoekiger is dan zijn voorganger. Daar waar de iPhone 11 mooi rond is afgewerkt, doet het design van het nieuwste model denken aan de iPhone 4- en 5-series. Afsluitend is de iPhone 12 uitgerust met een Ceramic Shield, zijn de randen afgewerkt met hoogwaardig aluminium en is de gehele telefoon door H2Oké beter beschermt tegen water.

Is de iPhone 12 het overstappen waard?

Het moge duidelijk zijn dat de iPhone 12 weer een flinke verbetering is ten opzichte van zijn voorgangers. Toch geeft wat ons betreft je huidige telefoon de doorslag of het de moeite waard is om over te stappen. Beschik je momenteel over een iPhone 8 of lager, dan is het antwoord natuurlijk ja! Ben je momenteel trotse eigenaar van een iPhone X of iPhone 11 en hier nog helemaal tevreden mee? Dan is de overstap niet per se nodig. 

Wel op zoek naar een nieuwe telefoon, maar vind je de iPhone 12 toch net iets te duur, wacht dan nog heel even. Op 27 november stunten veel bedrijven tijdens Black Friday met aantrekkelijke iPhone 11 Black Friday deals!

Wat kunnen we verwachten van de Samsung Galaxy S21?

0
Samsung Galaxy S21

Een nieuw Samsung-vlaggenschip zit er weer aan te komen, want er wordt al veel gesproken over de nieuwe Samsung Galaxy S21. Aangezien de Galaxy-producten van Samsung altijd zeer geliefd zijn, wordt er ook van deze nieuwe Samsung telefoon weer veel verwacht. Maar wat weten we tot nu toe over dit nieuwe vlaggenschip van Samsung? Lees snel verder, want wij vertellen je het in dit artikel. 

Wat zijn de verwachte specificaties van de Samsung Galaxy S21?

Wat is de nieuwste Samsung Galaxy telefoon die op de planning staat? Dat zit zo: dat is de Samsung Galaxy S21, de opvolger van de Samsung Galaxy S20. Naar verluidt wordt er door Samsung bij de Galaxy S21 gebruik gemaakt van een nieuwe processor, waardoor de smartphone nog sneller moet zijn dan zijn voorganger. Ook ondersteunt deze nieuwe telefoon 5G, draadloos opladen en wordt er gerekend op een minimum van 128GB aan opslaggeheugen. 

Hoewel we van Samsung al een tijdje gewend zijn dat veel telefoons een gebogen scherm hebben, gaan er geruchten rond dat dit bij deze nieuwe Samsung telefoon niet het geval zal zijn. Er wordt namelijk verwacht dat bij deze telefoon het scherm ‘plat’ op de behuizing ligt. Deze nieuwe Samsung gsm zal waarschijnlijk drie camera’s krijgen, die op de achterkant van de telefoon zitten: een primaire camera, groothoeklens en telelens. Ook lijkt het erop dat de nieuwste Samsung telefoon een betere vingerafdrukscanner krijgt, dat als doel heeft om het aantal fouten tijdens het ontgrendelen kleiner te maken. Zo wordt er verwacht dat je dus niet meer zo vaak je vinger op de scanner hoeft te leggen, maar dat jouw telefoon met deze nieuwe scanner vrijwel meteen ontgrendeld wordt.

Wanneer kunnen we de Samsung Galaxy S21 verwachten?

In de eerste instantie werd de Samsung Galaxy S21 release verwacht in maart 2021, want ieder jaar rond deze tijd komt er een Samsung Galaxy telefoon uit. Echter lijkt het erop dat het deze keer een stuk eerder gaat zijn, want er wordt verwacht dat de release al voor januari op de planning staat. 

Wat wordt de prijs van de Samsung Galaxy S21?

Over de prijs van het nieuwe toestel is nog maar weinig bekend. Aangezien het een toestel wordt dat 5G ondersteuning heeft, zal er best een hoog prijskaartje aan zitten. Wat we voor deze nieuwe Samsung Galaxy S21 moeten betalen, is voor nu dus nog onduidelijk. Hopelijk horen we hier snel meer over. 

Werkt Apple aan een eigen zoekmachine?

0
Zoekmachine Apple

Zeg je Apple, dan zeg je innovatie. Bij Apple kun je verwachten dat zij altijd met nieuwe innovatieve dingen op te markt willen komen. Onlangs hebben zij al veel nieuwe software aangekondigd tijdens het iPhone 12 event, en kwamen zij iets later met de zogeheten Apple One Bundel. Hoewel dit nog maar een korte tijd geleden is, gaan er nu alweer geruchten rond over nieuwe ontwikkelingen bij Apple. Zo zou het bedrijf namelijk bezig zijn met het ontwikkelen van een eigen zoekmachine. In dit artikel vertellen wij jou welke geruchten er rondgaan en waar Apple zich zou kunnen onderscheiden van Google.

Krijgt de zoekmachine van Google concurrentie van Apple?

Al jaren betaalt Google miljarden dollars aan Apple om de standaard zoekmachine te zijn bij Apple producten. Wanneer je dus een zoekterm invult in Safari, de browser van Apple, krijg je momenteel automatisch Google resultaten te zien. Maar dat kan wel eens verleden tijd zijn binnenkort, want er gaan geruchten rond dat Apple bezig is met het ontwikkelen van een eigen zoekmachine. Op deze manier zou Apple niet meer afhankelijk zijn van de Google zoekmachine, maar hebben zij er zelf een die gebruikt kan worden op de Apple apparaten. 

Welke geruchten gaan er rond over de ‘Apple search engine’?

Apple-fans en experts hebben goed speurwerk gedaan, want er zijn meerdere aanwijzingen die leiden naar de ontwikkeling van een Apple zoekmachine. De eerste reden waarom men denkt dat dit eraan zit te komen, is omdat Apple al een tijdje diverse vacatures open heeft staan voor zoekexperts, waarbij in de vacaturetekst vermeldt staat dat de functie vervuld moet worden door iemand die samen met een team een meer algemene zoekmachine kan bouwen. 

Een andere aanwijzing die lijkt te leiden naar nieuwe Apple ontwikkelingen voor een zoekmachine, gaat over het feit dat er sinds kort een grote toename zichtbaar is in de activiteit van de Apple bot. Dit is een software waar Apple gebruik van maakt, die de inhoud van webpagina’s indexeert. 

Waar zou Apple zich in kunnen onderscheiden?

Waar Apple echt een goede concurrent zou kunnen zijn van Google als het gaat om zoekmachines, is het feit dat bij Apple de focus enorm ligt op privacy. Mocht er een zoekmachine komen van Apple, kunnen we dus zeker een privacyvriendelijke zoekmachine verwachten. En privacy is natuurlijk iets waarmee je consumenten kunt verleiden om voor jouw zoekmachine te kiezen, want tegenwoordig zijn veel mensen gesteld op zijn/haar privacy. 

Hoewel er veel geruchten rondgaan over de eventuele zoekmachine van Apple, is het nog maar even afwachten of we dit daadwerkelijk binnenkort kunnen verwachten. 

Goed nieuws: er wordt alweer gewerkt aan Android 12

0
Android 12

Android 11 en Android 11 Go zijn nog maar net uit, en Google is alweer bezig met het ontwikkelen van nieuwe functies voor Android 12. Hoewel het nog flink een tijdje gaat duren voordat we hiervan kunnen genieten, zijn er al enkele dingen bekend over de nieuwe versie van Android. En je raadt het al, in dit artikel praten wij je hierover bij. Lees dus snel verder!

Wat is Android 12?

Android 12 is een nieuw besturingssysteem van Android. Deze nieuwste versie van Android zal de opvolger worden van Android 11, de laatste Android versie.

Android 11 is dit jaar uitgekomen, en is pas sinds kort te gebruiken door Android-gebruikers. Ondanks het feit dat dit nieuwe besturingssysteem er pas net is, is Google alweer druk bezig met het ontwikkelen van de volgende. En dat belooft veel goeds. 

Welke functies heeft Android 12?

Omdat Google er nog maar kort mee bezig is, zijn uiteraard nog niet alle functies bekend. Wel zijn er verschillende verwachtingen van functies voor de nieuwe Android 12. Zo wordt er verwacht dat je met Android 12 eindelijk screenshots kunt laten rollen, en dus een langere screenshot kunt maken dan dat je scherm daadwerkelijk is. Deze functie was via Samsung en OnePlus al even te gebruiken, maar via Google nog niet. Daar komt bij Android 12 dan ook waarschijnlijk verandering in. Een andere nieuwe functie die wordt verwacht bij het nieuwe besturingssysteem gaat over het feit dat Google ervoor zorgt dat back-ups meer details gaan bevatten. Op dit moment is er tevens nog maar maximaal 25MB app-data mogelijk, maar er wordt gekeken of er een mogelijkheid is om gebruikers meer ruimte aan te bieden.

Android gebruikers weten waarschijnlijk als geen ander dat apps op de achtergrond niet altijd goed werken, of er plotseling helemaal mee stoppen. Daar komt ook verandering in. Google wil ervoor zorgen dat app-makers en gebruikers tevreden zijn en op de hoogte worden gehouden wanneer een app op de achtergrond gestopt wordt.

Wanneer kunnen we Android 12 verwachten?

Aangezien momenteel Android 11 nog druk bezig is met uitrollen, gaat het nog een tijd duren voordat we Android 12 kunnen verwachten. Android 12 heeft dan ook nog geen officiële release date. Wel mogen we ervanuit gaan dat we Android 12 in 2021 kunnen gebruiken. Tot die tijd is het dus nog even afwachten, en hopen dat er in de loop der tijd nog meer functies bekend worden gemaakt. Wij zijn heel benieuwd!

Dit weten we over de Apple One bundel

0
Apple One

Dat Apple continu nieuwe handige oplossingen wil bieden aan Apple-gebruikers, wisten we al. Ze hebben nog maar net het Apple iPhone 12 evenement achter de rug, maar zitten zeker niet stil. En dat hebben zij onlangs dan ook weer bewezen door met het zogenaamde Apple One bundel op de markt te komen. Wat dit is, wat we er mee kunnen en hoe veel dit kost, lees je allemaal in dit artikel. 

Wat is Apple One?

Apple breidt zich iedere keer meer uit met nieuwe software en diensten, zoals bijvoorbeeld Apple Arcade en Apple Music. Als je als Apple liefhebber gebruik wilt maken van al deze diensten, kunnen deze kosten flink oplopen. Je betaalt hiervoor namelijk een bepaald bedrag per maand, en als je dit voor allerlei verschillende diensten moet betalen kost het je best veel. Tot nu, want onlangs heeft het bedrijf Apple One aangekondigd: een alles-in-een bundel! In dit bundel wordt er een combinatie gemaakt van de diensten van Apple, en betaal je hier dan een bepaald bedrag per maand voor. Je kunt de Apple One bundel aanschaffen in twee verschillende varianten: individueel of family. 

Welke diensten zitten er in een Apple One bundel? 

Nu ben je vast benieuwd welke diensten er dan een onderdeel zijn van dit Apple One abonnement. Dit zijn de volgende diensten: Apple Music, Apple Arcade, Apple TV+, Apple News+, Apple Fitness+ en een extra iCloud opslag. Er zitten enkele verschillen in het individuele bundel en het bundel voor een gezin. Bij een individueel Apple One bundel, kun je het volgende verwachten: Apple Music, Apple Arcade, Apple TV+, 50GB iCloud opslag. Ben je van plan het Apple One abonnement te delen met je gezin? Dan kun je gebruik maken van de volgende diensten: Apple Music, Apple Arcade, Apple TV+, 200GB iCloud opslag. We hadden het eerder ook over Apple News+ en Apple Fitness+. Deze diensten zijn momenteel alleen nog beschikbaar in andere landen. Of dit er in de toekomst ook aan zit te komen in Nederland, is nog niet bekend. Uiteraard hopen wij natuurlijk van wel!

Wat is de release date van Apple One?

Je vraagt je waarschijnlijk af vanaf welke datum je gebruik kunt maken van dit alles-in-een bundel. En goed nieuws, want de Apple One release is al geweest. De Apple One release date was eigenlijk al op 30 oktober, toen is Apple hiermee gestart. Je kunt dus nu al profiteren van de voordelen van een Apple One bundel. 

Wat is de prijs van het Apple One Bundel?

Kun je echt geld besparen met een Apple One bundel? Ja! Als je al gebruik maakte van al deze Apple diensten, kun je met dit bundel best wat besparen per maand. De prijs van een individueel Apple One bundel is €14,95 per maand en van een gezinsbundel €19,95 per maand. Volgens Apple bespaar je bij het individuele abonnement zo’n 6 euro per maand en bij het gezinsabonnement 8 euro per maand. 

Ben jij van plan een Apple One bundel te kopen om zo geld te kunnen besparen op Apple diensten?   

Vooruitblik op cryptomarkt in 2021

0
Vooruitblik op cryptomarkt in 2021

Nu het einde van het jaar alweer snel in zicht komt, is het interessant alvast vooruit te blikken naar volgend jaar. Zeker als het gaat om de cryptomarkt, aangezien er de afgelopen maanden sprak is geweest van behoorlijke koersstijgingen en er spannende ontwikkelingen zijn. De afgelopen jaren is investeren in crypto zowel particulier als zakelijk gezien behoorlijk in populariteit gestegen. Al deze investeerders zullen dus benieuwd zijn of ze volgend jaar een mooi rendement op hun crypto kunnen halen. Heb jij ook geïnvesteerd in een cryptomunt, of ben je van plan dat te gaan doen? Hieronder lees je over diverse ontwikkelingen op de cryptomarkt, en welk effect deze mogelijk in 2021 zullen gaan hebben.

PayPal betreedt de cryptomarkt

Crypto werd sinds het ontstaan van de eerste digitale munt Bitcoin, gezien als de valuta van de toekomst. Nu er steeds kritischer gekeken wordt naar het monetaire beleid van onder andere de ECB, lijkt er steeds meer interesse te zijn in valuta die niet aan een dergelijke centrale sturing zijn onderworpen. Toch kwam een bredere acceptatie en toepassing van crypto door bedrijven door wet- en regelgeving en angst voor een groot risico nog niet echt van de grond. Dat is nu echter veranderd, aangezien PayPal als eerste de stap heeft durven te maken naar de cryptomarkt. Binnenkort kunnen klanten hier onder andere Bitcoin kopen en verkopen, evenals andere munten zoals Bitcoin Cash, Litecoin en Ethereum.

PayPal geeft de beschikking over een wallet, waarin de gekochte munten opgeslagen worden. In eerste instantie zal enkel de koop en verkoop van crypto mogelijk zijn. Verwacht wordt dat vanaf begin 2021 ook betalingen zullen kunnen worden uitgevoerd met digitale valuta. Toen dit nieuws onlangs naar buiten kwam, waren er direct koersstijgingen van wel vijf procent zichtbaar. Blijkt deze pionierszet een succesverhaal, dan zouden dergelijke stappen door andere grotere bedrijven nog wel eens de markt aardig kunnen gaan stuwen.

Na-ijlend effect van de Bitcoin halving dit jaar

Na-ijlend effect van de Bitcoin halving dit jaar

Hoewel er intussen meerdere cryptomunten zijn die een vaste plek in de markt veroverd hebben, heeft Bitcoin als grondlegger nog het grootste marktaandeel. In mei 2020 heeft bij deze munt een belangrijke gebeurtenis plaatsgevonden. Voor de derde keer is er namelijk sprake geweest van een zogenaamde halving. Versimpeld uitgelegd houdt dit in dat de beloning voor miners (en daarmee het aanbod) van nieuwe Bitcoin halveert. Door een gelijkblijvende vraag maar met een gehalveerd aanbod heeft dit iedere keer in het verleden gezorgd voor een grote koersstijging. Uit analyses is gebleken dat er na iedere halving nog anderhalf jaar sprake was van een na-ijlend effect met stijgende koersen. Nu de koersen na de crash door de coronacrisis in maart dit jaar alweer een sterk stijgende lijn laten zien, belooft dit nog wat voor 2021.

Nu spaarrekeningen haast geen rendement meer opleveren, kiezen steeds meer mensen er particulier of zakelijk voor te investeren in crypto. Heb jij hier ook interesse in? Zorg dan dat je je goed inleest en op de hoogte bent van de markt. Een goede voorbereiding vergroot je kansen op een mooi rendement en verkleint de kans op verlies, al is het natuurlijk nooit mogelijk de toekomst te voorspellen.

Slimme deurbel steeds populairder onder Nederlanders

0
Slimme deurbel

Meer dan een half miljoen Nederlanders hebben hun deur inmiddels beveiligd met een slimme deurbel. En dat is niet zomaar het geval, want een slimme deurbel wordt door veel mensen gezien als een handig en veilig product. Maar wat is een slimme deurbel nou precies, wat voor functies heeft het en waarom is het volgens velen zo’n goed product? In dit artikel gaan wij hier dieper op in. 

Wat is een slimme deurbel?

Een slimme deurbel is een deurbel die aan de hand van wifi of Lan(bedraad) de mogelijkheid biedt om te zien wie aanbelt, door middel van een camera. Het mooie hieraan is dat je deze beelden dan kunt zien op bijvoorbeeld je telefoon, tablet of computer. In sommige gevallen kun je ook een slimme deurbel kopen zonder camera, maar dit ligt niet zo voor de hand.

Een slimme deurbel heeft als doel om beter te beveiligen. Met een slimme deurbel hoef je dus nooit meer de deur open te doen zonder dat je weet wie er voor de deur staat. Met een slimme deurbel kun namelijk simpelweg even kijken wie er voor je deur staat, en dat maakt het extra veilig. Dit is ook de meest voor de hand liggende reden voor velen om een slimme deurbel aan te schaffen. Heb je toevallig een Google Home en wil je ook graag een slimme deurbel aanschaffen? Goed nieuws, want deze zijn met elkaar te koppelen. Kijk in dit geval dan ook zeker naar een Google Home deurbel. Heb je geen Google Home? Ook dan zijn er natuurlijk talloze slimme deurbellen aan te schaffen. Maar welke is nou de beste? Wij zetten een aantal populaire slimme deurbellen voor je op een rijtje. 

  • Slimme deurbel Ring
  • Nest slimme deurbel
  • Doorguard Slimme deurbel 
  • Slimme deurbel Domoticz
  • Slimme deurbel Synology
  • Slimme deurbel Niko
  • Sinji draadloze slimme deurbel met camera
  • Netatmo deurbel

Waarom kiezen voor een slimme deurbel?

Het is natuurlijk helemaal aan jou om te kiezen voor welke slimme deurbel je gaat. Bovendien kun je hierbij kijken naar de prijs en kwaliteit. Daarnaast kun je kiezen voor een slimme deurbel met of zonder abonnement en kies je of je gaat voor een slimme deurbel met of zonder camera. Veel van de slimme deurbellen hebben een test ondergaan, dus je zou voordat je er een aanschaft even op internet informatie kunnen opdoen. Zo kom jij uiteindelijk op de best geschikte intelligente deurbel voor jouw voordeur. Zo creëer jij een onderdeel van jouw smart home door de goede beveiliging van een slimme deurbel. Een slimme deurbel is dus goed voor de beveiliging, het is handig, en is daarnaast ook nog eens simpel om te installeren. Al met al genoeg redenen voor veel Nederlanders om dit aan te schaffen.

Heb jij al een slimme deurbel of wil je er binnenkort eentje aanschaffen voor jouw voordeur? 

Wat kunnen we verwachten van Google’s Android 11 Go?

0
Android 11 Go

Onlangs heeft Google Android 11 Go aangekondigd. Echter hebben veel mensen geen idee wat Android 11 Go inhoudt, voor wie het geschikt is en wat we er precies mee kunnen. Geen zorgen, want wij vertellen jou er alles over in dit artikel. Lees dus snel verder als je hier meer over wilt weten.

Wat is Android 11 Go? 

Android 11 Go is eigenlijk een lichtere versie van het besturingssysteem Android 11. Android heeft dit speciaal ontwikkeld voor betaalbare smartphones die minder krachtige specificaties hebben. Deze versie is dus geschikt voor toestellen die over minder krachtige hardware beschikken. De Android Go editie is echter niet nieuw, want ook de eerdere Android versies Android 9 Go en Android 10 Go waren al eerder een aangepaste versie. Deze aangepaste versies die geschikt zijn voor andere smartphones, komen een beetje overeen met Google Go van Android, die je waarschijnlijk wel kent. Dit is de lichtere variant van de Google app, en is ook geschikt voor telefoons met minder krachtige functies.

Wat kunnen we verwachten van Android 11 Go?

De nieuwe Android Go editie kan volgens Google apps 20 procent sneller openen dan met de Android 10 Go versie. Dit is dus een stuk sneller, en maakt multitasken makkelijker. Bovendien heeft de Android 11 Go veel nieuwe verbeteringen op het gebied van privacy en beveiliging. Zo kunnen bijvoorbeeld machtigingen worden ingetrokken als een app te lang niet wordt gebruikt en kun je als gebruiker kiezen voor een optie om ‘alleen deze keer’ permissie te geven voor bepaalde functies. Wanneer je deze app daarna dan weer opent, moet je opnieuw toestemming geven. Een andere leuke functie dat Android 11 te bieden heeft is het feit dat gesprekken nu losgekoppeld worden van andere notificaties. Deze worden nu voortaan ook bovenaan in de notificatiebalk weergegeven, en dit maakt het extra makkelijk om gesprekken te kunnen beheren. 

Voor wie is Android 11 Go beschikbaar?                                                  

De lichtere versie van het besturingssysteem van Android 11, Android 11 Go, wordt beschikbaar gesteld voor toestellen die maximaal 2GB aan RAM-geheugen hebben. De lichtere versie heeft als doel om goedkopere smartphones beter te laten werken. Het is helaas nog niet precies bekend welke toestellen in aanmerking komen voor Android 11 Go. Aangezien de update nu elk moment plaats kan vinden, hopen we hier snel meer over te weten. Tot die tijd is het dus nog even wachten op de nieuwe Android 11 Go versie. 

Scherpe deals!