Home Smartphones en tablets 10 leuke apps voor in het vliegtuig

10 leuke apps voor in het vliegtuig

7211
0
DELEN
Vliegtuig

Je kijkt ontzettend uit naar die vakantie op een tropisch eiland of dat verre oord. Je ziet wel behoorlijk op tegen die lange vliegreis en je bent op zoek naar vermaak voor in het vliegtuig. Maar het enige wat je eigenlijk bij je hoeft te hebben is je Smartphone met daarop een heel aantal leuke apps waarmee jij je kunt vermaken. Deze lijst met leuke apps voor in het vliegtuig zorgt voor vermaak en daarmee zal de tijd hoe dan ook voorbij vliegen.

Let op dat je de apps download voor dat je in het vliegtuig stapt en je nog een Wi-Fi-verbinding hebt.

Leuke apps voor in het vliegtuig

Memrise (iOSAndroid)

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans of zelfs Japans of Chinees. Met deze app kun je je kennis van de taal opfrissen door de spelletjes die deze app biedt. Met de app leer je op een leuke en speelse manier een taal kennen, zodat jij je op vakantie goed kunt redden.

TripIt (iOSAndroid)

Reservering voor je huurauto, je hotel of je vliegtickets. In je mailbox zijn deze reserveringen nauwelijks meer terug te vinden en toch heb je ze nodig als je bij de huurauto of hotel komt. Uitprinten is een optie, maar tussen die stapel met papieren is het ook moeilijk meer terug te vinden. Download de app TripIt en stuur al je e-mails met reserveringen naar plans@tripit.com. De app maakt een gepersonaliseerde reisschema voor je en zo heb je alle gegevens in één app overzichtelijk bij de hand.

Brain Wars (iOSAndroid)

Met Brain Wars kun jij je hersens kraken en ga je de concurrentie aan met medespelers over de hele wereld. Versla ze en klim op de wereldwijde ranglijst! En geniet van alle puzzels, kruiswoordraadsel, sudoku’s en andere breinbrekers.

Vakantiebieb (iOSAndroid)

Duik je liever in een boek? Download dan de Vakantiebieb op je smartphone en je hebt in één klap een stapel boeken bij je. De beschikbare boeken zijn door de Bibliotheek speciaal geselecteerd. Boeken in diverse genres, voor zowel volwassenen als voor kinderen. De app is alleen beschikbaar in de vakantieperiode.

Flyover Country (iOSAndroid)

Je zit in het vliegtuig en je kijkt door het raampje naar beneden. Je ziet een meer, een bos of een berg. Hoe zou die berg heten waar je nu over vliegt? Met de app Flyover Country ontdek je de wereld en kun je precies zien over welk land, bos, meer, stad, of berg je vliegt.

Ticket to ride (iOSAndroid)

Al is de app niet gratis, toch zullen velen zich urenlang met dit spel kunnen vermaken. Het bekende bordspel is erg populair onder veel spelliefhebbers en al heel wat treinreizen zijn afgelegd. Maar deze treinreizen zijn dus nu via deze app ook te maken in het vliegtuig. Speel het alleen, met je reisgenoten of als multiplayer tegen mensen wereldwijd.

Headspace (iOSAndroid)

Urenlang wachten op je vliegtuig in een overvolle terminal en nergens een plek waar je je even kunt afzonderen. Of je zit al urenlang in het vliegtuig en je wilt even tijd voor jezelf. Kom tot rust en even tot jezelf met de meditatie-app Headspace. Met korte sessies van ongeveer tien minuten kom je weer tot rust en kun je er weer helemaal tegenaan.

Journi (iOSAndroid)

Het eerste verhaal in het reisdagboek maak je in het vliegtuig. Deel je ervaringen en je foto’s met iedereen die willen meegenieten van jouw reis. Je maakt een eigen blog met een mooie lay-out, je leest reisverhalen van anderen ter inspiratie en met slechts een paar klikken maak jij je eigen fotoboek.

LALALAB (iOSAndroid)

Je vakantie is weer voorbij en je zit in het vliegtuig weer terug naar Nederland. Je bekijkt de honderden foto’s op je Smartphone en geniet na van al die heerlijke momenten en belevenissen. Met Lalalab kun je van je foto’s een fotoboek maken, of losse foto’s, posters, magneten en nog veel meer bestellen. Een prima klusje voor in het vliegtuig.

Been (iOSAndroid)

En last but not least; Kun je weer een land toevoegen aan het lijstje van plekken waar je bent geweest? Houd het op een eenvoudige manier bij door het land waar jij bent geweest bent af te vinken in de app Been. Zo heb je een eenvoudig overzicht van alle landen waar je vooral nog niet bent geweest en kun je alvast een plek uitzoeken waar de volgende reis heengaat.

Met welke apps ga jij je vermaken in het vliegtuig? En heb je nog andere tips voor leuke apps die geschikt zijn en waarmee de tijd voorbij vliegt?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here