Home Business 4 handige elektronische gadgets die je wilt voor op kantoor

4 handige elektronische gadgets die je wilt voor op kantoor

1906
0
DELEN
4 handige elektronische gadgets die je wilt voor op kantoor

Wanneer is de laatste keer dat jouw baas iets extra’s gedaan heeft voor zijn medewerkers? Is het hoog tijd, dan kunnen wij wel een aantal leuke en vooral ook handige gadgets bedenken voor op kantoor die hij zijn personeel zou kunnen gunnen. We bespreken vier handige elektronische gadgets die je wilt voor op kantoor.

Oplaadlockers

Hoe zeer je je collega’s ook vertrouwd, het is fijn als je je op het werk geen zorgen hoeft te maken over dat je smartphone, oplader, portemonnee en sleutels gestolen worden. Zonder voorziening om deze op te bergen slingeren ze rond je werkplek en op het moment dat jij even pauze aan het houden bent kunnen ze zomaar verdwijnen. Daarom is een lockerkast kopen voor werknemers een goed idee voor een werkgever, ook omdat er dan minder spullen hoeven rond te slingeren op kantoor. En als je de suggestie toch al doet, vraag dan of het geen oplaadlockers kunnen worden. Zo kun je je smartphone veilig opbergen én opgeladen weer uit je kluisje halen.

Bureauventilator

Zit jij op warme dagen te zweten achter je computer op het werk omdat er geen airco is? Dan is het fijn als je toch verkoeling kunt krijgen tijdens het werk. Daarvoor bestaan speciale bureauventilatoren die je met water kunt vullen zodat ze alles een mini airconditioning fungeren. Binnen no time zit je dan weer lekker koel te werken, en dan is zo’n werkdag een stuk beter vol te houden. Vraag de baas dus de volgende keer om geen rondje ijsjes, maar een rondje bureauventilatoren te geven, of investeer in je eigen bureauventilator.

USB-warmhoudplaatje

Drink jij graag koffie of thee op het werk? Dan herken je vast wel die situatie waarin je een bakkie gaat halen dat je nog even wilt laten afkoelen voordat je hem drinkt en dat je er vervolgens drie kwartier laten achter komt dat je het vergeten bent te drinken. En dan is het natuurlijk koud en niet meer lekker en moet je een nieuwe kop halen die ook eerst weer moet afkoelen voordat je ervan kunt drinken. Dat probleem kan verleden tijd zijn met een handig USB-warmhoudplaatje. Deze ontvangt stroom via een USB-poort van je computer. Je plugt hem in, zet er je beker of glas op en hebt zo ook als je je koffie of thee even vergeten bent nog een warm bakkie.

Verticale muis

Verticale muis

Werk jij op het werk met de oude vertrouwde ‘horizontale’ computermuis waar je je hand op legt? Dat is de muis waar de meesten van ons het meest bekend mee zijn, maar het is ook de muis die RSI-klachten in de hand werkt. We laten in het midden of het een interessante gadget of bittere noodzaak is, maar heb je wel eens gehoord van een verticale muis? Dit is een hoge muis die je in feite als een blikje vastpakt, waardoor er minder spanning op je arm en pols komt te staan. Het ziet er vreemd uit en is ook erg wennen, maar het is wel een apparaatje dat je een hoop fysieke ellende kan besparen.

Zit er iets bij wat jij ook wel zou willen hebben voor op kantoor? Voor de oplaadlockers kun je het beste bij je baas aankloppen, maar de andere drie zaken zou je natuurlijk eventueel ook zelf kunnen regelen. Hoewel die verticale muis misschien ook wel onder de zorgplicht van de werkgever valt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here