Home Smartphones en tablets 5 handige valuta omrekenen apps

5 handige valuta omrekenen apps

4568
0
DELEN
Valuta omrekenen app

Je bent op vakantie in het buitenland en je loopt in een winkelstraat en je ziet daar hét jurkje hangen. Of je loopt samen langs een boulevard en bekijkt de menukaarten om te zien in welk restaurantje wel een hapje zou willen eten. Een ding vraag je je af; hoeveel kost het eigenlijk in Euro’s? In dit artikel zetten we 5 apps op een rijtje waarmee jij makkelijk valuta kunt omrekenen van de munteenheid die jij nodig hebt. Daarbij noemen we ook wat voor- en nadelen, zodat jij dé valuta omrekenen app kunt kiezen die voor jou het meest geschikt is.

XE Currency

XE Currency is één van de populairste geld omrekenen apps die je kunt gebruiken om je valuta om te rekenen. Deze volledig Engelstalige app is gratis. Je kunt tot 10 verschillende valuta met elkaar vergelijken. Je kunt de app ook offline gebruiken zodat je op een plek waar je geen WiFi-verbinding hebt kunt zien hoeveel die mooie tas nu precies kost. Zo kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Wel moet je eerst de muntsoort van jouw keuze selecteren als je internetverbinding hebt. Als je een andere munteenheid wilt kiezen, dan moet je eerst verbinding met internet maken. De app heeft een automatische refresh-optie zodat je altijd beschikt over de meest actuele wisselkoersen.

Google Playstore
Apple Appstore

Makkelijk Valuta omrekenen

Meer dan 180 verschillende valuta’s, live wisselkoersen, favorieten, offline mode, grafieken, en nog veel meer. In deze valuta omrekenen app stel je je persoonlijke valutalijst samen met de voor jouw belangrijkste valuta. Deze app is Nederlandstalig en offline te gebruiken. Naast de valutakoersen vind je ook de waardes van 4 verschillende edelmetalen en de Bitcoin. Je kunt tot 22 valuta’s tegelijkertijd converteren.

Google Appstore

Currency Converter

Deze geld omrekenen app is een zeer eenvoudige app die heel handig in gebruik is. Je kunt kiezen uit 190 valuta en 4 edelmetalen. En heb je nog steeds de neiging om alles om te rekenen in Guldens? Zelfs dat is nog mogelijk met deze app. Deze valuta omrekenen app is geschikt voor als je een app zoekt die alleen maar de valuta van jouw keuze hoeft om te rekenen.

Google Appstore
Apple Appstore

Wisselkoersen Valuta

Met deze geld omrekenen app vind je live wisselkoersen voor meer dan 180 valuta’s, edelmetalen en Bitcoins. Je kunt met deze app meerdere valuta’s tegelijkertijd converteren. Elke minuut worden de wisselkoersen bijgewerkt zodat je altijd over de meest actuele koersen beschikt. De app werkt offline zodat je deze valuta omrekenen app altijd kunt gebruiken waar en wanneer je maar wilt. Zoeken gaat eenvoudig op land, code, naam of het symbool. Zodra je de app hebt geïnstalleerd kun je kiezen voor een rondleiding zodat je direct alle ins en outs van de app kent. De app heeft veel leuke instellingen en bovendien je kun de afbeeldingen van de verschillende bankbiljetten van het land bekijken.

Google Appstore

Unit converter

Wil je meer dan alleen maar valuta kunnen omrekenen? Wat je ook maar wilt omrekenen, met de Unit Converter app is het mogelijk; valuta, gewicht, lengte, afstand, enz. Teveel om op te noemen. Dus ook handig als je in Groot-Brittannië bent en de afstand in mijlen worden aangegeven, of als je die ene mooie jurk ziet en je begrijpt niet welke maar je nu moet hebben.

Google Playstore
Apple Appstore

Met welke apps om je valuta om te rekenen heb jij goede ervaringen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here