Home Uncategorized De beste apps voor video kijken op je telefoon

De beste apps voor video kijken op je telefoon

2754
0
DELEN

Inmiddels worden er telefoons op de markt verkocht die bijna door kunnen gaan als tablet. Niet gek ook dat steeds meer consumenten ook film willen kijken op hun telefoon. Er bestaan diverse apps die je dit ontzettend gemakkelijk maken en die delen we graag met je.

Netflix

Grote kans dat je Netflix kent, maar voor wie nog niet eerder van dit fenomeen heeft gehoord: Netflix is een service waarmee je video’s kunt streamen. Voor ongeveer 10 euro in de maand kun je onbeperkt films en series kijken. Netflix update regelmatig waardoor je de nieuwste films en afleveringen van series kunt bekijken.

Pathé Thuis

Pathé kennen we vanuit de bioscoop, maar nu is het ook mogelijk om vanaf je eigen bank gebruik te maken van de kwaliteit van de bioscoop. Met de app en een wifi-verbinding huur je een film die je dan kunt kijken op je tablet of je telefoon. Ontzettend handig, het neemt geen ruimte in beslag en je bent ook nog eens legaal bezig.

RTL XL

Wie geen genoeg kan krijgen van Nederlandse televisie, moet de app van RTL XL installeren op zijn telefoon. De app biedt je de mogelijkheid om alle programma’s van afgelopen week te bekijken die uitgezonden zijn op alle zenders van RTL. Is dit nog niet genoeg voor jou? Voor ongeveer € 3,50 per maand kun je upgraden naar RTL XL Unlimited. Met dit abonnement kijk je tot een jaar terug en een week vooruit. Aanrader voor de koude wintermaanden!

VLC

VLC ken je waarschijnlijk van je computer, maar ook op je telefoon is het een ontzettend handige app. Via de App Store op je computer plaats je films in de VLC-app die je vervolgens kunt bekijken op je telefoon. Een handigere manier om films te kijken op je telefoon is het volgens ons niet!

MX Player

Voor de Android-telefoon is er de MX Player. De app hanteert de slogan ‘Play’s everything’ en dat is precies wat deze app doet. De app ondersteunt vrijwel alle gebruikelijke videobestandtypes en ondertitels. Op deze manier maakt het dus niet uit wat voor video je wilt kijken, met de app MX Player gaat het in ieder geval lukken.

MovieMarket

De app Movie Market is geschikt voor de iPad. Direct na het aanschaffen van een film kun je hem streamen op je tablet. Het mooie aan de app is dat wanneer je een film hebt aangeschaft, je de film onbeperkt kunt kijken. De app verdwijnt niet en dat maakt dat je na verloop van tijd een mooie videobibliotheek opbouwt!

Gebruik jij apps op je telefoon of tablet om video’s te kijken?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here