Google Pixel 5 komt eraan

0
Google Pixel 5

Er was al een tijdje bekend dat de nieuwe Pixel-smartphone van Google eraan zat te komen, maar nu komt het wel heel dichtbij! Hoewel Google zijn smartphones niet officieel op de Nederlandse markt aanbiedt, zijn er wel enkele webwinkels die deze wel aanbieden. Maar wat is nou de Google Pixel 5, wat kunnen we ervan verwachten, wat is de prijs en wanneer komt de smartphone uit? Je leest het allemaal in dit artikel.

Wat is Google Pixel 5?

De Google Pixel 5 is een gloednieuwe smartphone van Google. De Pixel-smartphones van Google zijn altijd razend populair, dus ook van deze smartphone wordt weer veel verwacht. Er wordt verwacht dat de smartphone meer premium functies krijgt dan de Google smartphone Pixel 4A. De smartphone zal daarnaast minimaal 128 GB aan opslag hebben. Over het design is nog vrij weinig bekend, maar er wordt verwacht dat dit niet heel veel verschilt met de eerdere smartphones van Google. Wel gaan de geruchten rond dat de smartphone drie camera’s heeft, net als de iPhone 11 Pro en de verwachte iPhone 12 serie.

Wanneer kunnen we de Google Pixel 5 verwachten?

Google heeft bekend gemaakt dat de release date van de nieuwe Pixel-smartphone 30 september is. Op deze dag zal de nieuwe smartphone worden gepresenteerd. De Google Pixel 5 zal 5G ondersteunen, dit was al bekend gemaakt bij de presentatie van de Google Pixel 4a. Van dit toestel komt er ook een versie met 5G. Hoewel er in de eerste instantie ook een Google Pixel 5a en 5xl verwacht werden, is dit niet het geval. Of dit later nog op de markt komt, is nog niet bekend. Wel wordt er naast de Google Pixel-smartphones, op 30 september ook een nieuwe chromecast en nieuwe speaker gepresenteerd.

Wat is de prijs van de Google Pixel 5?

De nieuwe Pixel 5 zou volgens geruchten zo’n 699 dollar gaan kosten. Dit is zo’n 587 euro. De nieuwe smartphone van Google wordt waarschijnlijk niet officieel uitgebracht in Nederland. Wel zullen er hoogstwaarschijnlijk enkele webwinkels zijn die deze smartphone toch gaan aanbieden.

3 voordelen van tv-kijken zonder schotel, kabel of internet

0
3 voordelen van tv-kijken zonder schotel, kabel of internet

Kijk jij nog tv via de kabel of maak je gebruik van een schotel? Wist je dat je ook digitale televisie kunt ontvangen zonder daarvan gebruik te hoeven maken? Ontdek nu de voordelen van tv-kijken zonder afhankelijk te zijn van een schotel, kabel of internetverbinding. Samengevat: tv-kijken vanaf elke plek in huis, door heel Nederland en makkelijk aan te sluiten. Hoe? Dat lees je hieronder! 

Voordeel 1: tv-kijken op meerdere plekken in huis

Woon jij met meerdere mensen samen? Of het nu je kinderen of huisgenoten zijn; altijd is er wel iemand die iets anders wilt kijken op tv. Afspraken (en vooral irritaties) wie wanneer wat mag kijken zijn niet meer nodig. We leven tenslotte in de 21e eeuw. Het probleem kan makkelijk worden opgelost door een tv-abonnement te nemen waarmee je overal in huis Full HD televisie kunt kijken. Je kunt je tv-abonnement uitbreiden voor meerdere devices in huis, waardoor je de afstandsbediening niet meer hoeft te delen. 

Voordeel 2: in Nederland tv-kijken, waar je ook bent

Door te kiezen voor een tv-abonnement waarbij je geen kabel of schotel nodig heeft, kun je tv-kijken waar je ook bent in Nederland. Of je nu op de camping bent, op een boot zit of een vakantiehuisje in de natuur hebt, het blijft mogelijk om live tv te ontvangen. Kies het juiste pakket zodat je alle zenders die jij wilt zien ook daadwerkelijk kunt ontvangen; wel zo belangrijk! Hierdoor mis je ook tijdens je vakantie nooit meer je favoriete programma’s.

Voordeel 3: snel en makkelijk aansluitbaar

snel en makkelijk aansluitbaar chromecast

Geen gedoe meer met coaxkabels of het rechtzetten van de schotel om een haarscherpe beeldkwaliteit te krijgen. Met een draadloze tv-ontvanger zit je binnen 10 minuten klaar op de bank. Het enige wat je moet doen is de antenne in de standaard plaatsen voor extra stevigheid, waarna je de antenne aansluit op de tv-ontvanger. Vervolgens stop je stekker van de tv-ontvanger in het stopcontact en sluit je deze aan op de televisie. Levert het installeren toch problemen op? Dan is er altijd een monteur die jou kan helpen de tv-ontvanger te installeren. 

Hebben we je al overtuigd van draadloos tv-kijken? Niet? Ontdek dan ook hoe je tv kunt kijken vanuit alle hoeken en gaten en hoe je ook met een tv-abonnement zonder internet alsnog een avondje kunt netflixen via een chromecast! Welke redenen heb jij nog om gebruik te maken van een coaxkabel of schotel? 

Apple Watch series 6: wat kunnen we verwachten?

0
Apple Watch Series 6

Apple heeft onlangs de Apple Watch Series 6 onthuld. En die komt sneller dan je denkt, want hij is al verkrijgbaar! Hiermee heeft Apple weer veel mensen verrast. In dit artikel gaan we dieper in op de specificaties, de prijs en maken we een vergelijking met eerdere Apple Watch Series. 

Wat is de Apple Watch Series 6?

De Apple Watch Series 6 is de nieuwste variant van de Apple Watch van Apple. Het is de opvolger van de Apple Watch series 5, en belooft veel goeds voor de echte Apple Watch fans. Hoewel veel mensen nog steeds gebruik maken van de naam iWatch, gebruikt Apple tegenwoordig zelf gewoon de naam Apple Watch. Wat zijn de specificaties van de nieuwe Apple Watch series 6? Ten eerste heeft de Apple Watch Series 6 nieuwe horlogebandjes, en is de smartwatch van Apple te verkrijgen in een paar verrassende kleuren: blauw, rood, goud en grijs. Apple gebruikt bij de Apple Watch Series 6 een nieuwe editie van de wearablechip, ook wel Apple S6 genoemd. Ook heeft de nieuwe Apple Watch enkele nieuwe wijzerplaten, zoals een stopwatch, cijfercombinaties en meerdere wereldklokken. Een hele gave en handige nieuwe functie is het feit dat de nieuwe Apple Watch Series 6 het zuurstofgehalte in je bloed kan meten. Dit doen zij aan de hand van een ingebouwde infraroodsector. Binnen 15 seconden kan de Apple Watch je zuurstofgehalte meten. Hiermee kunnen gezondheidsproblemen gedetecteerd worden. De nieuwe Apple Watch series 6 zal uiteraard draaien op de nieuwe software update Apple WatchOS.

Wat zijn de verschillen met de eerdere Apple Watch serie 5?

Hoewel de Apple Watch Series 6 qua design nauwelijks verschilt met de Apple Watch Series 5, zijn er wel enkele andere verschillen. Zo is de S6 chip zo’n 20 procent sneller dan die van de S5. Ook het always-on display, waarbij de tijd altijd zichtbaar is, is verbeterd bij de nieuwe Apple Watch. Het is zo’n 2,5 keer helderder. Dit maakt het makkelijker om altijd de tijd te kunnen zien, zelfs bij bijvoorbeeld fel zonlicht. Ook is er bij de nieuwe Apple Watch de mogelijkheid om in de scherm-uit-stand simpelweg het berichtencentrum of bedieningspaneel te openen, zonder dat je hiervoor de display van je smartwatch moet ontwaken. En uiteraard heeft Apple weer veel nieuwe functies toegevoegd, zoals eerder in dit artikel al te lezen was. Al met al, een hoop verbeteringen in vergelijking met de eerdere Apple Watch Series 5. 

Wat is de prijs van de Apple Watch Series 6?

Hoewel er al eerder veel gespeculeerd werd over de prijs van de Apple Watch Series 6, valt deze voor veel mensen enorm mee. Het is namelijk 20 euro goedkoper dan de Apple Watch Series 5! Je betaalt 429 euro voor 40 mm en 459 euro voor 44 mm. 

Ga jij de Apple Watch Series 6 aanschaffen? 

Blackberry komt terug: nieuwe smartphone in 2021

0
Blackberry

Het was jaren geleden een echte trend: de Blackberry. Ontzettend veel mensen waren in het bezit van deze smartphone. Hoewel we al een lange tijd niks meer gehoord hebben van de Blackberry telefoons, komt daar nu verandering in. Onlangs is namelijk bekend geworden dat Blackberry in 2021 terugkomt met nieuwe smartphones. In dit artikel vertellen we je alles over de verwachtingen van de nieuwste Blackberry telefoons.

Wat kunnen we verwachten van de nieuwe Blackberry smartphones?

Hoewel we al een tijdje niks meer van het merk Blackberry gehoord hebben, komt hier dus snel verandering in. Het Amerikaanse beveilingsbedrijf OnwardMobility heeft de merknaam overgenomen en hebben aangekondigd dat in 2021 nieuwe smartphones zullen verschijnen. Dit doen zij in samenwerking met Blackberry zelf en FIH Mobile. 

Maar wat kunnen we nou verwachten van deze nieuwe Blackberry smartphones? Er is al bekend gemaakt dat het toestel van de Blackberry werkt met 5G, en dat de telefoons een fysiek qwertytoetsenbord krijgen. Eerdere modellen van de Blackberry, zoals de Torch, KeyOne, en Key2 hebben ook een fysiek toetsenbord en werken op Android. Er wordt dan ook verwacht dat ook de nieuwe telefoons van Blackberry gebruik gaan maken van Android. Daarnaast wordt er veel gesproken over een enorm goede beveiliging van de nieuwe toestellen.

Wanneer kunnen we de nieuwe toestellen van Blackberry verwachten?

OnwardMobility heeft als doel om de nieuwe Blackberry telefoons in de eerste helft van 2021 uit te brengen. We moeten dus nog even geduld hebben. Over de prijs van de nieuwe Blackberry toestellen is nog niets bekend. Of het een smartphone onder de 500 euro zal worden, is dus nog maar even afwachten. Hoogstwaarschijnlijk is dit niet het geval. Vanwege 5G, het exclusieve toetsenbord en het feit dat het toestel goed beveiligd zal worden, is de kans groot dat de nieuwe telefoons van Blackberry aardig wat gaan kosten. 

Zou jij overwegen om weer een Blackberry telefoon te kopen?

Netflix test shuffle functie

0
Netflix shuffle

Ben jij ook zo’n eeuwige twijfelaar die niet kan kiezen welke serie/film je op Netflix nu weer moet gaan kijken? Goed nieuws, want dan heeft Netflix een ideale functie voor jou op de planning staan: de Netflix shuffle functie. Maar wat houdt dit in, wat kunnen we ermee doen en wanneer kunnen we het verwachten? Je leest het allemaal in dit artikel. 

Wat is de shuffle functie van Netflix?

Netflix blijft vernieuwen, om het kijkers zo makkelijk mogelijk te maken. Kijkers zijn vaak aan het bingewatchen, maar staan ook vaak voor de keuze om een nieuwe serie/film te starten. Momenteel is Netflix aan het testen met een shuffle functie. Maar wat houdt die shuffle functie in? De shuffle functie knop houdt in dat wanneer je hierop drukt er een willekeurige serie of film wordt gestart. Netflix bepaalt dit op basis van jouw voorkeuren. Het doel van deze functie is dat kijkers op een snelle en eenvoudige manier kunnen vinden wat zij graag willen zien. De shuffle functie van Netflix wordt momenteel getest in de Netflix-app op een smart tv, dus nog niet op een iPhone of iPad. 

De shuffle functie is een goede uitkomst voor mensen die altijd keuzestress hebben op Netflix. Het aanbod aan films en series op Netflix is namelijk heel overweldigend, er is ontzettend veel keuze. Door middel van deze shuffle functie hoef je niet meer eindeloos te scrollen tot je een leuke film/serie voor je denkt te hebben, maar doet Netflix het voor je. 

Wanneer kunnen we de shuffle functie officieel op Netflix verwachten? 

Nu je dit leest, hoop je vast dat deze shuffle functie er enorm snel aan komt. Deze functie zal namelijk heel veel voordelen bieden voor Netflix-gebruikers. Echter is het nog even afwachten, want hoewel Netflix druk bezig is met testen, is het nog niet bekend wanneer de functie officieel te gebruiken is op Netflix. Hopelijk gebeurt dat nog wel in 2020. 

Heb jij ook altijd keuzestress op Netflix en hoop je dat deze shuffle functie snel te gebruiken is?

Waarom een hedendaags hoortoestel jouw ideale reispartner is in het buitenland

0
Waarom een hedendaags hoortoestel jouw ideale reispartner is in het buitenland

Moderne hoortoestellen zoals de Starkey Livio AI of Oticon OPN zijn veel meer dan een hoortoestel met een geweldige geluidskwaliteit. Doordat het aan je telefoon wordt gekoppeld via Bluetooth kun je –óók op vakantie- gebruik maken van allerlei handige functionaliteiten. Misschien stel je een verre reis nu nog even uit, maar bereid je vast voor op de volgende reis door te lezen wat je de volgende keer kunt thuislaten en wat je juist wel moet inpakken. Want wat dacht je van een vertaalfunctie, stappenteller en het streamen van muziek via je hoortoestel? Zet daarom zeker dit geweldige hoortoestel op je inpaklijst als je op reis gaat (en schrap de woordenboeken, stappenteller en koptelefoon, hahaha).

Gesprekken voeren met locals via de vertaalfunctie *met internet

Op een Spaans terras, in een Turkse winkel of op een Russische markt: met de Starkey Livio AI heb je altijd een persoonlijke tolk bij je. Met de vertaalfunctie kun je gesprekken verstaan in 27 talen. Je hoeft alleen deze functie te activeren in de Thrive-app op je telefoon, en de gewenste taal te selecteren. Daarna houd je je telefoon in de richting van je gesprekspartner en wordt de tekst vertaald. Je leest de vertaling op je telefoon en hoort deze in je oor. Ook jouw antwoord wordt vertaald en kan je gesprekspartner lezen op je telefoon. Very nice!

Onderweg muziek luisteren

Onderweg muziek luisteren

In het vliegtuig, de bus, de auto of aan het zwembad; het is altijd fijn om je eigen muziek te luisteren op reis. Met de Starkey Livio AI is dat altijd mogelijk, omdat deze wordt gekoppeld aan je telefoon via Bluetooth. Je hoeft geen aparte oortjes meer mee te nemen op vakantie, want je luistert je eigen Spotify-lijst of je favoriete radiozender gewoon via je hoortoestel.

Stappenteller op reis

Veel mensen houden ervan om op vakantie mooie wandelingen te maken en zo de omgeving te ontdekken. Dan is het leuk dat met de Starkey Livio AI al je stappen, activiteiten en beweging per uur wordt bijgehouden. Je kunt zelf je persoonlijke doelen instellen en terugkijken en vergelijken met andere dagen. Verbreek je je persoonlijke record tijdens je vakantie?

Dit zijn de beste smartphones onder de 500 euro

0
Beste smartphones onder de 500 euro

Smartphones, je hebt het in allerlei soorten, kleuren en prijsklassen. Echter moet je voor een smartphone tegenwoordig vaak rekening houden met een hoog prijskaartje. Toch zijn er uiteraard ook toestellen die goed werken en ook een relatief goedkope prijs hebben. In dit artikel zetten wij de beste smartphones onder de 500 euro voor je op een rijtje. 

iPhone SE 2020

Hoewel je bij een iPhone niet snel denkt aan een goedkope smartphone, bewijst de iPhone SE 2020 het tegendeel. Deze iPhone SE, die qua design lijkt op de iPhone 8 en qua snelheid op de iPhone 11 en 11 pro, is namelijk goedkoop in vergelijking met andere iPhones. Het hoort daarom ook zeker bij een van de beste goedkope smartphones van tegenwoordig. De iPhone SE 2020 is te verkrijgen vanaf 489 euro. Deze prijs hoort bij een toestel van 64GB. Als jij op zoek bent naar een goede smartphone onder de 500 euro, is deze een absolute aanrader. 

OnePlus Nord

De OnePlus Nord is een vrij nieuwe smartphone. Het beschikt over een groot display, heeft een goede snelheid en ondersteunt 5G. Daarnaast heeft de smartphone maar liefst vier camera’s. De OnePlus Nord is te verkrijgen vanaf 439 euro, en behoort daarmee zeker tot een van de beste betaalbare smartphones van tegenwoordig. 

Huawei P30

De Huawei P30 mag niet in dit lijstje ontbreken. Het staat vooral bekend om zijn relatief goedkope prijs. Daarnaast beschik je bij deze smartphone over een goede camera en batterij, en een mooi scherm. De Huawei P30 behoort al tot de beste smartphones onder de 500 euro sinds 2019. De smartphone is verkrijgbaar vanaf 399 euro. 

Samsung Galaxy S10 Lite

We weten allemaal dat de Galaxy-reeks van Samsung heel populair is. Dat is ook niet gek, want de smartphones uit deze reeks zijn vaak ontzettend goed. Wel hebben deze vaak een hoog prijskaartje. Echter heeft Samsung ook een Samsung Galaxy S10 Lite, voor nog geen 500 euro. Deze smartphone heeft een super mooi scherm, snelle processor en drie camera’s. Momenteel is deze smartphone zeker een van beste goedkope Samsung smartphones. 

Uiteraard zijn er nog veel andere smartphones tot 500 euro die goede kwaliteiten hebben. Het is natuurlijk ideaal, een goede én goedkope smartphone. Welke smartphone vindt jij de beste en goedkoopste smartphone van tegenwoordig?

Alles wat je wilt weten over de Apple Pencil

0
Apple Pencil

Zoals iedereen wel weet, heeft Apple een enorm groot aanbod aan producten. Van nieuwe iPhones en iPads tot de Apple Watch en van Macbooks en de AirPods tot de Apple Pencil, Apple zorgt ieder jaar weer voor innovatie en nieuwe producten. In dit artikel gaan we dieper in op de Apple Pencil. Wat is het, wat kunnen we ermee en hoeveel moet je ervoor betalen? 

Wat is een Apple Pencil?

Zoals de naam al doet vermoeden is de Apple Pencil een pen om mee te tekenen. Maar niet zomaar een pen, want het is geschikt om te tekenen op de iPad. Deze tekenpen is bedoeld voor creatieve uitingen zoals tekenen en schetsen. Door middel van apps kun je zo op een gemakkelijke manier je creativiteit kwijt. De punt van de Apple Pencil bevat verschillende sensoren. Hierdoor is het in staat om te weten hoe hard je drukt. Hoe steviger je drukt, hoe dikker de lijnen bijvoorbeeld worden. Ook kun je het gebruiken om de iPad mee te bedienen. Hoewel het momenteel nog alleen te gebruiken is voor iPads, wordt er ook naar mogelijkheden gekeken om de Apple Pencil te laten werken op bijvoorbeeld een Macbook. 

Welke varianten van Apple Pencil zijn verkrijgbaar?

Er zijn twee soorten beschikbaar van de Apple Pencil. De Apple Pencil 1 en de Apple Pencil 2. Wanneer je een Apple Pencil van plan bent aan te schaffen, is het wel goed om te kijken voor welke iPad deze geschikt is. Het is namelijk niet zo dat beide Apple Pencils op alle iPads werken. De Apple Pencil 1 werkt voor de volgende iPads: iPad Air 2019, iPad mini 2019, iPad 2018, iPad Pro 2015 en 2016, iPad Pro 2017. De Apple Pencil 2 werkt op de iPad Pro 2018 en iPad Pro 2020

Het opladen van de Apple Pencil is afhankelijk van de verschillende varianten. Wanneer je de Apple Pencil 2 hebt, kun je deze magnetisch laten vastklikken aan de zijkant van de iPad. Op deze manier wordt de tekenpen automatisch opgeladen. Bij de Apple Pencil 1 vind je onder het dopje de Lightning-connector. Deze kun je daarna dan in de Lightning-poort van een iPad of iPhone steken.

Wat is de prijs van een Apple Pencil?

De Apple Pencil 1 is te verkrijgen vanaf 99 euro. De Apple Pencil 2 heeft een hoger prijskaartje, en is te koop vanaf 135 euro. 

Smartphone oververhit? Dit kun je er tegen doen!

0
Telefoon oververhit

Bij hoge zomerse temperaturen kan het gebeuren dat jouw telefoon oververhit raakt. Dit heb je vast al eens eerder meegemaakt. Je denkt waarschijnlijk: waarom wordt mijn telefoon zo heet? Bij oververhitting vallen telefoons namelijk plotseling uit of tonen onvoorspelbare meldingen. In dit artikel vertellen we jou wat je kunt doen tegen een oververhitte smartphone. 

Waarom raakt een telefoon oververhit?

Onder normale omstandigheden kan een telefoon prima functioneren. Echter zijn smartphones wel gevoelig voor hoge temperaturen. In telefoons zit vaak een ingebouwde beveiliging die ervoor moet zorgen dat de elektronica en batterij beschermd moeten worden tegen oververhitting. Als de smartphone te warm wordt, kan het zijn dat de processor langzamer wordt, het opladen wordt vertraagd en het scherm minder fel wordt. Als de hitte hierna nog een tijdje aanhoudt, schakelen de telefoons zichzelf uit of wordt er een waarschuwing gegeven dat het toestel te heet is en af moet koelen. 

In welke gevallen kan mijn telefoon oververhit raken? 

  • Als een smartphone een lange tijd in de zon ligt, kan het zijn dat je telefoon te warm wordt en oververhit raakt. 
  • In de auto. Als het buiten heel warm is, wordt het in een auto al snel nóg warmer. Laat je telefoon dus ook niet zomaar in de auto liggen als het heel heet is buiten. Zo voorkom je dat jouw telefoon zichzelf uitschakelt omdat het oververhit is. 
  • Tijdens het opladen. Als het warm is buiten, is het geen goed idee om je telefoon tegelijkertijd op te laden in de zon. Niet alleen jouw iPhone of Samsung wordt dan warm tijdens het opladen, maar ook de oplader van je telefoon wordt heet. Dit moet je zo veel mogelijk zien te voorkomen. 
  • Bij het gebruik van games of andere zware apps. Zit je lekker in de zon en heb je je smartphone in je hand? Probeer dan zo min mogelijk zware apps te gebruiken. Wanneer je op dit moment bijvoorbeeld een game gaat spelen, wordt jouw telefoon al snel warmer. Dit kan leiden tot oververhitting. 

Wat moet ik doen als mijn telefoon oververhit is?

Het belangrijkste bij oververhitting is dat je telefoon moet afkoelen. Jouw telefoon is namelijk te warm geworden, en kan zo niet meer functioneren. Je kunt de volgende dingen doen om jouw telefoon af te laten koelen: 

  • Haal het hoesje eraf. Als je een hoesje om je telefoon hebt en je telefoon wordt te heet, is het verstandig om je hoesje te verwijderen. Zo kan de hitte beter ontsnappen. 
  • Leg het toestel op een koele plek. Als je de hele middag in de zon hebt gezeten met je telefoon, is het niet gek dat jouw telefoon oververhit is geraakt. Wanneer je merkt dat dit het geval is, leg je telefoon dan zo snel mogelijk op een koele plek neer. Zo heeft jouw telefoon de tijd om te herstellen.
  • Gebruik de vliegtuigmodus. Door vliegtuigmodus worden antennes van de telefoon uitgeschakeld. Deze antennes genereren ook hitte, dus het is verstandig om je telefoon op vliegtuigmodus te zetten wanneer deze te warm wordt. 
  • Stop met opladen. De accu wordt warm bij het opladen van de telefoon. Zo duurt het langer om de telefoon af te koelen. 

Alles wat we tot nu toe weten over WatchOS 7 van Apple

0
WatchOS 7

Ieder jaar presenteert Apple tijdens de WWDC de nieuwste software-updates voor Apple producten. Dit jaar was dat niet anders. Apple heeft onder andere iOS 14, iPadOS 14, tvOS 14, watchOS 7 en macOS Big Sur aangekondigd, met ieder zijn eigen nieuwe functies. In dit artikel gaan we dieper in op WatchOS 7, de nieuwste software update voor de Apple Watch. 

Wat is Apple’s WatchOS 7?

WatchOS 7 is de nieuwste software update voor de Apple Watch. Deze grote software update zal vanaf dit najaar beschikbaar zijn. Echter is er momenteel wel al een publieke beta voor WatchOS 7 beschikbaar. Met deze beta kun je als gewone gebruiker alvast de verschillende functies testen. 

Welke functies heeft WatchOS 7?

Bij de nieuwste WatchOS zullen veel nieuwe functies verschijnen. Een functie die nu al populair lijkt te zijn is de nieuwe slaapfunctie. Met een slaap-app kun je namelijk gemakkelijk bijhouden hoeveel uur je per nacht slaapt. Deze data kun je hierna weer terugvinden in de gezondheid app op je iPhone. Zo krijg je op een handige manier snel inzicht in jouw slaapritme. Andere functies die je kunt verwachten bij WatchOS 7 zijn onder andere geoptimaliseerd opladen, batterijconditie, gehoor-, Siri- en gezondheidsfuncties en CarKey. Ook was vertalen nog nooit eerder zo gemakkelijk op de Apple Watch. Binnen enkele seconden heb jij het juiste antwoord. 

Voor wie is WatchOS 7 geschikt?

De nieuwe software update WatchOS 7 is geschikt voor gebruikers met de Apple Watch serie 3, 4 of 5. Ook is het van belang dat de gekoppelde iPhone draait op het nieuwe besturingssysteem van de iPhone: iOS 14. Hiervoor moet je minstens een iPhone 6S tot je beschikking hebben. 

Kijk jij uit naar de komst van de nieuwe software update voor de Apple Watch, en heb jij deze via de persoonlijke beta al getest?

Scherpe deals!