Home Smartphones en tablets AirPods Pro 2: dit kunnen we volgens geruchten verwachten

AirPods Pro 2: dit kunnen we volgens geruchten verwachten

1634
0
DELEN
AirPods Pro 2

De AirPods van Apple zijn al jaren enorm populair. Het is dan ook niet gek dat Apple hierin blijft vernieuwen. Momenteel gaan er al veel geruchten rond over de gloednieuwe AirPods Pro 2. Maar wat zijn de AirPods Pro 2, wat zijn de specificaties, wat gaan ze kosten en wanneer kunnen we deze nieuwe oordopjes van Apple verwachten? Als je hier benieuwd naar bent, ben je hier aan het juiste adres. Wij brengen je op de hoogte van de laatste geruchten, dus lees gauw verder als je hier meer over te weten wilt komen!

Wat zijn de AirPods Pro 2?

De AirPods Pro 2 is de tweede generatie AirPods pro en de opvolger van de eerste generatie AirPods Pro. Het is dus de nieuwste versie van de populaire oordopjes van Apple. Ten opzichte van zijn voorganger zijn er volgens geruchten weer een hoop nieuwe verbeteringen en nieuwe mogelijkheden. Maar niet alleen is er verschil ten opzichte van zijn voorganger, ook ten opzichte van de instapmodellen zoals de AirPods 2 en AirPods 3. Hieronder vertellen we je meer over de verwachte specificaties, de prijs en de releasedatum.

Wat zijn de specificaties van de nieuwe AirPods Pro 2?

Als je gek bent op de oordopjes van Apple, ben je ook vast benieuwd naar wat de allernieuwste oordopjes volgens geruchten allemaal kunnen. Laten we beginnen met het ontwerp van deze nieuwe oordopjes. Waar de eerste generatie van de AirPods Pro al een kleiner ontwerp hebben dan de originele AirPods, zal dit naar verwachting bij de AirPods Pro 2 nog meer het geval zijn. Er wordt gesproken over het verwijderen van de steeltjes, waardoor het een nog meer rondere vorm zal krijgen. De tweede generatie AirPods Pro krijgt naar verwachting een nieuwe draadloze W2 chip. Daarnaast zijn er ten opzichte van zijn voorganger ook verbeteringen op het gebied van de batterij. 

Qua kenmerken heeft de oordopjes ook een hoop verbeteringen als we de geruchten mogen geloven. Ten eerste wordt er gesproken over verbeterde noise-cancelling, waardoor omgevingsgeluiden nog beter worden onderdrukt. Aangezien deze functie enorm geliefd is bij gebruikers, is het haast onmogelijk dat deze functie niet beschikbaar is op de nieuwste oordopjes. Naar verwachting kunnen we bij de nieuwe AirPods Pro 2 ook gebruikmaken van diverse fitnesstracking functies. Zo wordt er verwacht dat, net als bij de Apple Watch 6 en Apple Watch 7 biometrische metingen kunnen worden uitgevoerd. Dit maakt het mogelijk om de zuurstof in je bloed te monitoren. Ook het monitoren van hartslag en stappen tellen zou mogelijk kunnen worden. Je kunt straks dus waarschijnlijk ook met je AirPods je gezondheid beter monitoren. 

Wat ook steeds vaker rondgaat is het feit dat de nieuwste AirPods Pro-oortjes ondersteuning krijgen voor de Apple Lossless (ALAC). Dit betekent dat je straks, als we de geruchten mogen geloven, muziek kunt luisteren in de hoogste kwaliteit.

Een verschil tussen de AirPods Pro en Airpods Pro 2 is ook dat de oplaadcase van van de nieuwste oordopjes volgens geruchten wordt vernieuwd. Naar verwachting krijgt deze case een luidspreker en bevestigingsoog, om geluid af te kunnen spelen wanneer de case kwijt is. Zo kun je via de Zoek Mijn app de oortjes zo weer terugvinden. 

Wat gaan de oordopjes van Apple kosten?

Nu je meer op de hoogte bent over eventuele specificaties van de nieuwste oortjes van Apple, ben je vast ook benieuwd naar welk prijskaartje deze oordopjes krijgen. Er wordt verwacht dat de AirPods Pro 2 een soortgelijke prijs krijgen dan zijn voorganger. Je kunt rekenen op een prijs van rond de 279 euro.

Wanneer is de release van de AirPods Pro 2?

De geruchten over deze oortjes van Apple stapelen zich op. Maar wanner kunnen we deze oordopjes gaan verwachten? Naar verwachting wordt dit in het vierde kwartaal van 2022. Het is voor de echte Apple-fans dus nog even wachten op het najaar voordat je deze gloednieuwe oordopjes van Apple kunt kopen. Mocht je niet willen afwachten op deze nieuwste oortjes maar wel willen beschikken over AirPods, dan kun je uiteraard ook denken aan de eerste versie AirPods Pro of bijvoorbeeld de AirPods 2.

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen wordt er weer een hoop verwacht van de nieuwste AirPods van Apple. Of al deze geruchten ook daadwerkelijk uitkomen, zal Apple in der loop van tijd zelf moeten bevestigen of ontkrachten. Of dit gebeurt op het jaarlijkse Apple evenement in September, ook dat is nog niet zeker. Het is dus voor de Apple liefhebbers voorlopig nog even afwachten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here