Home Smartphones en tablets Alles wat je wilt weten over de Fitbit Charge 4

Alles wat je wilt weten over de Fitbit Charge 4

2473
0
DELEN

Onlangs lanceerde Fitbit hun nieuwste fitnesstracker: Fitbit charge 4. Deze nieuwe fitnesstracker van Fitbit is net als de vorige varianten, in een korte tijd vrij populair geworden. Maar wat is een Fitbit, welke specificaties heeft de nieuwste variant en waarom is het een must-have voor velen? In dit artikel vertellen we je er meer over.

Wat is Fitbit?

Fitbit is een Amerikaans bedrijf dat activiteitstrackers produceert, in de vorm van wearables. Een Fitbit wordt dus om de pols gedragen en is in staat om jouw activiteiten te meten. Technologie speelt hierbij dus een grote rol. 

Een Fitbit is in staat om verschillende activiteiten te meten. Denk hierbij aan het aantal stappen, je hartslag, hoeveel je beweegt, hoeveel calorieën je verbrandt en hoe je slaapkwaliteit is. 

Wat zijn de specificaties van de Fitbit Charge 4?

Na de geliefde Fitbit Charge 3, is de Fitbit Charge 4 alweer op de markt. Over de Fitbit Charge 4 werd in 2019 al enorm veel gespeculeerd. Maar wat zijn de Fitbit Charge 4 specs? 

Hoewel de Fitbit Charge 4 qua design hetzelfde is als de Fitbit Charge 3, heeft het qua andere specificaties wel wat verschillen. Zo is de Fitbit Charge 4 een stuk lichter, wat handig is om het overdag maar ook ‘s nachts te kunnen dragen. 

De meest geliefde specificatie van de nieuwste variant is het feit dat het een ingebouwde GPS heeft. Dit betekent dat de fitnesstracker zelfstandig en zonder tussenkomst van je smartphone een gps signaal ontvangt. Je kunt met een Fitbit Charge 4 je smartphone dus gewoon in huis laten liggen, want door de ingebouwde GPS kan de Fitbit Charge 4 op een gemakkelijke manier je afstand, snelheid en route bepalen. Een andere belangrijke specificatie van de Fitbit Charge 4 is Fitbit Pay. Met Fitbit Pay kun je gemakkelijk via jouw Fitbit charge 4 contactloos betalen. De Fitbit Charge 4 meet je activiteiten slimmer in vergelijking met eerder varianten. Het nieuwste model is namelijk in staat om te meten in welke hartslagzone je actief bent en voor hoelang. Deze functie heet ‘minuten in actieve zones’. Ook voor een goede nachtrust is de Fitbit Charge 4 een aanrader. Op deze variant kun je namelijk de slaapmodus instellen, die ervoor zorgt dat je meldingen uitgeschakeld worden en je scherm niet wordt opgelicht. 

De Fitbit Charge 4 kun je kopen in drie verschillende kleuren: zwart, palissander en staalblauw. De prijs van de Fitbit Charge 4 ligt rond de 150 euro. Als je dit te duur vindt voor een goede fitnesstracker, kun je natuurlijk altijd even wachten op een goede aanbieding. De reacties op de de Fitbit Charge 4 zijn tot nu toe heel positief, velen vinden het de prijs meer dan waard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here