Home Smartphones en tablets De beste nieuwe Android apps van deze maand

De beste nieuwe Android apps van deze maand

2744
0
DELEN
best nieuwe apps september

App-ontwikkelaars werken zich elke dag uit de naad om onze smartphone- en tablet-ervaring te verbeteren. Er komen zelfs dagelijks zoveel nieuwe Android apps uit, dat het onmogelijk is om ze allemaal bij te houden. Toch zijn er hier een aantal nieuwe apps die in het oog sprongen en een aanwinst zijn voor jouw tablet of mobiele telefoon. Bovendien zijn al deze apps gratis! Shop4tablethoes.nl zet de beste nieuwe Android apps van deze maand voor je op een rijtje.

best nieuwe apps september

Google Duo

Dankzij deze app kan je videogesprekken maken op een ontzettend gebruiksvriendelijke manier. Je hoeft zelfs geen account aan te maken want al wat je moet doen is je telefoonnummer verifiëren en vervolgens kan je andere gebruikers bellen. Helemaal gratis.

Poke Live

Voor Pokémon Go spelers is dit de ideale app. Poke Live toont Pokémon in jouw buurt op een map. Je hoeft er zelfs niet voor in te loggen waardoor je account helemaal veilig is.

Opera Free VPN

De naam van de app zegt het allemaal: het is een gratis VPN-dienst. De app is ontzettend gemakkelijk te gebruiken: je opent de app, zet het aan, kiest je regio en dat is het. Opera Free VPN is misschien wat beperkter dan andere betalende apps, maar aangezien het gratis is, is het absoluut geen slechte keuze.

TraffickCam

Deze app is het bewijs dat technologie ten goede kan gebruikt worden en effectief een verschil kan maken in de wereld. TraffickCam helpt je seks-mensenhandelaars te vatten. Wanneer je in een hotel verblijft, neem je vier foto’s van de kamer die je vervolgens uploadt in de database. Volgens de ontwikkelaars gebruiken vele criminelen hotelkamers voor fotoshoots en het aanmaken van een database kan de politie helpen deze gangsters te vatten. Een klein ding dat een groot verschil kan maken.

Verne: The Himalayas

Als je altijd meer hebt willen weten over dit imposante gebergte, is deze app precies wat je zoekt. Je kruipt in de huid van Verne, een yeti, en naarmate je over het terrein beweegt, komen er weetjes tevoorschijn. Je kan ook glijden, hang-gliden en op tal van andere manieren voortbewegen zodat je een prachtig zicht van de bergen krijgt. Enorm verslavend en gratis bovendien.

WallRey

Dit is een nieuwe applicatie die je van tal van wallpapers voorziet. Allemaal in hoge resolutie, waardoor ze er stuk voor stuk geweldig uitzien. Er zijn verschillende categorieën zoals technologie, natuur, mensen, eten en drinken enzovoort.

Truebill

Dit is de beste en gemakkelijkste manier om je abonnementen en terugkerende rekeningen te vinden, bij te houden en te beheren. Je kan zien waar al je geld naartoe gaat, ongewenste kosten annuleren en kijken hoeveel je in totaal al hebt uitgegeven aan elk abonnement. De perfecte app om je financiën te beheren.

Guardian Circle

Deze app is ideaal voor ouders die hun kinderen net een smartphone hebben gegeven. Je kan hiermee je kinderen maar ook familie en vrienden in het oog houden. Dit is niet een of andere app waarmee je de locatie van anderen kan opsporen, maar een manier om anderen te verwittigen wanneer dat nodig is. Je drukt gewoon op de knop en iedereen in je cirkel wordt verwittigd.

Dashy Knight

In dit verslavende spel hoef je maar twee dingen te doen: springen en slaan. Deze eenvoudige gameplay biedt uren spelplezier. Je speelt als een ridder die zich ontzettend snel voortbeweegt waardoor je niet veel tijd hebt om na te denken. Onderweg kom je vijanden tegen die je moet ontwijken of bevechten. Het doel is om zo lang mogelijk in leven te blijven.

MenuSnap

Deze app is de ideale aanwinst voor fervente reizigers. Je neemt een foto van een menu in een vreemde taal en vervolgens vertaalt deze app het onmiddellijk. Smakelijk!

Of je nu op zoek bent naar een leuke game of een app zoekt om jouw leven te vereenvoudigen, via deze apps kan het allemaal! Je kan ze allemaal in de Google Play Store vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here