Home Smartphones en tablets AR-sensatie van 2018, Harry Potter: Wizards Unite

AR-sensatie van 2018, Harry Potter: Wizards Unite

2406
0
DELEN

Harry Potter-fans opgelet! Na Pokémon Go lanceert Niantic in de tweede helft van 2018 het spel Harry Potter: Wizards Unite. Net als Pokémon Go wordt het de bedoeling dat je door middel van Augmented Reality kunt spelen in de echte wereld door middel van je telefoon. Volgens directeur Johan Hanke een leuke toevoeging, omdat delen van de Harry Potter-films zich ook afspelen in de ‘echte’ wereld.

Launch van Harry Potter: Wizards Unite

Mid 2018 lanceert Niantic het spel voor de Harry Potter-fans. Op dit moment is er nog weinig bekend over wat spelers moeten doen. Gezien de populariteit van Harry Potter en Pokémon Go, kunnen de makers weer een overload aan spelers verwachten. Om deze bezoekersstroom aan te kunnen werkt Niantic hard aan een stabielere release, zegt John Hanke. Bij de lancering van Pokémon Go kende de app veel downtime en waren er nog erg veel bugs te vinden in het spel. Hopelijk heeft Niantic geleerd van deze periode en zal Wizards Unite op dezelfde servers als Pokémon Go kunnen draaien voor stabiel speelplezier!

Harry Potter in een Augmented Reality-game

De ingrediënten voor een gemiddelde Harry Potter-film zijn toverspreuken, bijzondere dieren, attributen met speciale krachten en tovenaars die bijzondere kunsten vertonen. In het spel zullen spelers zichzelf transformeren tot tovenaars en spreuken leren. Spelers vechten tegen legendarische dieren en kunnen hun krachten bundelen met andere tovenaars om extra sterk te zijn tegenover de tegenstanders.

Pokémon Go in 2018

Het is nog even wachten op Harry Potter. Tot die tijd kunnen we onszelf nog vermaken met verzamelen van Pokémons en vechten in verschillende gyms. Met de nieuwe update kun je op plekken waar je steeds dezelfde Pokémons vond, vanaf heden nieuwe soorten verwachten. De kans dat je een Pokémon van de derde generatie treft wordt ook steeds groter. Het probleem met het weersysteem van de vorige update lijkt te zijn opgelost.

Met de vorige update kon je als speler het weer gebruiken uit het ‘echte’ leven voor speciale boosts. Niantic liep met grote problemen door deze update en spelers konden niet of nauwelijks gebruik maken van de boosts. Met de nieuwe update lijkt het probleem verholpen te zijn.

Het is in ieder geval tijd om ons weer te verdiepen in de wereld van Zweinstein en tovenarij. We hebben nog een half jaar de tijd om ons te verdiepen in de wondere wereld van Harry Potter om ons zo goed mogelijk voor te bereiden op de nieuwe rage van het jaar. We zijn benieuwd welke verbeteringen ten opzichte van Pokémon Go Niantic gaat toepassen voor Harry Potter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here