Home Huishoudelijk 3 manieren om makkelijk geld te besparen in huis

3 manieren om makkelijk geld te besparen in huis

2452
0
DELEN
Geld besparen in huis

Tegenwoordig is alles al duur genoeg, dus wat is er nou beter dan geld besparen? Wij geven je drie tips hoe je dit gemakkelijk kunt doen, en dat gewoon in huis!

Tip 1: Haal je energierekening omlaag

Allereerst kun je veel acties ondernemen om je energierekening omlaag te krijgen. Probeer onnodig gebruik van de verwarming te vermijden. Je kunt beter een dekentje pakken en kaarsen aansteken, dit is ook nog eens erg knus en gezellig. Raamdecoratie zoals jaloezieën hebben een isolerende werking. Deze lamellen passen daarnaast  uitstekend binnen een industrieel interieur. Let er wanneer je de was doet op dat de machine echt goed vol zit, hierdoor heb je minder water nodig dan wanneer je continu kleine wasjes draait.

Tip 2: Acties? Inslaan!

Boodschappen doen is niet de favoriete bezigheid van de meeste mensen, maar het moet toch gebeuren. Ook hier zijn er verschillende manieren om te besparen op je uitgaven. Kijk vooraf in de wekelijkse folder of er producten in de aanbieding zijn die je vaak koopt. Maak onder andere op basis hiervan een lijstje en houd je hieraan, zo voorkom je onnodige aankopen. Er zijn genoeg productcategorieën die een lange houdbaarheidsdatum hebben. Maak hier gebruik van door tijdens actieperiodes zoals de 2+1 actie groot in te slaan. Vergelijk daarnaast prijzen van de verschillende supermarkten, dit kan nogal variëren.

Tip 3: Hergebruiken maar!

Geld besparen

Kinderen kosten in de loop der jaren erg veel geld, hoe kun je toch besparen? Kijk eens of je aan goedkoop speelgoed kan komen. De speelgoedwinkels zijn vaak extreem duur en via sites zoals Marktplaats zijn genoeg leuke speelartikelen te vinden in goede staat en tegen een prima prijs. Luiers, doekjes en andere verzorgingsproducten zijn regelmatig in de aanbieding, houd er rekening mee en creëer dan gelijk een grote voorraad. Niet alleen kopen kan via Marktplaats, verkopen is net zo effectief! Gooi gedragen kleertjes niet weg maar verkoop ze, zo heb je nog een extraatje om je kleine mee te verwennen.

Welke tip ga jij zeker gebruiken?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here