Home Smartphones en tablets 4 van de beste smartphones van het moment

4 van de beste smartphones van het moment

1812
0
DELEN
4 van de beste smartphones van het moment

Is het tijd om te upgraden naar een nieuwe smartphone? Dan wil je natuurlijk wel meteen iets goeds aanschaffen. Om je daarbij te helpen, bespreken we hier vier van de beste smartphones van het moment. Interesse in één van deze toestellen? Je bent het goedkoopst uit wanneer je het toestel ‘los’ koopt bij de goedkoopste betrouwbare aanbieder en vervolgens een voordelig sim only abonnement neemt. Dat bespaart je ook een registratie bij het BKR.

iPhone 13

De nieuwste iPhone zal zelden ontbreken op het lijstje van de beste smartphones van het moment, en dat is hier dan ook niet het geval. De iPhone 13 is in het najaar van 2021 op de markt gekomen en is tegen de huidige trend in een tamelijk handzame smartphone die voor de meeste handen niet te groot zal zijn. Apple heeft de topcamera’s van haar vorige ultieme vlaggenschip (de iPhone 12 Pro Max) nu ook toegevoegd aan de ‘gewone’ iPhone 13. Daarnaast is de batterijduur significant verbetert ten opzichte van de iPhone 12. Je krijgt dus topcamera’s en een lekker lange batterijduur, wat wil je nog meer? Een oplader bij je telefoon, want die krijg je er dus níet bij!

Samsung Galaxy S22

Ook een high-end toestel van Samsung mag nooit ontbreken in het lijstje van de beste smartphones van het moment. Net als Apple heeft Samsung gedacht aan mensen die niet in het bezit van kolenschoppen. Met een scherm van 6,1 inch is de Samsung Galaxy S22, die in februari 2022 op de markt is gekomen, ongeveer even groot als de iPhone 13. Geen probleem dus om dit toestel in je broekzak te stoppen. Ook is de Galaxy S22 wat minder duur ingestoken dat zijn voorgangers. Om dat te kunnen bewerkstelligen, heeft Samsung de gebogen randen van het scherm opgeofferd. Met de Samsung Galaxy S22 krijg je een volledig waterdicht toestel met sterke camera’s. Enigszins teleurstellend is wel wat kleine batterij van 3.800 mAh. Net als de iPhone 13 wordt de Samsung Galaxy S22 níet geleverd met een nieuwe oplader.

Samsung Galaxy S22

OPPO Find X5

Wellicht klinkt het Chinese OPPO je nog in de oren als een goedkoop B-merk, maar daar vergis je je in. OPPO staat op het punt om Samsung van de troon te verstoten als marktleider voor Android-telefoons, en dat kan alleen als je met goede producten op de proppen komt. Dat is dan ook het geval bij de OPPO Find X5. De OPPO Find X5 is een behoorlijk grote smartphone met een AMOLED-scherm van 6,5 inch. De telefoon is aan de achterzijde uitgerust met drie sterke cameralenzen voor onder andere ultragroothoekfoto’s en 5x hybride zoom. De selfiecamera is met 32 megapixel absoluut bovengemiddeld te noemen. De forse accu van 4.800 mAh zorgt ervoor dat je het de hele dag moet kunnen redden op één volle accu. Lukt dat niet, dan kun je gebruikmaken van snelladen en draadloos opladen. Zorgen over privacy bij een toestel van een Chinese producent? Voor wat het waard is: OPPO is de Chinese smartphoneproducent met de beste track record op het gebied van privacy.

OnePlus 9 Pro

De OPPO Find X5 is niet eens de echte outsider in dit lijstje, want dat is de OnePlus 9 Pro. Deze Chinese smartphone is een zeer sterke, multifunctionele telefoon die echt veel te bieden heeft. Zo kunnen de camera’s zich prima meten met de high-end toestellen van Samsung en Apple, net als de snelle Snapdragon processor. Wel is deOnePlus 9 Pro een omvangrijk toestel dat gezegend is met een mooi AMOLED-scherm mét hoge verversingsnelheid. Dat batterijduur is wel een minpuntje van de OnePlus 9 Pro.

Dus, wat wordt jouw nieuwe telefoon? Wordt het een van deze high-end toestellen, of bespaar je liever wat geldt door een degelijk mid-range toestel te kopen? Onthoud dat ook bij smartphones goedkoop vaak duurkoop is!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here