Home Smartphones en tablets Alles wat je moet weten over de HTC 11

Alles wat je moet weten over de HTC 11

2771
0
DELEN

Wordt het de HTC 11 of HTC U Ocean? Een tijd lang werd er gespeculeerd over de nieuwe toestellen van HTC. De HTC 10 was al een meesterwerk, een toestel met een mooi design en schitterende audio kwaliteit. Daarom zijn we erg benieuwd waar het bedrijf nu mee zal komen. Het laatste gerucht is dat het nieuwe toestel, de opvolger van HTC 10 geen HTC 11 zal gaan heten maar HTC U maar zeker is dit niet. Waarschijnlijk zal het toestel op de markt komen in april 2017.

De display

Er gaan geruchten dat de nieuwe HTC een 5.5 inch 1440 x 2560 display zal krijgen, een upgrade van het 5.2 inch HTC 10 scherm. Het toestel zal dus waarschijnlijk iets groter worden dan zijn voorganger. Het display van de smartphone zal waarschijnlijk ronde hoeken hebben net als de Samsung Galaxy S7 Edge. Toch is niet iedereen het eens met deze speculatie, een andere bron geeft aan dat het toestel waarschijnlijk een 1556×2550 scherm zal krijgen. Dat is een beetje een vreemde resolutie en suggereert een ongebruikelijk aspect ratio als het gerucht klopt. Toch kan het op waarheid berusten aangezien we vreemde aspect ratio’s eerder hebben gezien bij bijvoorbeeld de LG G6 en de Samsung Galaxy S8. Het zou ook kunnen zijn dat het toestel een kleiner tweede display zal hebben boven het hoofdscherm, zoals we zagen bij de LGV20.

HTC U OS en stroom

De kans is groot dat het nieuwe HTC toestel zal beschikken over de gloednieuwe Snapdragon 835 chipset, het nieuwste product van Qualcomm. Een andere bron geeft aan te weten dat het toestel zal beschikken over 8GB RAM en 256GB intern geheugen. Wat betreft het operating system verwachten we dat het toestel zal worden uitgerust met de nieuwste versie Android Nougat en HTC eigen laag daarbovenop. Zowel Android Nougat 7.1 en HTC Sense 9.0 worden genoemd door verschillende bronnen.

De camera en de batterij

De meest recente geruchten komen van Evan Blass een bron die het vaak bij het rechte eind heeft. Hij geeft aan dat de HTC U een 12MP camera van achteren en een 16MP camera van voren zal hebben. Een ander gerucht dat rondgaat is dat het toestel een HDR+ scene detection functionaliteit zou hebben die de effecten van HDR toont in realtime, dus voordat je de foto neemt. Kijken we naar de batterij dan geeft een bron aan dat de nieuwe HTC over een 3.700Ah batterij zal beschikken, dat is meer dan de HTC 10 de kans is dus groot dat de levensduur van het nieuwe toestel langer zal zijn wat betreft de batterij. Dezelfde bron geeft aan dat de nieuwe HTC gebruik gaat maken van USB C-Type en het een snel-laad functie faciliteert.

Andere nieuwe functionaliteiten van de nieuwste HTC

De belangrijkste nieuwe functionaliteit van het toestel is waarschijnlijk het drukgevoelige frame, waarmee je apps en andere functionaliteiten kunt opstarten zoals Google Assistent of de camera met een korte of lange kneep in de telefoon. Het toestel zou ook wel eens wat interessante audio functionaliteiten kunnen hebben, zoals 4 microfoons zodat je in 3D geluid kunt opnemen, voor omringend geluid. Er wordt ook gesproken over BoomSound audio door twee speakers, en een functionaliteit waarmee het geluid naar je gehoororgaan wordt geluid door het toe te snijden op de vorm van je oorgang.

Wat gaat de HTC U ongeveer kosten?

Verwacht wordt dat de prijs ergens rond de 699 dollar zal liggen. We verwachten dat het niet lang meer zal duren voor HTC het nieuwe toestel aankondigt waarna het binnen een paar weken leverbaar zal zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here