Home Huishoudelijk De 10 handigste boodschappenlijst apps voor iPhone en Android

De 10 handigste boodschappenlijst apps voor iPhone en Android

22600
2
DELEN
Boodschappenlijst app

Overal heb je tegenwoordig wel een appje voor en het boodschappenlijstje is geen uitzondering. Met een boodschappen app op je smartphone raak je nooit meer je lijstje kwijt en kun je er overal iets bijschrijven. Wij zetten de 10 beste apps voor boodschappenlijstjes voor je op een rij.

Boodschappenlijst app

1. Bring! Shopping list

Bring! Is een boodschappenlijstje voor het hele gezin. Je kunt de lijstjes met elkaar synchroniseren, zodat je zelfs als je al in de winkel staat, nog door krijgt wat er thuis op is gegaan. De boodschappen worden overzichtelijk weergegeven en zijn in verschillende lijstjes op te delen. Zo kun je een lijstje per winkel, of per aangelegenheid maken. Je vind de app in de Google Play store en in de App Store.

2. Out of Milk

Deze app gebruik je niet alleen als de melk op is, maar voor al je boodschappen. Het is namelijk een lichtgewicht app waarin je niet alleen een boodschappenlijstje aanmaakt, maar ook je voorraad kunt inventariseren. Ook biedt de app de mogelijkheid een to-do lijstje samen te stellen, waarin je bijvoorbeeld opschrijft in welke winkels je moet zijn. De app is verkrijgbaar in de Google Play store en in de App Store.

3. Shopping List van Kiwi3

Deze no-nonsense app biedt een eenvoudige, minimalistische boodschappenlijst met alle nodige functies. Geen overbodige functies zoals synchroniseren of to-do lijsten. Ideaal wanneer je niet zoveel plek hebt op je smartphone, maar wel altijd een boodschappenlijst bij je wilt dragen. De app is helaas alleen nog verkrijgbaar in de Google Play store. We kijken uit naar de release in de App Store.

4. Supersimpel

Supersimpel is een super simpel boodschappenlijstje. Zet je boodschappen apart of in een keer in de lijst, geef ze een afzonderlijke kleur en je kunt naar de winkel. Overzichtelijk, maar simpel (of hadden we dat al gezegd?). Je vind hem in de Google Play store en in de App Store.

5. Checklist

Checklist is niet speciaal voor de boodschappen, maar voor alle lijstjes die je wilt maken. Ben je stiekem fan van lijstjes, dan kun je met deze app je hart ophalen. Extra overzichtelijk door al je lijsjes op één plek te bewaren en met de mogelijkheid een herinnering in te stellen. Download de app in de Google Play store en in de App Store.

6. Buy me a pie!

Buy me a pie laat je naar eigen zeggen je boodschappenlijstje milieuvriendelijk bewaren. Maar het is veel meer dan dat: met een handige en duidelijke interface heb je al je boodschappen straks op een rij. Deze app werkt ook met kleuren en onthoudt de eerder ingevoerde artikelen. Je haalt de light app in de App Store. De Play Store versie is nog niet beschikbaar.

7. Sjoprz: slim boodschappen doen

Deze app laat je niet alleen een boodschappenlijstje aanmaken, maar vergelijkt ook de prijzen van de supermarkten bij jou in de buurt. Zo zie je direct waar het artikel dat je nodig hebt het goedkoopst is. Haal deze handige app in de Google Play store en in de App Store.

8. Evernote

In evernote kun je allerlei notities invoeren en ook voor boodschappenlijstjes is de app handig in gebruik. Je kunt checkboxes voor je artikelen zetten en het lijstje in de winkel oproepen en bijwerken. Je boodschappenlijstje wordt bovendien online voor je opgeslagen. Ook Evernote vind je in de Google Play store en in de App Store.

9. Listonic

Een veelzijdige boodschappenlijst waarmee je gemakkelijk je boodschappen invoert, ze deelt met vrienden en zelfs details zoals de prijs noteert. Je kunt de app ook je boodschappen dicteren met Voice Listonic. Download de vernuftige app in de Google Play store en in de App Store.

10. Cinnamon

Met deze app kun je handige bundels maken. Heb je elke week een aantal boodschappen standaard op je lijstje staan? Maak er dan een bundel van en voeg alle producten in een keer aan je lijstje toe. Inventariseert automatisch je voorraad door gekochte artikelen direct toe te voegen. Je vind de app in de Google Play store. De app laat in de App Store nog op zich wachten.

Zet je na het lezen van dit artikel een van deze handige apps op je smartphone, dan wordt het doen van boodschappen ook voor jou erg gemakkelijk. Ze zijn allemaal gratis verkrijgbaar, dus waar wacht je nog op?

2 REACTIES

  1. Wat dachten jullie van FoodSciffer?
    Deze app voor mensen die bewust willen of moeten eten (bv mensen met voedingsallergie) kun je ook gebruiken om direct te zien of een product bij je past en om geschikte producten te zoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here